Crowdfunding-actie; Yurt voor Sky High Creations

Wij, Nancy Polet en Roeland Beljon werken al sinds 2010 met hart en ziel onder de naam Sky High Creations om ons publiek interessante lezingen, workshops en andere evenementen te brengen op het gebied van grenswetenschap en spiritualiteit. 

Wij willen met Sky High Creations een volgende stap zetten om ons publiek nog meer interessante lezingen en workshops te kunnen bieden. Vanaf begin 2024 zullen wij een wekelijks programma aanbieden. Om dat te kunnen realiseren zullen wij een yurt in onze grote (ruim 800 m2) volwassen (25 jaar) en onbespoten parktuin plaatsen. In deze tuin zijn vele natuurwezens voelbaar aanwezig. Met dit alles kunnen we ook de sfeer creëren die wij bij onze evenementen vinden passen. Een intieme gelegenheid om met gelijkgestemden te zijn in een wereld die daar doorgaans weinig mogelijkheden voor biedt. Er zal meer gelegenheid zijn om na de evenementen te blijven praten en filosoferen onder het genot van een hapje en drankje. Verder ontstaat nu de mogelijkheid om kleine concerten met bijvoorbeeld harpmuziek te organiseren.

In de tuin staat een hoge dikke en oude populier die heel geschikt is voor bezoekers om een oud sjamanistisch ritueel te doen. Je kunt tegen de stam aan gaan zitten en de boom alles vertellen wat je hart bezwaard. De boom neemt de last dan van je over.

             

Voor de lezingen biedt de yurt plaats aan ruim 30 personen waarvoor stoelen met kussentjes aanwezig zijn. Bij workshops is er ruimte voor 10 à 15 personen, waarvoor indien van toepassing yogamatjes, kussentjes en plaids beschikbaar zijn.

Er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand en de nodige sanitaire voorzieningen zijn uiteraard aanwezig. 

Het adres waar de yurt komt te staan is: Nieuwestraat 58, 3291 AS te Strijen. Dat is onder de rook van Dordrecht in de Hoeksche Waard, niet ver van bijvoorbeeld Rotterdam of Breda.

Wij hebben persoonlijk contact met ruim 150 sprekers en cursusleiders die gezamenlijk beschikken over een schat aan belangrijke informatie. Zelf zijn wij sinds de vroege jaren 90 intensief bezig met spiritualiteit en grenswetenschap en het organiseren van evenementen. Zo zijn wij sinds 1995 betrokken geweest bij de diverse Frontier- en Nexus Symposia en momenteel bij het Glastonbury Symposium.

Om een yurt aan te kunnen schaffen, hebben wij financiële middelen nodig. Daarom hebben wij besloten te starten met een crowdfunding-actie. Daarvoor hebben wij een programma opgesteld waarbij tegenover elke donatie een prestatie staat. Doneert u bijvoorbeeld € 10,–, dan krijgt u € 10,– korting op elke live lezing en workshop die wij organiseren. Zo kost de entree voor een lezing geen € 20,– maar € 10,–.

Donatie van € 10,– = € 10,– korting op 1 (live) lezing of workshop;

Donatie van € 100,– = € 10,– korting op 11 (live) lezing of workshop;

Donatie van € 250,– = € 10,– korting op 28 (live) lezing of workshop;

Donatie van € 500,– = € 10,– korting op 60 (live) lezing of workshop.

Hogere donaties worden op prijs gesteld. Daarbij zal in overleg een korting worden vastgesteld.

Donaties kunnen worden gestort op NL20 ABNA 0505783614 tnv F.C. Polet onder vermelding van “donatie yurt”. Stuur ook altijd een email naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “donatie yurt”, zodat we je op de juiste kortingslijst kunnen zetten.

Wij verwachten met deze stap een belangrijke bijdrage te leveren aan de bewustzijnsverhoging en de transitie die momenteel gaande is. Verbinding maakt ons sterker en draagt bij aan het manifesteren van de nieuwe wereld.

Bij voorbaat dank!

 

Nancy Polet en Roeland Beljon

Sky High Creations