Zaterdag 8 april 2017, Lezing “Graancirkels, de Graal en Bewustzijn” met Herbert van Erkelens (Breda)

Herbert van Erkelens is theoretisch fysicus en docent alchemistische symboliek. Hij houdt zich bezig met de transformatie van onze wereld naar de vijfde dimensie van liefde en synchroniciteit. Graancirkels vormen voor hem tekens van stellair bewustzijn die door welwillende buitenaardsen worden aangebracht om de mensheid en de Aarde vooruit te helpen.

In de lezing zal Van Erkelens ingaan op het baanbrekende werk van Judith Moore en Johan Keijser rond de kosmische betekenis van graancirkels. De numerologie van graancirkels blijkt verbonden te zijn met de dertien tonen van de schepping uit de Maya-kalender. Hieruit volgt dat we de dageraad van een nieuwe schepping beleven.

De boodschappen die Judith bij specifieke graancirkels heeft ontvangen inspireerden Van Erkelens om vanaf 2010 op zoek te gaan naar de Heilige Graal en de betekenis van Maria Magdalena voor onze tijd. In het tweede deel van de lezing zal hij vertellen hoe Glastonbury en de graancirkels van Wiltshire hem de sleutel aanreikten om met hulp van zijn dochter Laura uit het onbewuste een echte Graalprinses tevoorschijn te toveren.

Herbert van Erkelens
Herbert van Erkelens werd als zoon van een poppenspeler geboren in Alkmaar (1952). Hij promoveerde aan de Universiteit van Amsterdam in de theoretische fysica. Daarna ging hij zich bezighouden met het verschijnsel synchroniciteit. Aan de hand van de dromen van Nobelprijswinnaar Wolfgang Pauli ontdekte hij dat er een wereld van liefde en synchroniciteit voorbij de quantumfysica ligt. Dat vond de Vrije Universiteit waar hij werkzaam was minder geslaagd en noodgedwongen werd hij een aantal jaren freelance journalist totdat hij besloot zich met hulp van de Maya-kalender op een wereld van kosmische verbondenheid te gaan richten.

In oktober 2006 verscheen zijn boek De dertien tonen van de schepping gewijd aan de psychologische betekenis van de eerste dertien getallen. Omdat deze getallen een belangrijk onderdeel van de taal van graancirkels vormen, raakte hij geïnteresseerd in het werk van Judith Moore die als medium een relatie legt tussen graancirkels en de Heilige Graal. Het meest werd hij echter geraakt door boodschappen van Maria Magdalena die regelmatig via Judith werden doorgegeven. Maria Magdalena bleek in Ethiopië geboren te zijn en werd als bruid van Christus door de kerk op een zijspoor gezet.

Na zijn bezoek in 2012 met zijn vrouw Inge aan Glastonbury en diverse graancirkels in Wiltshire schreef hij twee boeken over het werk van Judith Moore rond graancirkels en Maria Magdalena als de bruid van Christus. In de zomer van 2013 schreef hij een sprookje waarin een Joodse jongeman de missie op zich neemt om meer liefde en magie in de wereld te brengen. Joël en de verloren Graalprinses kwam twee jaar later uit bij Frontier. Het sprookje is een poging om Sara, de oudste dochter van Jezus en Maria Magdalena, naar onze tijd te halen en meer onder de aandacht te brengen. Want zij heeft het op zich genomen de mensheid naar een wereld van vrede en mededogen te leiden.

Meer informatie: http://herbert.vanerkelens.nl/en/

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: lezing deel I
16.00 uur: pauze
16.30 uur: lezing deel II
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Herbert van Erkelens persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Herbert van Erkelens”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

IMG_7407Locatie
De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.