Najaar 2013, Workshop Remote Viewing, Tracking en Meta Tracking Niveau 2

banner11nl

Workshop Meta Tracking Niveau 2

Remote Viewing is de eerste stap op weg naar MetaTracking. In deze tweede workshop worden de Remote Viewing technieken verdiept en gecombineerd met sjamanistische technieken.

Sjamanen zijn in staat hun bewustzijn zodanig te verruimen dat ze zich vrij door het ruimte-tijd continuüm kunnen bewegen. Ze kunnen voor- en achteruit in de tijd reizen. Hun zichtvermogen lijkt daarbij op Remote Viewing. Sjamanen bereiken deze staat van bewustzijn onder andere door de positie van hun Assemblage Point te manipuleren.

Aan het eind van de dag zul je o.a. hebben geleerd het Assamblage Point te manipuleren en ben je klaar voor niveau 3, Meta Tracking. We zullen weer online materiaal ter beschikking stellen waarmee je zelf kunt oefenen.

Datum:
Najaar 2013, datum nog bekend te maken.

Zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie:
Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

Docenten
Docenten zijn wederom de bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen en Inca sjamaan Heather Clewett.

Voertaal:
Het grootste deel van de workshop is in het Nederlands. Enkele oefeningen zullen door Heather Clewitt in eenvoudig Engels worden gegeven. 

Kosten:
€ 95, euro per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

Aanmelden:
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 95,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

Vragen?
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

Meer informatie:
www.metatracking.com