Zaterdag 11 juni 2022, Verdiepingsdag “buiten de Matrix”, workshop door Peter Toonen (Oud-Beijerland)

Een dag waarin we dieper ingaan op hoe om te gaan met de krachten die onze planeet al duizenden jaren gevangen houden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd.
We zien op deze middag hoe diep dit veld ingrijpt in ons dagelijkse leven, maar vooral ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden.
Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen. Naast het delen van praktische tips en informatie zal er gewerkt worden met ervaringsgerichte oefeningen.
We zijn naast schepsels ook scheppers op Aarde. Wat wil je scheppen en hoe?

We gaan we aan de slag met de volgende oefeningen:
– van hoofd- naar hartswaarneming. Hoe ga je vanuit je hoofd naar je hart en wat is het verschil? 
DNA-healing. Eenvoudige oefeningen om je DNA, je computerprogramma, bij te stellen en te helen, fysiek en emotioneel.
actieve energetische bescherming tegen negatieve krachten zoals die van psychopaten en van 5G en andere negatieve straling.
Kwantumpauze ademhalingsoefeningen. Hoe overwin je je reptielenbrein (vlucht, vecht of bevries) en activeer je hart en je frontale hersenkwab (frontale cortex: je ‘geweten’, je zelfreflectie, verband zien tussen oorzaak en gevolg).
– Eenvoudige oefening met remote viewing.
– Maar ook in tijd: hoe creëer je een nieuwe eigen tijdlijn?
– Afhankelijk van de tijd en belangstelling kunnen we een sterrenreis ondernemen naar plekken in de kosmos waar jij nog energie hebt liggen die je nu op Aarde mag gebruiken.

Kortom: we beleven een gezamenlijk ‘dagje buiten de Matrix’, een dag van verbinding en waarheidsbevinding.

Peter Toonen
Peter (1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders. Al dertig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen.
In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken in ons en om ons heen.
In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die in 2013 is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal. Momenteel geeft hij losse workshops en lezingen en heeft hij een eigen coachingpraktijk.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als ‘2012 deskundige’.
In het afgelopen jaar is hij actief geworden bij allerlei nieuwe media (Vereniging Vrije Journalisten, Café Weltschmerz, Onafhankelijke Pers Nederland, De Andere Krant, enzovoort) en veel bezig geweest met het opzetten van lokale initiatieven tbv wat wordt genoemd ‘de parallelle samenleving’, ofwel ‘de nieuwe Aarde’.

Zijn motto is
Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

Programma
9.30 uur: Inloop
10.00 uur: Aanvang
13.00 uur: Lunch
17.00 uur: Borrel
17:30 uur: Sluiting

Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “buiten de matrix”. De kosten bedragen € 110,– per persoon inclusief koffie/thee en kleine versnaperingen, exclusief lunch. Je aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie:kapelle-03 5 x 10
Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
Beneden Molendijk 35
3262 AA Oud-Beijerland
Klik hier voor de locatie

In de omgeving is ruime gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.