Zaterdag 17 maart 2018, Fred Teunissen: “Hemel onder Vuur, De realiteit van Chemtrails” (Breda)

Iedereen kent ze, de witte strepen die vliegtuigen achterlaten in de lucht. Wie de jaren 70 heeft meegemaakt weet dat die strepen er tegenwoordig anders uitzien. Ze zijn veelal dikker en blijven langer hangen. Er wordt van gezegd dat er chemische stoffen in zitten om het weer te veranderen en onze gezondheid aan te tasten. En oh ja, dit zegt Catharine Austin Fits, Assistant Secretary of Housing and Urban Development en Federal Housing Commissioner in de eerste regering Bush erover als ze de vraag krijgt: Catharine, what is your view on chemtrails? “It is real, it is scary and even the government doesn’t know who is behind it”.

Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails en legde zijn bevindingen vast in het boek ‘Hemel onder Vuur’. Daarin gaat hij in op vier vragen:

  1. Is het waar?
  2. Zo ja, wat zit er dan in?
  3. Hoe beïnvloedt dat onze gezondheid?
  4. Wat kunnen we doen om gezond te blijven?

Deze opbouw zal hij bij de lezing ook hanteren. De nadruk ligt daarbij op punt 4. Fred pleit in zijn boek voor een SkyLab: een burgerinitiatief dat onafhankelijk van de overheid en met geavanceerde meetapparatuur vast gaat stellen wat er zoal uit de hemel op ons neerdaalt. Dit initiatief is onderdeel van zijn achtpunten plan om het chemtrail-tij te keren. De monden zullen soms openvallen bij het horen (en zien) van zijn presentatie.

Fred Teunissen
Fred Teunissen (1952) schrijft al een halve eeuw ‘voor de verandering’. Hij nam in de jaren ’60 als activist deel aan de democratiseringsbeweging van scholieren en studenten en sloot zich tijdens zijn opleiding aan de School voor de Journalistiek in Utrecht (lichting 1974) aan bij een linksradicale politieke beweging.
Na het uiteenvallen daarvan, medio jaren ’80, volgden tien jaren van logistieke en managementfuncties in het bedrijfsleven.
In de tweede helft van de jaren ’90 werd de journalistiek weer Freds hoofdberoep. Aanvankelijk in loondienst, maar sinds 2003 als zelfstandige.
In 2012 richtte hij samen met zijn vriend en compagnon Ed Lute uitgeverij Trophonios Publishing op.
Fred is vader van drie dochters (Adrienne, Nadine en Stéphanie) en woont in een woongroep in Dwingeloo, Drenthe.
Meer informatie over Fred Teunissen is te vinden op: www.fredteunissen.nl, www.trophonios.nlwww.opdevoshaer.com

Fred blogt op www.transitieweb.nl

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: aanvang
16.00 uur: pauze
16.30 uur: vragen en discussie
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Fred Teunissen persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Chemtrails”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

IMG_7407Locatie
De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.