Zaterdag 23 november 2013, Workshop “Egg Clearing” met Heather Clewett

Heather ClewettEgg Clearing Rite ofwel het Reinigen met Eieren Ritueel, een krachtige Shamanistische techniek

In grote delen van de wereld gebruiken Shamanen rauwe eieren om zware donkere energie te verwijderen van en uit het lichaam van hun cliënten. Dit lijkt op een totale lichaamsscrub en wordt ook wel extractie genoemd. De Shamanen in Mexico noemen het “Limpia”.

Reinigen met eieren is krachtig genoeg om metaal, vuil, infecties en ontstekingen uit het lichaam te verwijderen. Veel mensen voelen zich een stuk jonger na een reiniging en ook een stuk opgeruimder.

Na het ritueel wordt het ei in een glas water gebroken. Dit geeft de Shamaan de gelegenheid om een reading te doen van de zojuist gereinigde persoon. Daar komt veel waardevolle informatie bij vrij waar de cliënt veelal nog niets van wist. Het ei liegt nooit!

De reiniging met eieren is erg krachtig, maar toch eenvoudig te leren en op anderen toe te passen. Je voelt jezelf daarna helemaal in balans. Het ritueel is ook toe te passen bij paarden, honden en katten die bijvoorbeeld een tumor hebben of reuma.

Leer nu zelf het reinigen met eieren ritueel, Sacred Space te openen, de Inner Sun van de Inka Shamanen aan te roepen en meer. De workshop is onder leiding van Heather Clewett, Shamaan in de Inka traditie. De voertaal is eenvoudig Engels.

Let op: draag tijdens de workshop gemakkelijke en zachte kleding zonder harde metalen sluitingen waar het ei van kan breken. Een trainingspak of joggingpak is aan te bevelen.

inkavision

Datum:
Zaterdag 23 november 2013 van 13.00 tot 17.00 uur.

Locatie:
Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

Kosten:
€ 66, euro per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

Aanmelden:
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 66,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

Vragen?
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

Meer informatie?
http://www.inkavisions.com