21 december 2012, “Shake the Calendar Party”

Waar ben JIJ op 21 december 2012?

Zoals je weet eindigt op die datum de Maya kalender. Dit betekent het einde van een tijdperk, maar vooral het begin van een nieuw tijdperk. In dit nieuwe tijdperk zal ons bewustzijn verder ontwaken, waardoor meerdere werelden en dimensies voor ons toegankelijk gaan worden.

Wij willen dit bijzondere moment graag samen met jullie beleven. Daarom zijn wij van plan om een groot dansfeest te organiseren onder de naam “Shake the Calendar Party”, waarbij we het oude tijdperk swingend van ons af zullen schudden. Hierbij zal de galerie worden omgetoverd tot een club/dancing met een live DJ! De muziek zal variëren van Flower Power tot dansbare muziek uit de jaren 70 en 80, met de nadruk op soul/disco en Funk. Dit besloten feest zal plaatsvinden op vrijdag 21 december 2012 van 21.00 uur tot 2.00 uur in galerie Beelden Bij Beljon te Oud-Beijerland. Er is plaats voor maximaal 100 gasten. De entree is 20 euro.

Als je erbij wilt zijn, stuur dan DIRECT een e-mail met de zin “Ja, ik wil erbij zijn!” (plus het aantal personen). Je aanmelding wordt definitief als we je betaling hebben ontvangen. Je kunt € 20,– overmaken op 467074526 tnv R.J. Beljon te Oud-Beijerland ovv Shake the Calendar. Je ontvangt dan een bevestiging.

Wij verheugen ons er vast op en hopen dat jij er ook zin in hebt!