Frontier Symposium 27 oktober 2012

Frontier Symposium 2012
Op zaterdag 27 oktober 2012 is het zover, dan vindt het negende Frontier Symposium plaats in Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam. De hele dag vinden er boeiende lezingen plaats van gerenommeerde sprekers zoals Bert Janssen, Marcel Messing, Benjamin Adamah, Willem Witteveen, Olof Smit en Peter Toonen over verdwenen beschavingen, geheime technologieën, magie etc. De lezingen vinden plaats in verschillende zalen waardoor er de hele dag voor ieder wat wils te zien is. Daarnaast is er een zaal met een groot aantal stands waaronder de Frontier Bookshop, Janet Ossebaard met allerhande graancirkel artikelen en Piet Vergunst met de Torsie Spiegel van Kozyrev.

Tijdens het Frontier Symposium wordt de jaarlijkse Frontier Award uitgereikt aan iemand die zich heeft ingezet voor de grenswetenschappen. De winnaar wordt gekozen door de lezers van Frontier Magazine.

Tijdens het symposium presenteert Frontier Publishing de nieuwe boeken van Willem Witteveen “De grote piramide van Gizeh als monument van de schepping” Benjamin Adamah, “De Vamachara Archieven” en Olof Smit “Vader Aarde”. De auteurs introduceren hun boeken zelf met een lezing. Sky High Creations beveelt een bezoek aan het Frontier Symposium van harte aan. Wij zijn zelf uiteraard ook aanwezig.

Datum en tijdstip: zaterdag 27 oktober 2012 van 10.00 tot 19.00 uur
Kosten: € 90,– pp tot en met 20 oktober, daarna en aan de zaal € 100,– Wie naar aanleiding van dit artikel kaarten bestelt, maakt kans op flinke korting. Surf naar frontierworld.nl  om kaarten te bestellen en zet in het veld “aantal kaarten” het aantal kaarten dat je wilt bestellen en de tekst “Sky High”. Drie bestellers krijgen hun kaarten voor slechts € 60,– i.p.v. € 90,–. Voorwaarde is dat het bedrag vóór het symposium wordt overgemaakt.

Sprekers

 

Stands

 

Meer informatie: http://frontierworld.nl/events/?p=25