Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 22e Bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 22e GroepsMeditatie op zaterdag 26 maart 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een GroepsMeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

Huidige situatie 
In Nederland wordt Vrijheidsstrijder Willem Engel nog minstens tot eind maart vastgehouden. Volgens zijn advocaat Jeroen Pols blijft hij nog wel een paar maanden vastzitten. Engel wordt als voorbeeld gebruikt. Hij is de meest vooraanstaande Vrijheidsstrijder, maar hij is niet de enige die vastzit. Zijn advocaat zegt dat op deze manier de vrijheid van meningsuiting in gevaar is omdat mensen met een ongemakkelijke mening klaarblijkelijk op elk gewenst moment kunnen worden gearresteerd.
Tijdens de laatste Mars voor de Vrijheid, vorige week in Amsterdam waren er veel minder deelnemers dan gebruikelijk. Nu de meeste beperkingen zijn opgeheven denkt men dat alles weer normaal is. Dat is NIET zo! Blijf vechten voor Vrijheid en blijf Actief!
Wereldwijd zijn alle ogen gericht op Oekraïne. Volgens de ‘Andere Krant” lijkt het erop dat de VS een gebied van permanente chaos aan creëren zijn in Oekraïne. Dit beleid is al enige tijd gaande. Daar komt bij dat het conflict in Oekraïne licht schijnt op de Amerikaanse Biolabs waar biologische wapens worden ontwikkeld.
Intussen ontvouwt de nieuwe wereld zich. Er worden vele goede initiatieven voor een duurzame wereld ontwikkeld door verschillende groepen mensen.

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het Leven op Aarde.
 • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren Mediteren.

 

Het onderwerp van de 21e Meditatie

De opdracht van deze week is: “De Kracht van de Stilte die Sereniteit brengt”. 

Het leven en de Magie van Dion Fortune:
Oorlog, dood en de Society of the Inner Light
Dion veranderde haar manier van leven aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Ze ontmoette meer verschillende mensen, was niet zo op zichzelf als eerder en stortte zichzelf in de samenleving. De groep bracht de meeste tijd door in Londen en ging alleen naar Glastonbury voor weekenden en vakanties. In Glastonbury vond nog steeds het meeste werk plaats op het Elementale en Spirituele Niveau.
Vanaf het begin van de Tweede Wereldoorlog werd het moeilijker voor mensen om Dion’s Lezingen bij te wonen. Hievoor was het Tijdschrift The Inner Light Magazine een uitkomst. Maar tegelijkertijd begon ze wekelijks Gemagnetiseerde Brieven te versturen aan al haar lezers. De eerste Brief die ze verstuurde was op 8 oktober 1939 en die bevatte de Boodschap dat Engeland in gevaar was. Men werd geacht te Mediteren op een thema, vaak Golden Dawn Symbolen of nationale Archetypen. Hen werd gevraagd om zich mentaal voor te stellen op de Tor te staan met Koning Arthur en Merlijn. Op die manier werden de Krachten van Glastonbury aangeroepen.
Deze Meditaties hadden als doel de Groepsziel van de natie te bereiken. Dit Werk zou doorgaan tot het einde van de oorlog. Toen de vierde Brief werd verzonden, voelde Dion dat de Symolen tot leven waren gekomen en dat er contact was gelegd met de Innerlijke Wereld. Dion wist dat de Nazi’s perverse krachten gebruikten om de uitkomst van de oorlog te beïnvloeden. Dion probeerde op haar beurt deze krachten te transformeren. Ze deed niets om de vijand te beschadigen of vernietigen, ze stelde zich een geheeld Duitsland in Vrede voor. De Brieven werden gepubliceerd in het boek The Magical Battle of Britain.
Dion had al haar energie gegeven aan dit Magische Gevecht. In de herfst van 1945 ging ze op vakantie naar Glastonbury. Toen ze terugkwam voelde ze zich niet goed en werd naar een ziekenhuis in Londen gebracht. Ze had last van kiespijn, bloedvergiftiging en acute leukemie. Ze overleed enkele dagen later op de leeftijd van 55, op 8 januari 1946.
Na de dood van Dion veranderde de groep de naam in ‘Society of the Inner Light’. Om zeker te zijn dat niemand Dion zou lastigvallen in haar leven na de dood, vernietigden zij al haar foto’s, dagboeken, persoonlijke bezittingen en Brieven in een schaamte verwekkende ceremonie. Ze waren erg bang dat er een persoonlijke cult zou ontstaan rond Dion Fortune.
De Society publiceert nog steeds haar boeken, maar heeft afstand genomen van bijna alle boeken behalve The Cosmic Doctrine en The Mystical Quabalah. Informatie over het Innerlijke Werk en Dion zelf wordt geheimgehouden. Er wordt niet gesproken met mensen buiten de Society. Het enige dat weer bestaat is het tijdschrift The Inner Light, dat nog steeds te koop is. 

Nancy over het onderwerp
we weten dat overheden en autoriteiten als het World Economic Forum en de World Health Organisation perverse krachten gebruiken om de uitslag van de ‘corona-oorlog’ en het ‘Oekraïne-conflict’ te beïnvloeden.
Laten wij deze krachten transformeren. Laten wij sereen zijn en niets doen om de vijand te beschadigen of te vernietigen (alleen Geweldloos Protesteren en Mediteren). Laten we ons een Geheelde Wereld in vrede voorstellen, waarmee deze Gematerialiseerd wordt.

 

Instructies 22e meditatie, zaterdag 26 maart 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De Instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat goede wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “De Kracht van de Stilte die Sereniteit brengt”. Gebruik het Symbool van de Levensboem met het Peace-Teken erin.

 

Stap 3:
Zorg dat je rug recht is;
Doe je kin iets naar beneden;
Rol je tong op tegen je gehemelte;
Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna (Krishna wordt beschouwd als de meest Volledige Incarnatie van Vishnu, de hoogste in de Goddelijke Hiërarchie);
Concentreer je op de voorzijde van alle chakra’s van boven naar beneden. Denk daarbij met liefde aan de bijbehorende meesters (zie de vorige Meditatie).
Concentreer je vervolgens op de achterzijde van alle chakra’s van stuitchakra tot fontanel. Denk daarbij weer met liefde aan de bijbehorende meesters.

Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Langzaam weer naar het midden terugkomen.
Dan langzaam naar links buigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft. Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.

Sluit met je linker wijsvinger je linkeroor af en concentreer je op het Innerlijke Ohm.
Naar verloop van tijd haal je je vinger weer weg en sluit je je rechteroor af met je rechter wijsvinger en concentreer weer op het Innerlijke Ohm.

Tenslotte sluit je beide oren af op dezelfde manier en concentreer nog één keer op het Innelijke Ohm.

Je beoefent nu voor de 8e keer de basis van Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda inaar het Westen heeft gebracht. Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder over de wereld.

 

Het oprollen van de tong tegen het gehemelte terwijl je door je mond in en uitademt, heeft vele voordelen. Het zuivert de mond en het voedsel en is goed voor de spijsvertering. Het is de drank van de Yogi’s; zo verkrijg je meer en ander speeksel. Hierdoor krijg je na verloop van tijd meer controle over wat je eet en zegt. Je praat hierdoor ook minder, waardoor je je meer bewust wordt van je emoties. Tenslotte heb je het ook minder warm of koud; het oprollen van je tong houdt het lichaam koel.

 

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief. 

 

Stap 5: Open je geest voor de Kracht van de Stilte.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “De Kracht van de Stilte die Sereniteit brengt”.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen. 

 

Volgende Meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

 

 

 • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond de Egyptische Godin Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke Groeten,

 

 

Nancy Polet