Zaterdag 15 mei 2021, “De ontwikkeling van het Bewustzijn en de Corona-crisis” Lezing door Eric Huysmans (Via Zoom)

De evolutie is niet primair een ontwikkeling van soorten, maar een permanente, noodzakelijke ontwikkeling van Bewustzijn. Bewustzijn is de Bron van alles. Zonder Bewustzijn zijn er geen soorten of vormen, is er niets (no-thing).

De Tijdloze Wijsheidsleringen, doorgegeven door de Meesters van de Spirituele Hiërarchie aan Helena Blavatski en Alice Bailey, geven hier zeer interessante informatie over. Deze leringen vormen de basis van alle religies, zonder er zelf een te zijn. Ze overbruggen wetenschap, religie en filosofie, en kunnen worden beschouwd als de wetenschap van de Esoterische Filosofie.

Momenteel verkeren we als mensheid in een crisis die zijn weerga niet kent. De Corona-crisis is een wereldgebeurtenis en een katalysator voor wereldverandering, die de mogelijkheid geeft tot een sprong voorwaarts in de ontwikkeling van het Bewustzijn.

Lezing
In de lezing op 15 mei zal Eric Huysmans een overzicht geven van kennis uit de Tijdloze Wijsheid over wat Bewustzijn is, wie wij zijn, waar wij vandaan komen en naartoe gaan, en wat de betekenis is van het leven. Hierbij zal hij inzoomen op de verborgen betekenis van de Corona-crisis en welke mogelijkheden deze biedt voor de ontwikkeling van ons/het Bewustzijn.

Workshops
In de twee daaropvolgende workshops (29 mei en 5 juni van 10.00 tot 17.00 uur) gaat hij dieper op dit onderwerp in, waarbij hij de gebieden bestrijkt van de Esoterische Filosofie, – Psychologie, – Astrologie en – Heling. Deze workshops zijn ook los van elkaar te volgen.

Naast overdracht en uitwisseling begeleidt hij enkele diepgaande meditaties waarbij de deelnemers zich verbinden met de heersende krachten en energieën van de groepsziel, de Meesters en de tekens, stralen en planeten. Dit zal een diepe impact hebben op je bewustzijn en de ontwikkeling daarvan.

Eric Huysmans
Eric Huysmans (1959) heeft na twee academische studies 15 jaar gewerkt in commerciële en managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 1999 legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en begeleidt hij mensen in zijn praktijk Sensability in Breda. Hiervoor zet hij, naast technieken als NLP, Ademflow, Mindfulness, Jassentechniek en de Oneness Deeksha, zijn studie naar de Tijdloze Wijsheid in. In 2019 heeft hij de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit hij lezingen, workshops, cursussen en groepsmeditaties geeft. Daarnaast heeft hij vele artikelen en drie boeken geschreven. Zie www.sensability.nl

Programma
14.40 uur: Opening wachtkamer
15.00 uur: Aanvang lezing
17.00 uur: discussie en vragen stellen
17.30 uur: Einde lezing (eindtijd is indicatief)

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Bewustzijn”. De kosten bedragen € 15,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 15,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). Na de betaling ontvang je bijtijds de link naar de Zoom-sessie.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.