Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 13e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 13e groepsmeditatie op zaterdag 22 januari 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

Huidige situatie 
In Nederland is de lockdown sinds afgelopen zaterdag ‘opgeheven’. Winkels mogen tot 17.00 uur open zijn, maar restaurants, theaters etc. blijven dicht. Sportscholen mogen open, maar moeten wel het corona-toegangsbewijs controleren, wat op basis van de grondwet juist strafbaar is. Afgelopen zondag was er in Amsterdam een vreugdevolle en vredelievende mars voor de vrijheid. Geen mobiele eenheid en geen incidenten. Veteranen en boeren deden mee aan de mars. Tegelijkertijd waren er in verschillende gemeenten ‘gedoogdagen’ waarop restaurants etc. werden toegestaan de deuren te openen tegen het nationale beleid in.
Wereldwijd blijven er grote verschillen in aanpak. Maar in Mexico zijn alle inreis-resctricties opgeheven en in de meeste van de 32 Mexicaanse staten zijn zo goed als alle covid-restricties verlaten.   

    

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers melden dat ze de meditaties inspirerend en verbindend vinden.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het symbool van de Levensbloem met het Peace-teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
 • Sommige deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 

 

Nancy over het leven en de spirituele magie van Dion Fortune, deel 5

The Golden Dawn

In 1919 sloot Violet zich aan bij de Hermetic Order of The Golden Dawn, een geheim genootschap toegewijd aan spirituele, magische en filosofische ontwikkeling. Zij brachten het beste van de oude tradities samen zoals Hermetisme en Kabbalisme en ze verzamelden boeken over magie zoals The Book of Enoch, The Key of Solomon en The Book of Abramelin.
Tijdens de initiatie-ceremonie in The Golden Dawn werd Violet’s beschadigde aura geheeld. Op dat moment koos zijn ook haar nieuwe naam; Dion Fortune. Onder deze naam zou ze vele boeken schrijven. Direct na de ceremonie verdwenen haar mentale en fysieke klachten om nooit meer terug te komen. En opnieuw begon ze duizenden jaren aan vorige levens te herinneren.
Gedurende haar tijd in The Golden Dawn vond ze een uitstekende leraar in Mayia Tranchell-Hayes. Mayia beschikte over uitgebreide kennis over occultisme en ze was bijzonder vaardig in het gebruik van rituele magie. Van deze vrouw leerde Dion het trance mediumschap. In 1920 schreef Dion The Esoteric Philosophy of Love and Marriage over het esoterische concept van sex en sexuele polariteit. Dit boek werd al snel gevolgd door Sane Occultism, waarin ze waarschuwt voor de gevaren van de occulte wetenschap.
Het hoofd van The Golden Dawn, Moina Mathers, was woedend over deze boeken. Moina was de weduwe van één van de oprichters McGregor Mathers. Zij vond dat Dion de geheimen van The Golden Dawn verraden had. Hoewel Dion nog niet de graad had bereikt om toegang te krijgen tot deze ‘geheimen’, (ze waren tot haar gekomen in trance), heeft Moina haar astraal aangevallen. Maar nu wist Dion hoe ze met astrale aanvallen om moest gaan en ze won het gevecht. Tegelijkertijd begonnen de leden van The Golden Dawn haar te vervelen. Het waren voornamelijk weduwen en oudere mannen vanwege de Eerste Wereldoorlog. Daarom stichtte ze in 1924 haar eigen genootschap, ‘The Community of the Inner Light’ in Glastonbury.
(wordt vervolgd)

 

De opdracht van de 13e meditatie

De opdracht van deze week is: “Mediteer op de spirituele krachten achter de nieuwe levensimpuls”. 

 

Nancy over het onderwerp: “Het effect van het aanroepen van de Meesters van Wijsheid en hun Straal Kleuren is zichtbaar. Zowel in onszelf als in de wereld om ons heen. Vreugde heerst over angst en Vrijheid heerst over gevangenschap”.

 

 

Instructies 13e meditatie, zaterdag 22 januari  2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “Mediteer op de spirituele krachten achter de nieuwe levensimpuls”.  Gebruik het symbool van de Levensboem met het Peace-teken erin.

Stap 3: Dank de Meester van de rode Straal (het 1e of stuitchakra) voor haar hulp; dit is Sekhmet, de Egyptische Leewengodin.
Dank de Meester van de oranje Straal (het 2e of sacraalchakra) voor haar hulp; dit is Maria Magdalena.
Dank dan de Meester van de gele Straal (het 3e chakra of de zonnevlecht) voor haar/zijn hulp; dit is Aartsengel Uriël.
Dank vervolgens de Meester van de groene Straal (het 4e of hartchakra) voor zijn hulp; dit is Meester Jezus.
Dank dan de Meester van de turquoise Straal (het 5e of keelchakra) voor zijn hulp; dit is Aartsengel Gabriël.
Dank de meester van de indigo Straal (het 6e chakra of het derde oog of voorhoofdschakra) voor haar hulp; dit is Moeder Maria.

Dank tenslotte de Meester van de paarse of violette Straal (het 7e of kruinchakra) voor zijn hulp; dit is Mahavatar Babaji, de onsterfelijke Yogi-Christus/Boeddna. 

  

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het collectief. 

 

Stap 5: Voel de WIjsheid, Kracht, Liefde en Vreugde die van de 7 Meesters van Wijsheid uitstraalt.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “Mediteer op de spirituele krachten achter de nieuwe levensimpuls”.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

 

Volgende meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

 

Workshop over Sekhmet

Bij voldoende belangstelling wordt de workshop “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Workshop door mr. Nancy Polet begin 2022 herhaald (Live in Dongen)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke groeten,

 

 

Nancy Polet