Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 21e Bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 21e GroepsMeditatie op zaterdag 19 maart 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een GroepsMeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

 

Huidige situatie 
In Nederland is op 16 maart 2022, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, de voorman van Viruswaarheid, Willem Engel opgepakt wegens opruiing.
Vanaf 23 maart 2022 is het dragen van een gezichtsmasker in het openbaar vervoer niet langer vereist en het testen voor grote evenementen wordt afgeschaft.
Intussen rijzen de brandstofprijzen de pan uit, zogenaamd vanwege de Oekraïne-crisis. Opnieuw treft angst grote groepen mensen nu de corona-crisis is vervangen door de Oekraïne-crisis. Die laatste wordt ook weer gebruikt om de polariteit op te wekken. Het verdeel en heers-principe werd voor het eerst toegepast door Phillipus II van Macedonië (382 – 336 voor Christus) en het wordt nu nog steeds gebruikt.
Er is nog steeds geen zittingsdatum vastgesteld voor het Neurenberg II proces bij het Internationale Hof voor de Universele Rechten van de Mens in Den Haag.
Bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag werd op 16 maart 2022 uitspraak gedaan in de zaak van OekraÏne tegen de Russische Federatie over de beschuldiging van Genocide door de Russische Federatie. Het vonnis is dat Rusland onmiddellijk moet stoppen met militaire handelingen in Oekraïne.
Er staan nog veel Vredesmarsen op stapel nu men zich realiseert dat er nog een lange weg is te gaan.

   

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het Leven op Aarde.
 • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren Mediteren.

Het onderwerp van de 20e Meditatie

De opdracht van deze week is: “De Kracht die doorkomt door het gebruik van onze Symbolen”. 

 

Dion en Nancy over het onderwerp:
Dion, aangepast door Nancy: “Onder spanning kan het makkelijk gebeuren dat de richtinggevende intelligentie wordt verlaten en dat het onderbewuste boven komt drijven en de leiding neemt. Op zo’n moment bewijst regelmatig Mediteren zijn nut. Daardoor komen we erachter dat we een gedisciplineerd onderbewuste hebben ontwikkeld, vol met Meditatieve beelden die we gedurende de afgelopen maanden van systematisch Werk moeizaam hebben verzameld. Daarmee hebben we onszelf stabiel en in contact gehouden d.m.v geduldige wekelijkse Meditatie als oefening.
Maar laten we bovenop onze Fysieke Wereld Voorzorg, ons Meditatie-schema gepland en klaar hebben en zorgen dat we klaar zijn voor aanroepingen en visualisaties nu er gevaar dreigt. We kunnen afspreken de Meesters te ontmoeten in het Kasteel (de Kelder, de Middeleeuwse Bibliotheek, de Inwijdingskamer of de Wachttoren) en er zal een Kracht op ons neerdalen die zal uitstralen naar een ieder om ons heen en die tegelijk de Atmosfeer zal stabiliseren en Rust en Kalmte brengen.
Totdat we deze Methoden gaan toepassen onder spanning, zullen we geen idee hebben wat ermee te doen. We zijn bang goedgelovig te zijn, of dat we onszelf een rad voor ogen draaien, maar Geloof is noodzakelijk voor elke vorm van Werk dat afhankelijk is van Gedachtenkracht. Laten we ons gedragen alsof wat we willen geloven de waarheid is en we zullen erachter komen dat we het vrijwel zeker hebben gemanifesteerd. De resultaten die op deze manier kunnen  worden bereikt moeten worden gezien om het te kunnen geloven.”

Instructies 21e meditatie, zaterdag 19 maart 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De Instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat goede wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “De Kracht die doorkomt door het gebruik van onze Symbolen”. Gebruik het Symbool van de Levensboem met het Peace-Teken erin.

Stap 3:
Zorg dat je rug recht is;
Doe je kin iets naar beneden;
Rol je tong op tegen je gehemelte;
Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna (Krishna wordt beschouwd als de meest volledige incarnatie van Vishnu, de hoogste in de Goddelijke hiërarchie);
Concentreer je op de voorzijde van het 6e chakra, het derde oog of het centrum van de ziel, denk met liefde aan Moeder Maria;
Concentreer je nu op de voorzijde van het 5e of keelchakra, denk met liefde aan Prajnananda Yogananda;
Concentreer je vervolgens op de voorzijde van het 4e of hartchakra, denk met liefde aan Meester Jezus;
Concentreer je op de voorzijde van het 3e chakra of de zonnevlecht, denk met liefde aan Paramahansa Yogananda;
Concentreer je nu op de voorzijde van het 2e of sacraalchakra, denk met liefde aan Maria Magdalena;
Concentreer je op de voorzijde van het 1e of stuitchakra, denk met liefde aan Sekhmet (e Egyptische Godin);
Concentreer je vervolgens op de achterzijde van het 1e of stuitchakra, denk met liefde aan Sekhmet;
Concentreer je op de achterzijde van het 2e of sacraalchakra, denk met liefde aan Maria Magdalena;
Concentreer je op de achterzijde van het 3e chakra of de zonnevlecht, denk met liefde aan Paramahansa Yogananda;
Concentreer je nu op de achterzijde van het 4e of hartchakra, denk met liefde aan Meester Jezus;
Concentreer je op de achterzijde van het 5e of keelchakra, denk met liefde aan Prajnananda Yogananda;
Concentreer je vervolgens op de achterzijde van het 6e chakra, het derde oog of het centrum van de ziel, denk met liefde aan Moeder Maria;
Concentreer je tenslotte nogmaals op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna.

Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Hierbij niet vergeten de wenkbrauwen omhoog te doen en de tong op te rollen tegen het gehemelte. Langzaam weer naar het midden terugkomen.
Voorovergebogen blijven, kin op de borst en concentreren op 10 delen van het lichaam. Eerst op de fontanel, dan op de hersenen, op het hele gezicht, op de keel, het hart, de navel, de onderkant van de ruggengraat, dijen, onderbenen en voeten.
Dan langzaam naar linksbuigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft. Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.

 

Je beoefent nu voor de 7e keer de basis van Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda inaar het Westen heeft gebracht. Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder over de wereld.

 

Het oprollen van de tong tegen het gehemelte terwijl je door je mond in en uitademt, heeft vele voordelen. Het zuivert de mond en het voedsel en is goed voor de spijsvertering. Het is de drank van de Yogi’s; zo verkrijg je meer en ander speeksel. Hierdoor krijg je na verloop van tijd meer controle over wat je eet en zegt. Je praat hierdoor ook minder, waardoor je je meer bewust wordt van je emoties. Tenslotte heb je het ook minder warm of koud; het oprollen van je tong houdt het lichaam koel.

 

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief. 

 

Stap 5: Open je geest voor het gebruik van onze Symbolen.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “De Kracht die doorkomt door het gebruik van onze Symbolen”.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen. 

 

Volgende Meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

 

 • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond de Egyptische Godin Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke Groeten,

 

Nancy Polet