Zaterdag 19 december 2020, “2020-2025, en het naar buiten treden van de Spirituele Hiërarchie”, lezing door Eric Huysmans (via Zoom)

In 2025 komen de Meesters van Wijsheid, ook de Spirituele Hiërarchie genoemd, in conclaaf tezamen. Dit doen ze sinds 1425 telkens in het 25e jaar van iedere eeuw. De laatste keer dat dit gebeurde was in 1925.

Dit is de belangrijkste gebeurtenis van onze tijd, waar nog niet veel mensen zich bewust van zijn. De impact van de beslissingen die de Meesters (onze broeders die wat verder zijn op het pad) gaan nemen is van groot belang voor de Mensheid. Dit keer zullen ze gaan beslissen of zij in fysieke lichamen naar buiten gaan treden in de jaren/decennia na 2025, aangevoerd door het Hoofd van de Hiërarchie, de Christus, of dat ze nog moeten wachten omdat de Mensheid er niet klaar voor is.

Het huidige jaar 2020 is een uiterst belangrijk transformatiejaar op weg naar 2025. Dit komt doordat in dit jaar enkele grote en zeldzame conjuncties van de planeten Saturnus, Jupiter en Pluto hebben plaatsgevonden in het teken Steenbok. En misschien wel de belangrijkste moet nog plaatsvinden, namelijk tussen Saturnus en Jupiter in het teken Waterman op 21 december 2020. Dus we zijn met deze lezing op 19 december net op tijd om dit voor het voetlicht te brengen en ons hierop voor te bereiden!

Deze lezing is een mix van overdracht van esoterische en astrologische kennis uit de Tijdloze Wijsheidsleringen en meditatieve afstemming op en kanalisering en distributie van de hogere energieën van de Meesters, de relevante Stralen, Planeten en Astrologische constellaties. Hierbij wordt nader ingezoomd op de oplossing van de problemen van de Mensheid, in het bijzonder het wereldprobleem Begoocheling of Glamour; emotionele illusie in het astrale veld.

Eric Huysmans (1959) heeft na twee academische studies 15 jaar gewerkt in commerciële en managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 1999 legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en begeleidt hij mensen in zijn praktijk Sensability in Breda. Hiervoor zet hij, naast technieken als NLP, Ademflow, Mindfulness, Jassentechniek en de Oneness Deeksha, zijn studie naar de Tijdloze Wijsheid in. In 2019 heeft hij de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit hij lezingen, workshops en cursussen geeft en meditaties begeleidt. Daarnaast heeft hij vele artikelen en drie boeken geschreven. Zie www.sensability.nl

Deze leringen zijn doorgegeven door Meester Djwhal Khul aan Madame Blavatski en Alice Bailey.

Programma
14.40 uur: Opening wachtkamer
15.00 uur: Aanvang lezing
17.00 uur: Discussie en vragen stellen
17.30 uur: Einde lezing (eindtijd is indicatief)

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Eric Huysmans”. De kosten bedragen € 15,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 15,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). Na de betaling ontvang je bijtijds de link naar de Zoom-sessie.

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.