Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 27e Bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 27e Groeps-meditatie op zaterdag 30 april 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een Groeps-meditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

 

Live Meditatie

Vanwege het weer zal de eerste live Meditatie in de tuin plaatsvinden op zaterdag 7 mei 2022. Zie het kopje “Nancy over het onderwerp” voor meer informatie.

 

Herhaling

Vanwege de grote drukte de afgelopen weken die ook nog wel even aan zal houden, herhalen wij de Meditatie van vorige week. Het hoofdstuk Huidige situatie is deze week daarom niet van toepassing, dus dat laat ik voor deze keer weg.

  

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn.

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
 • Sommige deelnemers ervaren de Meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het Leven op Aarde.
 • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren Mediteren.
 • Eén van de deelnemers wees erop dat er nog een reden is om je tong tegen je gehemelte te rollen tijdens een Meditatie. Zoals we later uitgelegd zouden hebben, raakt je tong dan de plek in de mond waar die je Pijnappelklier stimuleert. En dat is heel belangrijk voor Spirituele Groei omdat de Pijnappelklier ons in staat stelt te zien voorbij het gezichtsvermogen.

Het onderwerp van de 27e Meditatie

De opdracht van deze week is: Het gebruik van de Formule van de Rode Straal als een daad van dienstbaarheid aan het algemeen belang“. 

Dion, aangepast door Nancy

We zijn dankbaar dat we kunnen zeggen dat als deze Oproep tot Actie wordt ontvangen, ons huis en onze tuin weerbestendig zijn gemaakt. We zullen het probleem hoe we alles weer schoon krijgen overpeinzen, tenzij we intussen opnieuw “gebombardeerd” worden.

Nancy over het onderwerp

De Meester van de Rode Straal is Sekhmet, de Egyptische Leeuwengodin, het basis chakra of het Kundalini-vuur. Sekhmet is woedend vanwege de opkomende 3e WO. We moeten nu onze tanden aan de overheid laten zien, zodat ze niet aan de verleiding toegeven om deel te gaan nemen aan deze oorlog.
Ik nodig onze trouwe participanten uit om vanaf zaterdag 30 april 2022 bij mij in de tuin fysiek deel te nemen aan de Meditatie teneinde de vibratie nog sterker neer te zetten. Participanten die verder weg wonen of in het buitenland kunnen mogelijk waarnemen dat de vibratie omhooggaat.
Je bent vanaf 7 mei 2022 welkom van 19.00 tot 21.00 uur. De meditatie zelf is van 20.00 tot 20.15 uur. Neem zelf een yogamatje o.i.d. mee. Thee, koffie en iets lekkers staan klaar, de kosten zijn € 5,– pp. Als je ter plekke mee wil Mediteren, stuur dan een email naar fc_polet@hotmail.com. Dan ontvang je het adres en aanwijzingen voor het parkeren.
De wereld heeft jullie nodig!!!

Instructies 27e meditatie, zaterdag 30 april 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De Instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat goede wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de Meditatie. Deze week is dat: Het gebruik van de Formule van de Rode Straal als een daad van dienstbaarheid aan het algemeen belang. Gebruik het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin.

 

Stap 3:
Zorg dat je rug recht is;
Doe je kin iets naar beneden;
Rol je tong op tegen je gehemelte;
Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna (Krishna wordt beschouwd als de meest Volledige Incarnatie van Vishnu, de hoogste in de Goddelijke Hiërarchie);
Concentreer je op de voorzijde van alle chakra’s van boven naar beneden. Denk daarbij met liefde aan de bijbehorende Meesters (zie de Meditatie 21).
Concentreer je vervolgens op de achterzijde van alle chakra’s van stuitchakra tot fontanel. 
Denk daarbij weer met liefde aan de bijbehorende Meesters.

Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Langzaam weer naar het midden terugkomen.
Dan langzaam naar links buigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft. Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.

Sluit met je linker wijsvinger je linkeroor af en concentreer je op het Innerlijke Aum.
Naar verloop van tijd haal je je vinger weer weg en sluit je je rechteroor af met je rechter wijsvinger en concentreer weer op het Innerlijke Aum.

Tenslotte sluit je beide oren af op dezelfde manier en concentreer nog één keer op het Innerlijke Aum.

Ga ontspannen zitten, liggen of staan. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken en je tong opgerold tegen je gehemelte te houden. Achtereenvolgens concentreer je je nu op de fontanel, het voorhoofd, de ogen, neus, oren, lippen, tanden, tong, kin, keel, navel, onderbuik, genitaliën, dijen, benen en voeten.

Kom langzaam overeind, open je ogen en staar met een onthechte blik in het niets. Blijf iets omhoog kijken. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken, je kin iets naar beneden te doen en je tong op te rollen tegen je gehemelte.

Start van Mahamudra
Ga op je linkerhiel zitten, druk je rechterknie tegen de buik aan. Handen in elkaar tegen de knie aan en aandrukken tegen de buik. Hierbij 5 x diep in en uitademen door de mond. Niet vergeten, wenkbrauwen omhoog, tong opgerold tegen je gehemelte.
Adem in door de mond en hou vast. Strek het rechterbeen en zet je linkervoet ertegenaan. Met de rechterhand de tenen vastpakken van je rechtervoet en met de linkerhand het midden van de linkervoet. Adem uit en zo een tijdje strekken terwijl je je concentreert op de linkerhersenhelft.

Door de buik aan te drukken wordt de pancreas gestimuleerd en wordt diabetes tegen gegaan. 5 is het getal van Sekhmet.
Je beoefent nu Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda naar het Westen heeft gebracht. Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder over de wereld.

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief.

Stap 5: Open je geest voor het gebruik van de Rode Straal.

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: Het gebruik van de Formule van de Rode Straal als een daad van dienstbaarheid aan het algemeen belang.

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt.

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen.

Volgende Meditatie

Iedere Meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”.

Veel succes en dank voor je medewerking!

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

 

 • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond de Egyptische Godin Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

Hartelijke Groeten,

Nancy Polet