Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 24e Bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 24e GroepsMeditatie op zaterdag 9 april 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een GroepsMeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

 

Huidige situatie 
In Nederland werd Willem Engel op donderdag 31 maart 2022 vrijgelaten om op 3 april 2022 weer gearresteerd te worden voor schending van de voorwaarden voor vrijlating. Hij was op weg naar de demonstratie in Nijmegen waar hij zou speechen. Hij werd al snel weer vrijgelaten omdat de beschuldiging ongegrond was.
Uit recent vrijgegeven overheidsdocumenten (Wob verzoek) blijkt dat Hugo de Jonge liever afdrukken van zijn email en/of zijn privé emailadres gebruikte dan zijn officiële emailadres van het ministerie. Daardoor is zijn email-geschiedenis niet meer te traceren. Dat is uiteraard illegaal.
Wereldwijd willen overheden en mainstream media ons doen geloven dat de covid-crisis voorbij is. Ze proberen ons af te leiden met berichten over het conflict in Oekraïne. Dat lijken totaal verschillende dingen, maar er zijn verbluffende overeenkomsten. Beide situaties worden omschreven als overmacht, waardoor de angst wordt aangewakkerd. Het volk gaat dan vragen om harde maatregelen waarbij grondrechten en autonomie zomaar worden opgegeven.

  

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
 • Sommige deelnemers ervaren de Meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het Leven op Aarde.
 • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren Mediteren.
 • Eén van de deelnemers wees erop dat er nog een reden is om je tong tegen je gehemelte te rollen tijdens een meditatie. Zoals we later uitgelegd zouden hebben, raakt je tong dan de plek in de mond waar die je Pijnappelklier stimuleert. En dat is heel belangrijk voor Spirituele Groei omdat de Pijnappelklier ons in staat stelt te zien voorbij het gezichtsvermogen.

Het onderwerp van de 24e Meditatie

De opdracht van deze week is: “De Idealen die de Archetypische Ideeën doen ontstaan en de Evolutionaire Kracht richting geven en controleren”. 

Dion, aangepast door Nancy:
“In onze laatste Meditatie hebben we de Meesters gevraagd om de toegewijde participanten en hun Sacred Spaces te zegenen en te beschermen. In deze Meditatie hebben we de ironische taak om onze participanten te laten weten dat we ‘eruit gebombardeerd’ zijn, maar zonder slachtoffers. Dus kunnen we volhouden dat de Invocaties op z’n minst deels succesvol waren.
De Meditaties worden zoals gebruikelijk verricht ondanks de ‘incidenten’ en er was een prachtig gevoel van Serene Rust. ‘Geschrokken’ participanten merkten de Rustgevende Atmosfeer op.
Iedereen is Sereen en Vrolijk en redelijk onaangeroerd door hun ervaringen. Wij denken dat best gezegd mag worden dat de Methode van Hersentraining en Gedachtenbeheersing in de Meditaties zijn nut bewezen heeft.
Onze participanten willen misschien weten dat ondanks dat ‘alles van het altaar in het Heiligdom werd gegooid’, ‘het beeld van de opgevaren Meester’ op zijn voetstuk is blijven staan, ook al was het helemaal naar de rand geschoven.”

Nancy over het onderwerp
Kort geleden werd ons bevestigd dat een Sleutelfiguur in ons leven ons snel zal verlaten, maar hij bleek bedrogen te zijn.
Daarnaast bleek vorige week een belangrijke relatie die niet goed functioneerde geen levensvatbaarheid meer te hebben. Dat betekent vrijheid voor de mensen die de relatie tegen beter weten in, in stand probeerden te houden.
Toen Willem Engel opnieuw werd gearresteerd op weg naar de demonstratie in Nijmegen waar hij gepland had te spreken, hebben wij met extra vastbeslotenheid gemarcheerd voor de Vrijheid van Meningsuiting. Ondans de schok van het nieuws van de arrestatie was er een feest gaande in Nijmegen, waar we nog een jaar op voort kunnen.

Instructies 24e meditatie, zaterdag 9 april 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De Instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat goede wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “De Idealen die de Archetypische Ideeën doen ontstaan ende Evolutionaire Kracht richting geven en controleren”. Gebruik het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin.

Stap 3:
Zorg dat je rug recht is;
Doe je kin iets naar beneden;
Rol je tong op tegen je gehemelte;
Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna (Krishna wordt beschouwd als de meest Volledige Incarnatie van Vishnu, de hoogste in de Goddelijke Hiërarchie);
Concentreer je op de voorzijde van alle chakra’s van boven naar beneden. Denk daarbij met liefde aan de bijbehorende Meesters (zie de Meditatie 21).
Concentreer je vervolgens op de achterzijde van alle chakra’s van stuitchakra tot fontanel. Denk daarbij weer met liefde aan de bijbehorende Meesters.

Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Langzaam weer naar het midden terugkomen.
Dan langzaam naar links buigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft. 
Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.

 

Sluit met je linker wijsvinger je linkeroor af en concentreer je op het Innerlijke Aum.
Naar verloop van tijd haal je je vinger weer weg en sluit je je rechteroor af met je rechter wijsvinger en concentreer weer op het Innerlijke Aum.

Tenslotte sluit je beide oren af op dezelfde manier en concentreer nog één keer op het Innelijke Aum.

 

Ga nu ontspannen zitten, liggen of staan. Vergeet niet je wekbrauwen op te trekken en je tong opgerold tegen je gehemelte te houden. Achtereenvolgens concentreer je je nu op de fontanel, het voorhoofd, de ogen, neus, oren, lippen, tanden, tong, kin, keel, navel, onderbuik, genitaliën, dijen, benen en voeten.

Kom nu langzaam overeind, Open je ogen en staar met een onthechte blik in het niets. Blijf iets omhoog kijken. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken, je kin iets naar beneden te doen en je tong op te rollen tegen je gehemelte.

Je beoefent nu voor de 10e keer de basis van Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda inaar het Westen heeft gebracht. Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder over de wereld.

Het oprollen van de tong tegen het gehemelte terwijl je door je mond in en uitademt, heeft vele voordelen. Het zuivert de mond en het voedsel en is goed voor de spijsvertering. Het is de drank van de Yogi’s; zo verkrijg je meer en ander speeksel. Hierdoor krijg je na verloop van tijd meer controle over wat je eet en zegt. Je praat hierdoor ook minder, waardoor je je meer bewust wordt van je emoties. Tenslotte heb je het ook minder warm of koud; het oprollen van je tong houdt het lichaam koel. Bovendien stimuleer je zo je pijnappelklier.

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief. 

 

Stap 5: Open je geest voor de Idealen.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “De Idealen die de Archetypische Ideeën doen ontstaan en de Evolutionaire Kracht richting geven en controleren”.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen. 

 

Volgende Meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

 

 • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond de Egyptische Godin Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke Groeten,

 

Nancy Polet