Groepsmeditatie o.l.v. Nelleke de Noo 13 oktober 2012

De expositie “De Magische Standing Stones van Schotland” van Nelleke de Noo is verlengd t/m zaterdag 13 oktober 2012.

Als afsluiting zal Nelleke de Noo op 13 oktober om 15.30 uur een groepsmeditatie leiden. Inloop 15.00 uur. Na de meditatie is er een borrel met gelegenheid om de energie van de Standing Stones  nog éénmaal te voelen. Kosten € 10,– pp inclusief borrel. Graag even aanmelden via info@skyhighcreations.nl

Nelleke de Noo zal tevens aanwezig zijn op vrijdag 12 oktober van 14.00 tot 17.30 uur en zaterdag 13 oktober vanaf 12.00 uur om haar werk toe te lichten.

Expositie
In september 2012 vindt een expositie plaats van de schilderijen die Nelleke heeft gemaakt naar aanleiding van een zeven weken lange studiereis naar de standing stones in Schotland. Ze heeft zich in die periode verbonden met de stenen en de oude “Cups and Rings Rock Art”. Eerst heeft zij onderzocht hoe de stenen daar komen, wat de stenen zeggen en wat zij raken in haar. Vervolgens heeft zij zich laten leiden door haar intuïtie, haar hart en de natuur. Daardoor heeft ze de pure energie van de stenen mogen zien. Tenslotte heeft Nelleke de stenen in de vorm van aquarellen en pentekeningen weergegeven. De energie van de standing stones en het gebied wordt via de schilderingen op de kijker overgebracht. Het werk resoneert als het ware en dat is een hele bijzondere ervaring. Het is de eerste keer dat dit werk voor het publiek te zien is.

De expositie en de meditatie vinden zoals gebruikelijk plaats in Galerie Beelden Bij Beljon te Oud-Beijerland. Geopend op vrijdag van 11.00 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur alsmede op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Voor adres klik hier.

Zie ook www.beeldenbijbeljon.nl en www.nellekedenoo.nl