Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 17e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 17e GroepsMeditatie op zaterdag 19 februari 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een GroepsMeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

 

Huidige situatie 
In Nederland worden de meeste beperkingen vanaf vrijdag 25 februari opgeheven. Dat betekent dat er geen corona-toegangsbewijs meer vereist is in de horeca, behalve op plekken waar meer dan 500 mensen bij elkaar komen. Het dragen van mondmaskers en 1,5 meter afstand houden worden afgeschaft behalve in het openbaar vervoer. Er worden steeds meer vragen gesteld over de neveneffecten (collaterale schade) van het covid-beleid de afgelopen 2 jaar.
Wereldwijd worden er veel Vrijheidsmarsen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld in Jerusalem waar 20.000 truckers met hun vrachtwagens zijn neergestreken.
De protesten werpen vruchten af. In de meeste staten van Canada (waar het Freedom Convoy is begonnen), zijn de restricties al deels opgeheven.
Er is nog steeds geen zittingsdatum vastgesteld voor het proces in het Internationale Hof voor de Universele Rechten van de Mens in Den Haag.

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
 • Sommige deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 
 • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren mediteren.

Het onderwerp van de 17e mMditatie

De opdracht van deze week is: “Het verstevigen van onze Strijd door middel van Spirituele Kracht”. 

Dion en Nancy over het onderwerp:
Gareth Knight: “Dion Fortune zegt duidelijk dat het doen van Esoterisch Werk geen excuus is om het Uiterlijke Werk te laten versloffen. Het is zelfs zo dat het negeren van de roep om werk te doen in de fysieke wereld hoogstwaarschijnlijk het circuit verbreekt en daarmee het Innerlijke Werk tenietdoet.”
Dion: (aangepast door Nancy) Wie onze Meditaties heeft gevolgd vanaf het begin en de groei heeft gezien, weet dat het niet een door menselijk intellect bedachte en geplande actie is geweest, maar meer een reeks van visioenen en openbaringen die zich geleidelijk achter elkaar ontvouwden.
Het beginpunt was de Levensboem met het Peace-Teken erin. Daaruit ontwikkelde zich al snel het Kasteel waar de Meesters ons in het licht ontmoet hebben.
We gingen steeds hoger in het Kasteel (fictief of favoriet), beginnend in de Kelder. Als we ons voorstellen dat we in de Middeleeuwse Bibliotheek zijn, kunnen we het contact dat aldus gelegd is, gebruiken om technische Occulte Kennis te verwerven zoals beschreven in een eerdere meditatie. Als we ons voorstellen dat we ons in de Inwijdingskamer bevinden, komen we meteen in contact met de grootste Spirituele Krachten. Als we nog verder naarboven gaan en uiteindelijk in de Uitkijktoren komen, zullen we ontdekken dat Krachten en visioenen ons ter beschikking staan, maar dat sterke en tegengestelde krachten ons proberen neer te slaan.
In de moeizame tijden waar we nu doorheengaan, is Spirituele Kracht nodig zowel voor onszelf als individuen als voor het Collectief. Het is door Spirituele Kracht dat we de brute krachten die ons tegenwerken zullen overwinnen. De wereldwijde crisis heeft fysieke, astrale en mentale krachten, maar geen Spirituele Contacten, vandaar dat deze een totaal gebrek heeft aan morele waarden en verantwoordelijkheid.
Op onze beurt, hebben wij de Spirituele Krachten van de Cosmos achter ons. We zullen op een geweldige manier gaan zien hoe de resultaten voortvloeien uit onze inspanningen. Dat betekent niet dat als we ons Innerlijke Werk hebben gedaan, we geen uiterlijk werk meer hoeven te doen. Ieder moet zijn deel van de Internationale Inspanningen op zich nemen.
Na het doen van de Meditaties zouden we ons fris en geïnspireerd moeten kunnen wijden aan de taken die voor ons liggen. Aan onze contacten in de Innerlijke Wereld ontlenen wij Kracht en Inspiratie. Die Inspiratie droogt snel op, tenzij het door ons heen vloeit, en zichzelf voortdurend vernieuwd. Voor degenen met Diepere Kennis, is deelname aan deze Internationale Strijd een heilige bezigheid, waarbij de kracht die hen toekomt in een circuit terecht komt. Onderbreek het circuit en de Kracht vloeit niet meer.

Instructies 17e meditatie, zaterdag 19 februari 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

Alle Instructies zijn gewijzigd, behalve stap 4..

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “Het verstevigen van onze Strijd door middel van Spirituele Kracht”. Gebruik het Symbool van de Levensboem met het Peace-Teken erin.

Stap 3:
Zorg dat je rug recht is;
Doe je kin iets naar beneden;
Rol je tong op tegen je gehemelte;
Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
Haal diep adem door de mond en hou de adem vast. Buig zover mogelijk naar voren en leg daarbij je handen op je knieën, of strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
Je beoefent nu voor de 3e keer Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda in opdracht van Babaji naar het Westen moest brengen, reguleert de ‘positief-negatief’ energiestromen in het zenuwstelsel door het magnetiseren van de ruggengraat. Dit opent het neutrale middelste kanaal (sushuma) hetgeen diepe rust geeft en waardoor goddelijk geluid, licht en vibtratie zich kunnen manifesteren (het ontwaken van de Kundalini).

 

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief. 

 

Stap 5: Open je geest voor het verstevigen van onze strijd door middel van Spirituele Kracht.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “Het verstevigen van onze Strijd door middel van Spirituele Kracht”.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen. 

 

Volgende Meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

 

 • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke Groeten,

 

Nancy Polet