Nieuws

  • Nancy Polet in het AD

    Naar aanleiding van de aankondiging van de lezing “Het Glastonbury van Dion Fortune” stelde het AD een paar vragen aan Nancy Polet: Klik op de foto voor meer info over de lezing.
    AD 5 maart 2013

  • Mystieke Krachtplekken en Magische Graancirkelreizen van Bert Janssen

    In 2013 organiseren ontdekkingsreiziger Bert Janssen en Inca Sjamaan Heather Clewett weer hun Magische Mystieke tours door Zuid-Engeland. Zeer de moeite waard!

    bertjanssen-kpe2013

     

     

     

     

     

     

    Klik op de afbeelding hieronder om het filmpje over de graancirkelreizen te bekijken.

    2013gcr

     

     

     

     

     

     

     

  • programma Sky High Creations voorjaar 2013

    Klik op de afbeelding voor een vergroting.
    frontier maart advertentie 6 kleinst

     

     

     

     

     

     

     

  • Woensdag 20 maart 2013, Nancy Polet: “Het Glastonbury van Dion Fortune”

    Afbeelding2Sinds 1995 bezoekt Nancy Polet jaarlijks Glastonbury, oftewel Avalon.

    Glastonbury is een toeristisch marktplaatsje, het stadje van het fysieke, het aardse en het materiële. Bekende plekken in Glastonbury zijn de Tor, de Abbey en de 2 bronnen, de Chalice Well en de White Spring.

    Maar in Glastonbury is de sluier dun en kunnen we zo nu Afbeelding1en dan een kijkje nemen in Avalon. Dit is de onzichtbare wereld, de spirituele wereld, de magische en heidense wereld van godinnen, Merlijn, Arthur, de heilige graal en Morgan le Fay.

    Als je Glastonbury eenmaal hebt bezocht laat het je niet meer los. Het is alsof de plek je terug roept.

    Na een mystieke ervaring in 2010 onderaan de Tor kwam Nancy op het spoor van trancemedium, priesteres en magiër Dion Fortune. heuvel webDion Fortune leefde van 1890 tot 1946 en woonde de laatste 20 jaar van haar leven in Glastonbury. Rond de jaren 20 kreeg ze visioenen van verlichte opgevaren meesters, werd lid van de Golden Dawn en ging zich vele vorige levens herinneren. Daarna richtte ze in Glastonbury haar eigen esoterische organisatie op, de Fraternity of the Inner Light. Dit was en is nog steeds een mysterieschool binnen de westerse esoterische traditie.

    Afbeelding7Met behulp van de krachten die nog steeds aanwezig zijn op de Tor en bij de bronnen ontwikkelde ze haar mediumschap en kreeg ze essentiële esoterische informatie door. Daarnaast creëerde ze rituelen die een bevrijdende werking hebben gehad op het collectieve onderbewustzijn van de mens.

    Het was Dions doel om magie net zo beschikbaar te maken als elektriciteit. Ze had de moed om in donkere hoeken van Afbeelding9ons onderbewustzijn te kijken en vocht heel haar leven tegen het kwaad.

    Haar motto was: “I desire to know in order to serve”.

    Ze produceerde vele occulte boeken, waaronder romans. Door haar grote esoterische kennis en heldere no-nonsense benadering, was ze een van meest toegankelijke occultisten van de 20e eeuw. Bij gevoelige personen hebben haar romans hetzelfde effect als een rituele Dinwijding.

    Nancy zal tijdens haar lezing laten zien welke krachten nog steeds aanwezig zijn in Glastonbury en welke rol Dion Fortune daarin heeft gespeeld.

    Wie is Nancy Polet? Lees hier verder.

    Aanmelden

    Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

    Programma

    19.30 uur: ontvangst
    20.00 uur: lezing deel I
    21.00 uur: pauze
    21.30 uur: lezing deel II
    22.30 uur: borrel

    Locatie

    Galerie Beelden Bij Beljon
    West-Voorstraat 24
    3262 JP  Oud-Beijerland
    Zie kaart.

    Nieuwsbrief

    Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

    Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

  • Maart 2013, Remote Viewing, Tracking en MetaTracking, workshops met Bert Janssen en Heather Clewett.

    IMG_1521Zie je eigen toekomst en grijp in waar nodig
    Meta Tracking is de fusie van de moderne Remote Viewing en de eeuwenoude Assemblage Point techniek van de sjamanen. Wie deze nieuwe techniek beheerst is meester over zijn eigen toekomst.

    Remote Viewing is een techniek die je in staat stelt dingen te zien die je normaliter niet kunt zien. bijvoorbeeld omdat ze te ver weg zijn. Veel verder dan je oog reikt. Of omdat ze verstopt zijn, bijvoorbeeld een foto in een gesloten envelop. De gedachte achter Remote Viewing is dat ondanks dat je een voorwerp niet kunt zien,de informatie erover wel beschikbaar is. Denk daarbij aan het morfologisch veld van Rupert Sheldrake, of aan de Akasha Kronieken. Je onbewuste heeft vrij toegang tot deze informatie, maar je bewuste kan er niet zomaar bij. Daar komt remote Viewing in beeld. Het is een mentaal proces dat het bewuste helpt toegang te krijgen tot het onbewuste. Remote Viewing leert je te observeren en daarna pas te evalueren wat je zag. En het is de eerste stap op weg naar Meta Tracking. De tweede stap is de geleerde Remote Viewing technieken te combineren met sjamanistische technieken.

    Sjamanen zijn in staat hun bewustzijn zodanig te verruimen dat ze zich vrij door het ruimte-tijd continuüm kunnen bewegen. Ze kunnen voor- en achteruit in de tijd reizen. Hun zicht vermogen lijkt daarbij op remote Viewing. Sjamanen bereiken deze staat van bewustzijn onder andere door de positie van hun Assemblage Point te manipuleren/verplaatsen. Volgens sjamanen zoals Don Juan, de leraar van Carlos Castaneda, nemen we al onze waarnemingen via ons Assemblage Point (AP) tot ons. Dit AP bevindt zich buiten het fysieke lichaam en de exacte locatie verschilt voor elk individu. Door de verplaatsing van het AP ontstaat er een nieuwe werkelijkheid.

    Meta Tracking combineert de moderne technieken van Remote Viewing met de eeuwen oude kennis van het Assemblage Point, waardoor een enorm krachtig instrument ontstaat. Het voert je voorbij de grenzen van de dagelijkse realiteit en neemt je mee naar een onbekende maar niet onkenbare wereld. Je leert waarnemer te zijn zonder te evalueren. Hoe beter je dit beheerst, hoe gemakkelijker het wordt plaatsen en situaties buiten de lineaire tijd te observeren. op basis van deze observaties kun je de juiste keuzes maken en je eigen toekomst bepalen.

    In drie opeenvolgende workshops leren we je de technieken van Meta Tracking. De eerste workshop (niveau 1) focust zich vooral op Remote Viewing. Pas als je in staat bent om gedurende langere tijd te observeren zonder te evalueren, ben je klaar voor de volgende stap. De tweede workshop (niveau 2) verdiepot Remote Vieuwing technieken en behandelt tevens het manipuleren van het Assemblage Point. De derde workshop (niveau 3) brengt alles te samen. na deze drie workshops mag je je aspirant Meta Tracker noemen.

    In november en december 2012 vonden de eerste workshops Remote Viewing, Tracking en MetaTracking Niveau 1 plaats. Op zondag 24 maart 2013 zal de workshop Niveau 2 plaatsvinden. Op zondag 17 maart 2013 is er een extra workshop Niveau 1. Zeker zijn van een plaats? Stuur dan vast een e-mail naar info@skyhighcreations.nl.

    Meer informatie: www.metatracking.com