Zaterdag 26 juni 2021, Discussieavond “Leven na het NIET nemen van het vaccin” met inleidingen van Door Frankema en Fred Teunissen (Via Zoom)

Corona, of eigenlijk de nogal overspannen reactie daarop, ontwricht nu al ruim een jaar het leven in de hele wereld. Bij hoog en bij laag beweren mensen als Rutte en de Jonge dat zoveel mogelijk mensen vaccineren de enige weg uit de crisis is. Ondanks de vele vragen die erover worden gesteld, de twijfel over de betrouwbaarheid van dit type vaccins en de mogelijke effecten op lange termijn. De vaccinatiecampagne werkt intussen als een tierelier. Als je de media mag geloven staan de mensen in de rij om een prik te halen, gestimuleerd door het vooruitzicht dat we dan weer “vrij” worden en weer naar festivals mogen. Sinds deze week mogen  mensen vanaf 22 jaar een vaccin gaan halen en op korte termijn zijn zelfs de tieners aan de beurt. Pardon?

Toch is er een grote groep mensen die gehoor geeft aan de twijfels of dit de goede weg is en die de oproep nog even laat liggen of zelfs bij het oud papier gooit. Hoe ziet de wereld er straks uit voor deze standvastige groep Galliërs? Komt er straks een virtueel hek om hen heen te staan, net zoals om het dorpje van Asterix en Obelix? Hoe ga je om met familieleden die je voor gek verklaren? Werkgevers die je proberen te dwingen je over te geven? 

In deze discussieavond willen we een podium bieden om elkaar te helpen, ervaringen uit te wisselen en te delen hoe met deze uitdagingen om te gaan. Want we zullen elkaar moeten bijstaan in een wereld die momenteel toch wordt gedomineerd door de opvatting dat je vooral de regels moet volgen. “Was je handen stuk, draag een mondmasker en laat je vaccineren”.

We starten de avond met een paar korte inleidingen van Door Frankema, Fred Teunissen en Roeland Beljon. Het grootste deel van de avond is gereserveerd om te discussiëren aan de hand van een aantal stellingen. Nancy Polet zal de discussie leiden.

Door Frankema
Door Frankema zal een korte inleiding geven over de keerzijde van vaccins in het algemeen en de nu gebruikte corona vaccins in het bijzonder. Waarom zouden we deze vaccins wantrouwen?

Door Frankema (1961) is schrijfster, spreekster en bovenal moeder met een visie. Haar verlangen om feiten over vaccinatie boven water te krijgen, leidde tot meer dan vijftien jaar lang spitten in medisch-wetenschappelijke rapporten, artikelen en boeken. Haar missie is om ouders gemakkelijker hun weg te laten vinden in de jungle van informatie: ‘Mogen de keuzes die we maken rondom de gezondheid van onze kinderen, bewuste keuzes zijn.’ Door is de auteur van het boek “Vaccin vrij! / Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien”, verkrijgbaar bij uitgeverij Lemniscaat.

Door Frankema’s site www.vaccinvrij.nl maakt een golf van herkenning en reacties los. Ze is de meest gelezen auteur van www.earth-matters.nl; haar artikel ‘Hoe en waartegen beschermen we onze kinderen’ is 146.500 keer aangeklikt.

Fred Teunissen
Fred Teunissen geeft een korte inleiding over de schade van het vaccinatiebeleid tot nu toe. Dat betreft onder meer de meldingen bij het Lareb en waarom dat waarschijnlijk een topje van de ijsberg is. Ook zal hij aandacht besteden aan de verklaringen van familieleden van overledenen voor de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie Coronamaatregelen. Op grond van deze feiten zou de vaccinatiecampagne eigenlijk meteen moeten worden stopgezet.

Fred Teunissen (1952) schrijft al een halve eeuw ‘voor de verandering’. Hij nam in de jaren ’60 als activist deel aan de democratiseringsbeweging van scholieren en studenten en sloot zich tijdens zijn opleiding aan de School voor de Journalistiek in Utrecht (lichting 1974) aan bij een linksradicale politieke beweging.
In 2017 verschijnt Fred’s het boek “Hemel onder vuur” waarin hij de ins en outs van het verschijnsel chemtrails beschrijft.
Meer informatie over Fred Teunissen is te vinden op: www.fredteunissen.nl, www.trophonios.nl. Fred blogt op www.transitieweb.nl

Roeland Beljon
Roeland Beljon zal kort een algemeen beeld van de situatie schetsen op het gebied van de corona maatregelen en actuele stand van zaken ten aanzien van besmettingen etc.

Roeland studeerde sociologie en werkt sinds 1995 op het gebied van mobiliteitsmanagement en milieu. Samen met zijn partner Nancy Polet is hij de drijvende kracht achter Sky High Creations. Uit verbazing, verdriet en frustratie met de gang van zaken rondom corona heeft hij zich verdiept in het onderwerp en zijn bevindingen gedeeld in een tweetal lezingen in november 2020 en mei jl. 

Discussie
Het is deze avond de bedoeling dat voornamelijk het publiek aan het woord is. Het gaat daarbij niet om hoe we in deze situatie zijn beland, maar hoe we omgaan met de situatie en ons staande kunnen houden in een veranderende maatschappij. De discussie vindt plaats aan de hand van een aantal stellingen die gegroepeerd zijn in een viertal hoofdonderwerpen:

1. Wel of niet vaccineren?
2. Hoe ga je om met je omgeving als je de vaccinatie weigert?
3. De gevolgen van de vaccinatiecampagne
4. Andere maatregelen zoals mondkapjes en 1,5 metermaatschappij

Video’s
Om je op deze avond voor te bereiden zijn er 4 belangrijke video’s te vinden op internet:
“Burgers slecht geïnformeerd over vaccinatie” Een interview met 3 medici bij Café Weltschmerz.
Mondkapjes: de gevolgen voor het immuunsysteem zijn groot. Een gesprek met Carla Peeters.
Mass infection prevention and mass vaccination with leaky Covid-19 vaccines in the midst of the pandemic can only breed highly infectious variants.
Virology Debunks Covid-19

Programma
19.40 uur: Opening wachtkamer
20.00 uur: Introductie en inleidingen
20.30 uur: discussie met publiek
22.00 uur: Afronding en conclusies

Aanmelden
Aanmelden voor deze discussieavondkan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Discussieavond Vaccin”. De kosten bedragen € 10,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 10,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). Na de betaling ontvang je bijtijds de link naar de Zoom-sessie.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.