Zaterdag 18 september 2021 “De Innerlijke Vrouw staat op – laat het Goddelijke Vrouwelijke in jezelf ontwaken”, lezing door Michelle Shanti (LIVE in Breda)

Sinds duizenden jaren gaat de wereld gebukt onder het “patriarchaat”. Een overdaad aan mannelijke energie die nu zijn tol begint te eisen. Een energie die de oorzaak is van oorlog, hebzucht en (machts)misbruik. In deze tijd komt het allemaal bloot te liggen, denk aan bewegingen als “me too”.
Gelukkig heeft deze ontwikkeling op dit punt in de geschiedenis zijn hoogtepunt bereikt. Het is tijd voor een omslag, misschien wel de belangrijkste omslag in de wereldgeschiedenis. Over de hele wereld staan vrouwen op en ontdekken en activeren het Goddelijke Vrouwelijke in zichzelf. 

Michelle Shanti laat in haar lezing zien en voelen hoe je het goddelijke vrouwelijke in jezelf kan ontdekken en doen ontwaken. Ze laat zien hoe je de drie belangrijkste centra in je lichaam weer kunt activeren om verbinding met het Goddelijke vrouwelijke te herstellen: de pijnappelklier, het hart en de baarmoeder. 

Ze zal vertellen wat de betekenis is van de Innerlijke Vrouw, The Divine Feminine voor jezelf en voor de wereld om ons heen. Het Goddelijke Vrouwelijke is eeuwenlang niet of nauwelijks zichtbaar geweest, maar laat in deze tijd van crisis steeds meer van zich horen.

Leidraad in haar verhaal is Maria Magdalena als ingewijdene in de tempel van Isis, die de metafoor is voor het Goddelijke Vrouwelijke.

Maria Magdalena staat voor de innerlijke vrouw, The Divine Feminine, de onderstroom die eeuwenlang niet zichtbaar was, maar juist in deze tijd van crisis steeds meer van zich laat horen.

Met de zeven demonen die zogenaamd uit haar werden verdreven volgens de bijbel wordt niets anders bedoeld dan het zuiveren van haar zeven chakra’s. Elke chakra vertegenwoordigt een bewustzijnsniveau waarmee een brug naar het Goddelijke in onszelf wordt geslagen.

In deze lezing vertelt ze over Maria Magdalena als ingewijdene in de tempel van Isis. Zij activeerde de drie belangrijkste centra in haar lichaam die een brug slaan naar de Goddelijke vrouw in ons.

Nu mogen deze centra weer volledig geactiveerd worden. Ten eerste de pijnappelklier die microkristallen bevat en daarmee een directe verbinding met de Lichtdimensies heeft. Het hart, en specifiek de geheime kamer van het hart, waar de Goddelijke vonk zich bevindt. En tenslotte de baarmoeder waar de heilige graal zich bevindt. Michelle helpt je de goddelijke vrouw in jezelf te ontwaken. Uiteraard zijn mannen bij deze lezing ook welkom.

‘In deze tijd van crisis is het belangrijk dat vrouwen het Goddelijke vrouwelijk in zichzelf volledig activeren, het is onze bijdrage aan een mooiere wereld, aan het paradijs op aarde.’

Michelle Shanti is uitgever, schrijfster van o.a. het boek “Godin op Hoge Hakken” en spreker, ze begeleidt inmiddels alweer twintig jaar vrouwen in hun persoonlijke, spirituele en seksuele ontwikkeling.

In het najaar van 2021 zullen wij een workshop met Michelle Shanti organiseren waarin zij het ontwaken van de goddelijke vrouw in jezelf praktisch zal begeleiden.

Meer informatie over Michelle Shanti en haar werk vind je op https://michelleshanti.nl/

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: Lezing deel I
16.00 uur: pauze
16.30 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Michelle Shanti persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Innerlijke vrouw”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Aan de zaal is de prijs € 22,50 pp. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.