Donderdag 11 januari 2018, “Het Mysterie van de Bosnische Piramides” met Aafke Douma en Rob Heiligers (Oud-Beijerland)

In 2013 kwam dr. Sam Osmanagich naar Oud-Beijerland om te vertellen over zijn ontdekking van de Bosnische Piramides. Een indrukwekkend relaas. Inmiddels zijn wij vier jaar verder. Hoe is het met de piramides? Is het onderzoek veel verder gekomen? Aafke Douma en Rob Heiligers zijn zelf poolshoogte gaan nemen in Bosnië om de ontwikkelingen van dichtbij te zien en hun eigen onderzoek te verrichten.

De avond begint met een een inleiding over deze bijzondere piramides zodat iedereen op de hoogte is van alle ins en outs alsmede de laatste stand van zaken. Voorts zullen Rob en Aafke vertellen over hun eigen belevenissen aan de hand van veel foto en filmmateriaal. Daarmee wordt ook goed duidelijk wat er zo bijzonder is aan de Bosnische piramide. Tenslotte zullen zij in een aantal geleide meditaties de verfijnde Bosnische Piramide Energie voelbaar gaan maken, zodat je die zelf kunt ervaren.

Wil je meer weten over deze wonderlijke plek? 
Reis met Aafke en Rob mee! Zien, horen, voelen, weten…
Voor alle duidelijkheid: Aafke Douma is helderziend, -horend, -voelend, -wetend.
Mysterie en gezond verstand hand in hand! 

In 2016 waren Aafke en Rob vijf dagen in de ‘Vallei van de Piramides’ in Bosnië en Herzegovina bij het stadje Visoko, zo’n 25 km vanaf Sarajevo. Daar staan vijf piramides: Zon, Maan, Draak, Liefde en Aarde. Ze zijn zo genoemd door hun ontdekker dr. Sam Osmanagich. En nee, er woonden daar geen farao’s ooit. 
Twee zijn zelfs hoger dan de bekende Egyptische piramides (Zon 220 meter en Maan 190 meter hoog). Ter vergelijking: de grote piramide van Cheops meet 147 m. Hoe kan dat en hoe zit dit?

Sinds zij daar geweest zijn is er veel gebeurd, te veel om te kunnen bevatten, laat staan om het goed te kunnen verwoorden. Gelukkig diende zich in het blad VRUCHTBARE AARDE de mogelijkheid aan om deze wonderlijke zaken eens nader te belichten. Door erover te schrijven in het artikel ‘Het Mysterie van de Bosnische Piramides’ kregen Aafke en Rob het een en ander wat beter op een rijtje. Ook in de bladen SPIEGELBEELD en PARAVIEW hebben ze in 2017 over de ‘Vallei van de Piramides’ gepubliceerd. Lees deze teksten ter inspiratie eventueel op www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl onder ‘nieuws’.

Door er tijdens interactieve lezingen zoals deze over te gaan vertellen en zo deze informatie te delen met anderen kreeg het nog een extra dimensie, want aanwezigen wilden toen zelf dit ‘nieuwe wereldwonder’ ervaren. Sommigen gingen er op eigen houtje heen, anderen wilden er met Aafke en Rob naartoe. Zoals hierboven al gezegd, Aafke Douma is helderziend, -horend, -voelend, -wetend. Dat geeft ter plekke bijzondere informatie over deze locatie.

Zo verbleven ze dus in juni, september en oktober 2017 weer in Bosnië, dit keer samen met bijna vijftig liefhebbers (in drie 5-daagse reizen) uit Nederland, Vlaanderen en Zwitserland. Over dit vervolg op ons ‘mediamiek onderzoek’ dat Aafke en Rob afgelopen zomer op en rond de Bosnische piramides beleefd hebben willen ze ons nu berichten in deze interactieve lezing. Samen zien, horen, voelen, weten…
dr. Sam liet hen nog weten: I’m happy to see your desire to promote this subject more. You have my full support. Fijn zo!

Meer informatie over Aafke Douma, Rob Heiligers en hun praktijk NATUURLIJK Centrum Bewustzijn en Bloei zie deze link:  
www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl 

Programma
19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel en gelegenheid om Aafke Douma en Rob Heiligers persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Bosnische Piramide”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

Locatie
Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
Beneden Molendijk 35
3262 AA Oud-Beijerland
Klik hier voor de locatie

In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559.