Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Dinsdag 13 mei 2014, Paul Smit “Verlichting voor luie mensen”

  PaulSmit_foto1Verlichting voor luie mensen
  Paul Smit laat je lachen, zet je aan het denken en confronteert je met ideeën die je wereld op z’n kop kunnen zetten. Hij verspreidt met veel enthousiasme de leer van non-dualiteit, ook wel advaita genoemd, een eeuwenoude Indiase stroming die beroemde aanhangers kent als Ramana Maharshi, Albert Einstein en Eckhart Tolle. Non-dualiteit draait om één inzicht: het leven bestuurt jou in plaats van andersom – zoals we geneigd zijn te denken. Paul Smit: ‘Als je dat inziet, ervaar je het leven als veel lichter. Non-dualiteit is dus eigenlijk verlichting voor luie mensen, omdat je er helemaal niets voor hoeft te doen.’

  Paul Smit
  Paul studeerde op zijn 24e af op de evolutie van het menselijk bewustzijn en rond zijn 29e kwam non-dualiteit op zijn pad. Na een proces van ontwaken, ontstond er steeds meer verwondering over hoe moeiteloos het universum in beweging is en hoe wij daarop meebewegen. Inmiddels is filosoof en cabaretier Paul Smit één van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij schreef onder andere de boeken ‘Praten over bewustzijn’, ‘Nondualiteit voor managers’, ‘Verlichting voor luie mensen’ en maakte de film ‘Alles over niets’. Daarnaast houdt hij zich bezig met individuele non-dualistische coaching en het geven van lezingen over dit onderwerp.

  Uit het boekje ‘Verlichting voor luie mensen’

  downloadNon-dualiteit
  Non-dualiteit betekent net als advaita, ”geen-tweeheid’. Het verwijst naar het idee dat alles één is en met elkaar verbonden. Advaita is een Indiase stroming die teruggaat op de oude Upanishaden (de geheime leer) uit 800 voor Christus. Eeuwenlang werd de non-dualistische zienswijze doorgegeven van leraar op leerling. Ramana Maharshi (overleden 1950) is een leraar die veel westerse leerlingen heeft gehad, waardoor deze filosofie geleidelijk aan onze kant is op komen waaien. Ramana Maharshi stelde de mensen die hem bezochten maar één vraag en die was: ‘Wie ben je?”. Het enige goede antwoord hierop is: ‘Bewustzijn’.

  statler_waldorf_02_01De Muppets
  Het is mogelijk te leven vanuit innerlijke rust, net zoals je die tijdens een film ervaart. Het enige dat maakt dat je op dit moment geen verlichting ervaart, is doordat er in je hersenpan een paar ‘valse’ overtuigingen zitten. Wij mensen hebben Muppets in ons hoofd. Deze Muppets leveren constant overal commentaar op met als resultaat dat we leven met allerlei zorgen, frustraties, schuldgevoelens, gepieker, verwijten, boosheid, irrationele angsten en stress.
  We proberen het leven naar onze hand te zetten, maken allerlei goede voornemens en plannen en raken in paniek als dingen opeens anders lopen dan wij voor ogen hadden.

  Het leven is een droom
  Inmiddels is wetenschappelijk aangetoond dat het hele universum een groot hologram is en dat de werkelijkheid die wij zien wordt gecreëerd door onze geest. Die werkelijkheid is daarom een verbeelding. Via onze zintuigen en onze hersenen wordt een werkelijkheid gecreëerd die niet werkelijk bestaat, maar die voor ons wel levensecht lijkt.Vandaar dat als jij je hoofd stoot tegen een keukenkastje het toch pijn doet. De werkelijkheid is een illusie maar wel een heel hardnekkige.
  Zodra je doorziet dat je bewustzijn bent en dat dit hele universum een droom is, vervalt ook de angst voor de dood. Want je bent onsterfelijk, je kunt helemaal niet dood! Wat je werkelijk bent is éénheid, eeuwigheid, oneindigheid en liefde. Alles is immers één.

  Ying_yang_signVerlichting
  Verlichting is iets alledaags. Het zijn die momenten van innerlijke rust die ontstaan wanneer de Muppets in ons hoofd stil zijn. Dat zijn momenten waarop we ‘opgaan in iets’. Het kan zijn dat je opgaat in het lezen van een boek, een goed gesprek, een film, een vrijpartij of in het uitoefenen van een sport. De Muppets in ons hoofd, ofwel het piekerverstand, staat dan uit en we zijn dan ‘in flow’, we zijn dan ‘in het NU’. Doordat het ego ons het idee geeft dat wij het leven besturen,zijn we de hele dag bezig met het vermijden van pijn en het zoeken naar plezier. En juist die race zorgt voor ellende. De bevrijding zit ‘m niet in het weglopen voor tegenslag en het streven naar voorspoed, maar in de omarming van beide. Het één kan namelijk niet bestaan zonder het andere. Alles bestaat uit Yin en Yang. Zodra er de omarming is van yin en yang, ontstaat er innerlijke rust en het ervaren van het leven wordt dan lichter. Het enige dat nodig is, is één inzicht. Het inzicht dat het leven jou bestuurt in plaats van dat jij het leven bestuurt.
  Zie ook de website www.paul-smit.nl

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs
  € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland.

  Programma: 

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 5 maart 2014, Piet Vergunst: “Starwhite, het voormalige White Powder Gold”

  Piet-04Piet Vergunst en ‘Starwhite’
  Piet Vergunst is coach, therapeut, onderzoeker en auteur en ook bekend van de Spiegel van Kozyrev. In de zomer van 2013 heeft Piet zich verdiept in de verhalen van Sir Laurence Gardner en David Hudson (zie hieronder) over het ‘White Powder Gold’. Hij is op zoek gegaan naar de bereidingswijzen van dit materiaal. Vervolgens heeft hij zich teruggetrokken in zijn alchemie werkplaats in de Franse Ardeche. Hij heeft de oude receptuur gevolgd die waarschijnlijk in Bethlehem is gebruikt en hij is de witte stof gaan maken. En dit is gelukt! Hij heeft het gemaakt en hij is het aan het gebruiken.Hij zal het poeder meebrengen naar de lezing.

  Mozes en Egyptische tempel
  Op de berg Horeb, waar Mozes ca. 3350 jaar geleden zijn stenen tafelen ‘ontving’, werd in 1904 door de Britse Archeoloog Sir Flinders Petrie de ruïnes van een Egyptische tempel aangetroffen. Uit de enorme hoeveelheden artefacten die werden gevonden, bleek dat de tempel moest zijn gebruikt als een soort werkplaats waar goud werd verwerkt. In deruïnes vond Petrie grote hoeveelheden fijn wit poeder.
  arkpyramidHet witte poeder kwam ook voor in de Egyptische oudheid. Op verschillende afbeeldingen met hiëroglyfen konden taalkundigen ontcijferen dat goud werd verwerkt tot ‘mfkzt’ (goudstof). Ook bij de Maya’s en bij de Sumeriërs werd dit poeder gebruikt. Het poeder wordt vermeld in de bijbel, in antieke Vedische geschriften en er wordt over verteld in oude Chinese verhalen. In het westen noemen wij de stof  ‘de steen der wijzen’.

  David Hudson
  David Hudson, een rijke katoenplanter in Arizona ontdekte in 1975, dat na bewerking van zijn land, grote delen bedekt was met een vreemd wit poeder. Hij heeft het poeder in laboratoria laten onderzoeken. Het bleek zwaarder dan lood. Uit experimenten bleek dat als een monster van het poeder herhaaldelijk verhit en vervolgens gekoeld werd, het koelproces ertoe leidde dat het monster tot 400%  van zijn startgewicht woog. Maar bij verdere verhitting zakte het gewicht tot onder het nulpunt, m.a.w. het woog dus minder dan niets! Als het poeder werd verwijderd uit de schaal, ontdekten ze dat de schaal meer woog dan met het poeder er in. Sterker nog: de schaal waarop het zich bevond begon te zweven, dus het poeder bracht leviterende kracht over op het materiaal waarop het zich bevond.

  images (1)Hudson bestudeerde boeken over alchemie waarin werd gesproken over ‘White Powder Gold’. Hij heeft het poeder toegediend aan patiënten met Aids en kanker, met zeer goede resultaten. Hudson meent zelf dat het poeder niet direct een medicijn is, maar meer een hulpmiddel om het bewustzijn van de mens te vergroten. Hij gaf het daarom ook als dieet aan gezonde mensen. Volgens Hudson corrigeert ‘White Powder Gold’ het DNA, zodanig dat alle problemen die in het DNA aanwezig zijn en vaak aanleiding zijn voor ziekten, opgelost worden.

  Sir Laurence Gardner en de Ark des Verbonds
  lost_secrets_sacred_ark_white powder gold
  In 2003 schreef historicus en schrijver Sir Laurence Gardner het boek genaamd: ‘Lost secrets of the sacred ark’, waarin hij op grond van Rozenkruizerarchieven onderzoek heeft gedaan naar de Ark en het ‘White Powder Gold’. Volgens Gardner (overleden in 2010) was de Ark des Verbonds het centrale allerheiligste voorwerp in het Jodendom. Het was een draagbare kist, waarin de 2 stenen tafelen met daarop de 10 geboden bewaard werden. In de bijbel staat dat de Ark een gouden kruik met manna bevatte. Gardner stelde dat de Ark de mysterieuze kracht om goud te transformeren tot een staat van gewichtsloosheid. Deze eeuwenoude kennis lag ten grondslag aan de overgangsrite van de farao’s naar het hiernamaals en wordt tegenwoordig gebruikt in de fascinerende nieuwe wetenschap van de ruimte-tijdmanipulatie. Volgens Gardner is dezelfde witte stof ook aangetroffen in het heelal, als stardust.

  Van ‘White Powder Gold’ naar ‘Starwhite’
  Piet heeft het voormalige ‘White Powder Gold’ omgedoopt tot ‘Starwhite’, in navolging van het verhaal van de Siberische Sjamanen over Sterrenstof. Het is de sleutel om je bewustzijn en je gewaarzijn te vergroten. Volgens Piet is de witte stof  ‘levenskracht’, de vitaliteit die Bovis meetbaar maakt. De stof is in staat ons systeem te vitaliseren.

  Toen Mozes van de berg kwam, verteerde hij het gouden kalf met vuur, strooide het over het water en gaf het zijn volgelingen te drinken. Over het water strooide hij het witte poeder goud, manna, het ‘mfkzt’van de Egyptenaren. Onze moderne wetenschap weet inmiddels dat als je van goud monoatomisch materiaal maakt het een wit poeder wordt met merkwaardige eigenschappen. Het monoatomisch goud is een herontdekking van duizenden jaren oude kennis, die door de eeuwen heen angstvallig geheim is gehouden.
  De Egyptenaren beschrijven iets wat ze de ‘rite van doorgang’ noemen. Het is een procedure waar priesters en farao’s zich aan onderwierpen. Een onderdeel van dit proces is het innemen van een grote dosis van het ‘mfkzt’. Een beschreven effect is het doodgaan, en wederopstaan, precies zoals ook geschreven staat over Jezus. Een mens die dit heeft ondergaan kan gedachten van een ander lezen, zich verplaatsen over grote afstand in een oogwenk, licht geven en zo meer. In de natuurkunde heet dit leviteren; het Meissner effect. Het Meissner effect treedt op in een speciaal materiaal als dat aan het supergeleiden is. Door het innemen van een grote hoeveelheid van dit monoatomische materiaal krijgt ons lichaam eigenschappen die lijken op een supergeleider.

  Werkzaamheden en ingrediënten ‘Starwhite’
  poeder‘Starwhite’ is gemaakt van puur organisch zeezout. Het alchemische proces waarmee het is gemaakt, maakt monoatomisch materiaal, in haar high-spin werkzaam. De elementen in ‘Starwhite’ zijn trans-dimensioneel van aard en gedrag. Zij verbinden een persoon subtiel maar direct aan het kosmische veld. Sommige mensen voelen deze verbinding direct, anderen kunnen dat niet. Maar onafhankelijk daarvan wordt er een verbinding gemaakt met wat in de oudheid ‘the blessed fields’ of ‘the Akashic Records’ heette. Deze elementen zijn net als sterrenstof de basis van al het leven in de kosmos. Het poeder is de quantum verbinding tussen het licht-lichaam en de ziel. Daardoor ontstaat het vermogen om een wakker gewaarzijn te ontwikkelen. Om de, in jezelf gecentreerde, ontwerper van deze werkelijkheid te worden. Het is ontworpen om je te verbinden met de aarde en de kosmos, wat de voorwaarde is voor balans, harmonie en welzijn. Stel je fantastische inzichten voor en het verkrijgen van grote wijsheid. Verbindt je!

  Interview Sir Laurence Gardner
  Tijdens de Nexus-Conferentie van 2003 in Amsterdam hebben Bert Janssen en Nancy Polet, Sir Laurence Gardner geïnterviewd en gefilmd over het ‘White Powder Gold’. Deze korte opname zal voorafgaand aan de lezing van Piet Vergunst vertoond worden.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 20,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: introductie en vertoning interview met sir Laurence Gardner
  20.10 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zondag 23 maart 2014, Klaas van Egmond en Bert Janssen, Verdiepingsdag: “Graancirkels en The Otherworld”

  1069338_10200409901589732_1590783121_n      foto bertimages

  Klaas van Egmond is sinds 2008 hoogleraar Geowetenschappen en Milieukunde aan de Universiteit van Utrecht en was daarvoor directeur Milieu van het RIVM (later Milieu en Natuurplanbureau). In deze functie was hij adviseur van het kabinet over actuele milieu- en duurzaamheidsvraagstukken. Hij is auteur van het boek “Een vorm van beschaving”. Bert Janssen is ontdekkingsreiziger, bekroond auteur, onderzoeker, avonturier, verhalenverteller en trainer op het gebied van Remote Viewing. Hij heeft zijn opwachting gemaakt in vele documentaires, radio en televisie programma’s. Aan beide zijden van de oceaan is hij een veelgevraagd spreker. 

  bj-savernake20502Ogenschijnlijk totaal verschillende werelden. Toch is er een belangrijke overeenkomst tussen deze heren. Ze zijn beiden gefascineerd door graancirkels. Ondanks hun verschillende achtergrond hebben zij samen in de Engelse graanvelden onderzoek gedaan naar de herkomst van graancirkels. Vele zomermaanden hebben zij doorgebracht in het graafschap Wiltshire waar zij evenzovele waarnemingen deden en experimenten uitvoerden. Sommige daarvan met grote gevolgen voor het denken over graancirkels.

  downloadGraancirkels in wetenschappelijke kringen
  In zijn lezing “Graancirkels in wetenschappelijke kringen” zal Klaas van Egmond ingaan op de moeizame relatie tussen graancirkels en de wetenschap, en uitleggen waarom hij vindt dat de wetenschap meer aandacht voor graancirkels zou moeten hebben. Dat doet hij op een geestdriftige en amusante wijze. Want Klaas heeft merkwaardige dingen waargenomen; lichten die uit de lucht vielen op plaatsen waar graancirkels bleken te liggen; kleine lichtobjecten die als dwaallichten over de velden gleden en een groot aantal malen door toevallige passanten op video waren vastgelegd; metaalachtige ballen van circa 2 meter doorsnee die als zeepbellen over de velden zweefden. Ook heeft Klaas angstaanjagende geluiden vastgelegd die uit “The Otherworld” leken te komen. En tenslotte heeft hij net als Bert meerdere keren meegemaakt dat “wat mensen denken” in de velden wordt afgebeeld. Aan de hand van zijn eigen belevenissen en waarnemingen zal Klaas het graancirkelfenomeen in een ander daglicht plaatsen.

  De wetenschap ontkent de werkelijkheid van de persoonlijke ervaringen. De wetenschap heeft zich teruggetrokken in een deel van de werkelijkheid, maar ziet dit abusievelijk aan voor het geheel. Van echte verwondering is bij een groot deel van de wetenschappers nauwelijks sprake. Terwijl verwondering over een fenomeen waar niemand precies de waarheid van weet, de enige juiste houding is. Niets is zo onwetenschappelijk als het angstige vooroordeel.

  bert

  The Otherworld and how to get there
  Na de lunch gaat Bert Janssen verder waar Klaas van Egmond is geëindigd. Op energieke, humoristische en sprankelende wijze brengt Bert het verhaal een niveau, maar ook een versnelling hoger. “The Otherworld and how to get there” is meer een voorstelling dan een lezing. Het is een verhaal over Graancirkels en Magische ringen, Koning Arthur, Merlijn en de Heilige Graal, Solsbury Hill en Silbury Hill, Avalon en Maria Magdalena, over de Otherworld en hoe je daar kunt komen. En niet te vergeten, wat Peter Gabriel hier mee te maken heeft.

  Bert Janssen is als ontdekkingsreiziger een ervaringsdeskundige geworden waar het “The Otherworld” betreft. Zijn leven wordt in belangrijke mate bepaald door HPIM3881synchroniciteiten. Ogenschijnlijk toevallige ontmoetingen hebben hem naar de meest bijzondere plaatsen in de wereld geleid. Zijn diepgewortelde interesse in de kracht van vormen, geometrie en harmonie heeft hem binnengeleid in de wereld van de kwantum-fysica, oude kerken, gotische kathedralen, graancirkels, Inka sjamanisme en oude krachtplaatsen. Zijn open houding tegenover onbegrepen fenomenen hebben heeft hem meerdere malen in contact met deze “Otherwold” gebracht. Voor Bert is het hele leven één groot avontuur.

  Afbeelding2Onvergetelijke dag
  Het wordt een zeer bijzondere dag en je zult met talloze nieuwe inzichten naar huis gaan. Je zult verrast worden en door elkaar geschud. Het wordt een onvergetelijk avontuur. Intussen wordt je goed verzorgd. Deze dag is namelijk alles inclusief. Inclusief koffie, thee, kleine versnaperingen, een glas wijn, maar ook een lunch waarbij je de gelegenheid hebt om zelf met Klaas en Bert van gedachten te wisselen.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze dag kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Verdiepingsdag Graancirkels”. De kosten bedragen € 66,- per persoon. Consumpties en lunch zijn inbegrepen. Je aanmelding is definitief nadat wij je betaling hebben ontvangen. Je kunt € 66,– overmaken op NL78 ABNA 0467074526 tnv R.J. Beljon. Je ontvangt een bevestiging.

  Programma

  10.30 uur: ontvangst
  11.00 uur: lezing Klaas van Egmond: “Graancirkels in wetenschappelijke kringen”
  13.00 uur: gezamenlijke lunch
  14.00 uur: lezing Bert Janssen: “The Otherworld and how to get there”
  16.30 uur: vragen en discussie
  17.00 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 19 februari 2014, Johan Oldenkamp “Wholly Science en Christusbewustzijn”

  foto johanHet Zesde Gebod van God gebiedt om niet te moorden. Vreemd genoeg zijn verreweg de meeste moorden sinds mensenheugenis gepleegd in de vermeende naam van God. Hier klopt dus iets totaal niet.

  Allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp, auteur van 28 boeken, onderzoekt sinds zijn adolescentie alle religies en alle wetenschappelijke disciplines omdat hij de waarheid over God en al het  andere wil begrijpen. Inmiddels heeft hij deze waarheid gevonden, en  wil hij dit graag delen met zoveel mogelijk mensen.

  IMG_3465Ieder mens die deze waarheid kent en daarnaar leeft, die heeft in zichzelf het Christusbewustzijn tot leven gebracht. Daarmee is de innerlijke Christus uit de dood opgestaan. Niemand kan dit voor een ander doen. Het is ieders eigen verantwoordelijkheid.

  In zijn lezing op woensdagavond 19 februari a.s. in Oud-Beijerland zal Johan op een eenvoudige, logische en volledig onderbouwde manier zijn visie op de waarheid over God presenteren en uitleggen hoe het Christusbewustzijn tot leven kan worden gewekt.

  Johan is de grondlegger van Wholly Science, waarin hij zuivere Wetenschap en ware Godsdienst weer heeft verenigd tot een samenhangend geheel. Wholly Science stelt ons in staat waarlijk vrij te worden van alle onnodige beperkingen. Meer informatie over Johan Oldenkamp vind je op zijn eigen website www.pateo.nl

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 20,- per persoon (nieuw tarief m.i.v. 1 januari 2014) persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  IMG_3458Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zondag 16 februari 2014, Benjamin Adamah: Workshop “Green Love Magic”

  06De workshop “Green Love Magic” is het logische vervolg op de lezing “Green Love Magic” die Benjamin Adamah gaf bij Sky High Creations op 4 december jl. Leer nu zelf de praktijk van Green Love Magic en maak je technieken eigen die voorheen slechts voorbehouden waren aan de hoogste lagen van occulte loges.

  KnipselKabbalist, astroloog en cultuurfilosoof Benjamin Adamah, bekend van het boek “VAMACHARA”, brengt je de principes bij van diverse soorten magie. Hij leert je het overkoepelend basisbeginsel en geeft de benodigde training. Dit alles binnen de grenzen van de ethiek en in het kader van de actualiteit. Dat betekent dat er geen potentieel gevaarlijke magische technieken aan de orde komen, maar alleen technieken die relevant en bruikbaar zijn om de wereld een mooier, groener, zachter en liefdevoller te maken. Je leert je bewustzijn en gevoeligheid te vergroten waardoor je gevoelsmatig contact krijgt met magische activiteit.

  In deze workshop komen de volgende aspecten van magie aan de orde:

  • 07Exorcisme
  • Engelen magie
  • Chaos magie
  • Psycho energetisch zelfmanagement
  • Joodse Variant Avatar
  • Het chakra systeem
  • De werking van deTorus
  • Elementenleer
   • Twee Japanse elementen systemen
   • 03Westers elementen systeem
   • Je leert de 4 elementen in jezelf oproepen, bv lucht en vuur energie
  • Franz Bardon (zie foto)
  • Verbeeldingsoefening, visueel/tactiel/geur/smaak
  • Gedachtenvormen maken
  • Ying chi oefening

  Datum
  Zondag 16 februari 2014

  Green Love MagicProgramma
  9.30 uur:   Inloop
  10.00 uur: Aanvang workshop
  13.00 uur: Lunchpauze
  14.00 uur: Voortzetting workshop
  17.00 uur: Borrel

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van workshop Benjamin Adamah. De kosten bedragen € 95,- per persoon. Koffie/thee en een borrel achteraf zijn inbegrepen.

  16Locatie
  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.