Crowdfunding-actie; Yurt voor Sky High Creations

Sky High Creations biedt het publiek sinds 2010 interessante lezingen, workshops en andere evenementen op het gebied van grenswetenschap en spiritualiteit. 

Sky High Creations zal een volgende stap zetten om het publiek nog meer interessante lezingen en workshops te kunnen bieden. Vanaf begin 2024 zal Sky High Creations een wekelijks programma aanbieden. Om dat te kunnen realiseren zal een yurt in de grote (ruim 800 m2) volwassen (25 jaar) en onbespoten parktuin worden geplaatst. In deze tuin zijn vele natuurwezens voelbaar aanwezig. Met dit alles kan de sfeer worden gecreëerd die bij de evenementen past. Een intieme gelegenheid om met gelijkgestemden te zijn in een wereld die daar doorgaans weinig mogelijkheden voor biedt. Er zal meer gelegenheid zijn om na de evenementen te blijven praten en filosoferen onder het genot van een hapje en drankje. Verder ontstaat nu de mogelijkheid om kleine concerten met bijvoorbeeld harpmuziek te organiseren.

In de tuin staat een hoge dikke en oude populier die heel geschikt is voor bezoekers om een oud sjamanistisch ritueel te doen. Je kunt tegen de stam aan gaan zitten en de boom alles vertellen wat je hart bezwaart. De boom neemt de last dan van je over.

             

Voor de lezingen biedt de yurt plaats aan ruim 30 personen waarvoor stoelen met kussentjes aanwezig zijn. Bij workshops is er ruimte voor 10 à 15 personen, waarvoor indien van toepassing yogamatjes, kussentjes en plaids beschikbaar zijn.

Er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand en de nodige sanitaire voorzieningen zijn uiteraard aanwezig. 

Het adres waar de yurt komt te staan is: Nieuwestraat 58, 3291 AS te Strijen. Dat is onder de rook van Dordrecht in de Hoeksche Waard, niet ver van bijvoorbeeld Rotterdam of Breda.

Sky High Creations heeft persoonlijk contact met ruim 150 sprekers en cursusleiders die gezamenlijk beschikken over een schat aan belangrijke informatie. Nancy bestudeert al ruim 40 jaar spiritualiteit en grenswetenschap en houdt zich sinds de jaren 90 bezig met het organiseren van evenementen. Zo is zij sinds 1995 betrokken geweest bij de diverse Frontier- en Nexus Symposia en momenteel bij het Glastonbury Symposium.

Om een yurt aan te kunnen schaffen, zijn financiële middelen nodig. Daarom is een crowdfunding-actie gestart. Er is een programma opgesteld waarbij tegenover elke donatie een prestatie staat. Doneert u bijvoorbeeld € 10,–, dan krijgt u € 10,– korting op elke live lezing en workshop die wij organiseren. Zo kost de entree voor een lezing geen € 20,– maar € 10,–.

Donatie van € 10,– = € 10,– korting op 1 (live) lezing of workshop;

Donatie van € 100,– = € 10,– korting op 11 (live) lezing of workshop;

Donatie van € 250,– = € 10,– korting op 28 (live) lezing of workshop;

Donatie van € 500,– = € 10,– korting op 60 (live) lezing of workshop.

Hogere donaties worden op prijs gesteld. Daarbij zal in overleg een korting worden vastgesteld.

Donaties kunnen worden gestort op NL20 ABNA 0505783614 tnv F.C. Polet onder vermelding van “donatie yurt”. Stuur ook altijd een email naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “donatie yurt”, zodat we je op de juiste kortingslijst kunnen zetten.

Met deze stap zal Sky High Creations een belangrijke bijdrage te leveren aan de bewustzijnsverhoging en de transitie die momenteel gaande is. Verbinding maakt ons sterker en draagt bij aan het manifesteren van de nieuwe wereld.

Bij voorbaat dank!

 

Nancy Polet 

Sky High Creations