Zondag 11 juli 2021, “De Uitverkorenen en hun Slachtoffers”, lezing door Peter den Haring (Breda)

WE GAAN WEER LIVE!!!
Na bijna een jaar opgesloten te hebben gezeten mogen we vanaf 26 juni 2021 weer bijeenkomsten organiseren met een onbeperkt aantal gasten. Dat doen we in de grote zaal van de Sacramentskerk in Breda, want daar kun je zelfs met 1,5 meter afstand nog steeds ruim 100 gasten kwijt. Het zal duidelijk zijn dat wij geen deurbeleid gaan voeren en NIET gaan werken met de app van Hugo de Jonge om vast te stellen of je wel of niet gevaccineerd bent of een negatieve test hebt. 

De Uitverkorenen
In de spirituele wereld moet je een goede radar hebben om het kaf van het koren te scheiden. Hoe weet je nu of je met een integere goeroe, medium of spiritueel leider te maken hebt? Vele getuigen verklaren dat de hemel voor hen is opengegaan bij bepaalde spirituele voorgangers en anderen doen verslag van ronduit ontluisterdende ervaringen bij dezelfde personen.

Peter den Haring bezocht in zijn leven talloze bijeenkomsten met mediums en goeroes van diverse pluimage. Ook verbleef hij soms voor langere tijd in hun ashrams met uiteenlopende ervaringen. Inmiddels heeft hij voor zichzelf een sensor ontwikkeld om de zin en onzin van elkaar te scheiden. Gaat het publiek bijvoorbeeld vermoeid naar huis? Is er sprake van niet te verifiëren info? Worden de chanellers echt overschaduwd? Worden er echt sterrenpoorten geopend en is dat wel zo wenselijk? Volgelingen willen graag Speciaal, Anders, Hoger, Verder, Belangrijk en Zuiver zijn. Kan het zijn dat het godellijke helemaal niet houdt van alleen maar goed? Een valse profeet begint met vleierij. Dan wordt je bang gemaakt dat je blokkades, trauma’s en kwetsuren hebt. Vaak worden je rijkdommen of genzende krachten voorspeld. Ook wordt er vaak een gezamenlijke tegenstander geschapen. Blindelings volgen van een nepgoeroe kan het resultaat zijn. Peter is door schade en schande wijs geworden en deelt in de lezing zijn ervaringen.

Peter den Haring
Peter den Haring (1946) studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode, aangevuld met de cursus Journalistiek aan het Instituut voor Perswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte als journalist en reclamecopywriter en deed veertien jaar ervaring op in uitvoerend jongerenwerk. Hij was o.m. jarenlang directeur van het Haagse jongerencentrum Het Paard van Troje. Een verblijf van ruim twee jaar in de Indiase ashram van Bhagwan ‘Osho’ Rajneesh (tot juli 1981) bracht Peter in contact met uiteenlopende vormen van therapie en meditatie. Daarna was hij twee jaar verbonden aan de Stichting Preventie en Voorlichting Druggebruik en trainde gevangenispersoneel in het omgaan met drugsproblematiek.

Sinds 1987 werkt Peter als zelfstandig coach en therapeut. Schoolde zichzelf zeer gevarieerd bij (o.m. aura lezen, hypnotherapie, Therapeutic Touch en Shiatsu. Hij liep stage in Rio de Janeiro bij Dr. Zina Voltis Gruzman, een psychiater met een specialisatie op seksuele problematiek en Tantra. Inmiddels heeft Peter zich vooral toegelegd op steun aan overgevoelige mensen (HSP), astrologie en de Chinese Quantum Core Method, een systeem van directe correctie van verzwakkingen via energieaanpassingen in het aurageheugen.

Van zijn hand verschenen diverse boeken zoals “Het Domino-orakel” en “De Belofte”, een SF Spirituele Fantasy roman over het legendarische Atlantis.

Verder schreef Peter talloze artikelen voor tijdschriften als Onkruid, Bres, Jonas, Spiegelbeeld, Prana, Bewust Zijn, Educare, Orhtofyto, Leef NU, Happinez, Paravisie en Frontier Magazine.

Tegenwoordig is Peter redacteur van de gratis internetperiodiek TIJDGEEST MAGAZINE

Meer informatie over Peter den Haring is te vinden op zijn website:  http://peterdenharing.nl/

Programma

14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: Lezing deel I
16.00 uur: pauze
16.30 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Peter den Haring persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “De Uitverkorenen”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Aan de zaal is de prijs € 22,50 pp. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). 

Locatie
Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.