Psycho-energetische zelfverdediging en longevity technieken + OBE-methode WILD

6 Oktober 2012 – 14:00 uur De Oase, Nieuwland

Een lezing/praktische workshop door BENJAMIN ADAMAH 

Na jaren aandringen van veel lezers, sinds een Frontier-artikel over entiteitproblemen, is hij er eindelijk: de ultieme workshop psycho-energetische zelfverdediging en longevity (anti-aging) technieken. Hoewel er nog steeds een giga-taboe op ligt en mensen er soms niet eens over durven te praten hebben miljoenen mensen te maken met verschijnselen als entiteitproblemen, aardstralen in huis, storende energieën die blijven hangen, vermoeidheid met geen normaal aantoonbare oorzaak, spookhuisproblemen, hinderlijke hoogsensitiviteit, of libidostoornissen door een verzwakt energieveld. Adamah’s methodes kenmerken zich doordat ze niet gericht zijn op een vechten, maar op immuniteit tegen ongewenste beïnvloeding van binnenuit door krachtopbouw en geweldloze visualisatie.

¨       Hoe kun je met een 5 minutentraining voor het slapen fitter opstaan?

¨       Hoe krijg je, je energie weer terug?

¨       Hoe maak je, je huis schoon?

¨       Hoe ontstoor je vrijwel kosteloos een aardstraalvortex?

¨       Hoe kun je snel je kracht en libido herstellen?

¨       Hoe bescherm je de aura.

¨       Hoe dicht je een beschadigd energieveld

¨       Hoe leer je astraal reizen via WILD?

¨       Hoe leer je hoogsensitiviteit van vloek in zegen om te zetten

¨       Hoe herkrijg je de vitaliteit terug van je jeugd?

¨       Hoe rem je efficiënt en met weinig tijd het verouderingsproces?

¨       Wat zijn risicoberoepen en gebieden voor entiteitbesmetting?

¨       Wat is een goede beroepsbescherming?

Het zijn allemaal vragen waar je praktische mee om leert gaan op deze lezing/workshop. Verder is er ruime gelegenheid om zelf vragen te stellen op dit vlak. Benjamin Adamah is een geïnitieerd Toledano-kabbalist, heks, ritueel magiër en ervaren energiewerker met een levenslange belangstelling voor westerse en oosterse technieken inclusief die van martial arts.  Deze lezing/workshop biedt je het allerbeste, meest effectieve en snelste van 25 jaar research en testwerk, bedoeld om mensen te helpen weer lekker in hun kracht en vitaliteit te laten komen. De cursist krijgt voor de rest van zijn of haar leven een kostbaar geschenk mee: totaal energetisch zelfmanagement.

Deze lezing/workshop sluit aan bij de paragrafen over Sitra Ahra en hoofdstuk 2a in Adamah’s laatste boek VAMACHARA en de lezing Vamachara Archieven, binnenkort bij te wonen op het Frontier Symposium 2012 in Grand Hotel Krasnapolski Amsterdam op 27 oktober a.s.

1.      De zelfexorcisme-chakraoefening van Igor Saveljev

Uitdrijving entiteit / parasitaire energie, chakrabalans, qi-doorstroom, opheffen chronische vermoeidheid, aurahealing, tegen overgevoeligheid

Igor Saveljev is een Russisch orthodoxe priester, met veel kennis van het energielichaam die in Rusland een score van 99% op zijn naam heeft gezet bij de genezing van chronisch vermoeidheidssyndroom. Hij wordt verguist door de reguliere wetenschap en medische wereld, maar intussen komen veel Russische medisch specialisten bij Igor om van hun chronische vermoeidheid af te komen. Deze oefening is een zeer krachtige methode voor innerlijke schoonmaak, aura healing en chakrabalans.

2a.    Sorath Larvaepolion

Uitdrijving entiteit / parasitaire energie / verslaving-trigger, opheffen chronische vermoeidheid, tegen depressie, angst of woedecomplexen

Deze oefening is ontwikkeld door Benjamin Adamah om specifiek het astraal residu te vernietigen dat overblijft na zwaar trauma en steeds opnieuw de herinnering triggert. Deze oefening snijdt de aka-koorden (etherische koorden) door die je energielichaam verbinden met een astrale parasiet (larve) en vernietigt deze na een sessie van ca een week tot tien dagen volhouden. De oefening kan voor iedereen naar invulling zeer bevrijdend werken, ook voor verslaving en dwanggedrag. Deze oefening is sterk verwant aan gelijksoortige oefeningen die door de Kahuna’s van Hawaii werden gebruikt en gebruikt identificatie met pure Zonne-energie.

2b.    De gouden licht – blauw schild oefening

Aurabescherming, afweer negativiteit, tegen overgevoeligheid

Voor de dagelijkse routine en essentieel voor hoogsensitieven en mensen die werken in situaties waar ze extra risico lopen (ziekenhuizen, psychiatrie, gevangenis etc.) ontwikkelde Adamah deze onderstaande oefening op basis van een Chinese boks-kung fu-training, een tantrische visualisatie en het Kahuna-concept van Mana dat orgon en water in essentie als één beschouwt.

3.      Wu Chi   (niet doen bij bloeddruk-, of hartproblemen)

Uitdrijving entiteit / parasitaire energie, opheffen chronische vermoeidheid, opbouw kracht, yin-yang balans herstel, concentratie, tegen overgevoeligheid

Wu Chi betekent staan als een boom en het is ook alles wat je doet met deze oefening. Wu Chi maakt zeer krachtig, versterkt het energieveld, kan ontstekingen bestrijden en kan met zo’n dwang niet eigen parasitaire energie uitwerpen dat je een atmosferische knal kunt horen. Wu Chi is een basisoefening van het Chinese Zong Dam (vechtsport annex qi-qong mix)

4.      1-Minuut voetreflex zelfmassage

Energie, qi-doorstroom, libidoverhoging, tegen vermoeidheid

Omdat alle organen en delen van je lichaam een correspondentie hebben in de voetreflexzones is de 1 minuut voetreflex zelfmassage een uitstekende manier om bij te dragen aan de algehele conditie van je energielichaam en corresponderende fysiek.

5.      De vier meridiaandrukpunten

Energie, qi-doorstroom, libidoverhoging, tegen vermoeidheid

Omdat met enkele oefeningen veel energie kan worden geladen is het belangrijk dat deze ook goed doorstroomt en er geen ophopingen of blokkades ontstaan. Hiervoor zijn vier drukpunten uit de acupunctuur/acupressuur essentieel.

6.      Yi Jin Jing – Changhai stijl 1930

Energie, qi-doorstroom, libidoverhoging, tegen vermoeidheid, tegen overgevoeligheid, geeft toename kracht en seksueel uithoudingsvermogen, tegen grieperig gevoel na ejaculatie bij mannen.

Yi Jin Jing is een zogeheten harde Shaolin gong-fu training voor innerlijke versterking. Deze oefening laadt grote hoeveelheden qi in het lichaam in de gewrichten, pezen en het beenmerg, versterkt de aura en zet de qi onmiddellijk om in pure seksueel fysieke levens-energie (orgon, jing-qi). De aura wordt er door gedicht, lekken in je energieveld worden opgevuld. Yi Jin Jing is een disciplini die in de martial arts 45 tot 100 dagen dagelijks wordt volgehouden, maar geeft na enkele dagen al resultaat. De qi wordt enkel via de handen en armen uit de lucht onttrokken. Mensen die deze oefening de volle 5 sessies willen meedoen moeten rekening houden met spierpijn de volgende dag in de onderarmen. Yi Jin Jing is een sterke verjongingsoefening, verhoogt de libido enorm en maakt sterk.

7.      50 kniebuigingen (vrije squat)  (niet doen bij zwakke conditie)

Energie, qi-doorstroom, libidoverhoging, tegen vermoeidheid, groter uithoudingsvermogen

Het maken van diepe kniebuigingen is onderdeel van diverse qi-gong-programma’s en activeert sterk de positieve yang-energie en aarding. Het is bovendien de beste oefening die er is voor benen en billen en libido en anti-aging bevorderend. Verhoogt / stimuleert de jing-qi opslag in de dijen, waar zich de jing-qi reserve bevindt.

8.      Invoceren Djinn Hyrmiua

Doorsnijden akakoorden van negatieve parasieten, gezonde huid,

Korte invocatie-methode in navolging van Franz Bardon van Emil Stejnar, van de djinn Hyrmiua. Deze djinn is een wezen dat heerst over de 26ste graad Maagd en kan wonderlijke effecten geven bij het ontkoppelen van negatieve energie, depressie en huidproblemen, daardoor veroorzaakt.

9.      Wake Induced Lucid Dreaming (WILD)

Out of Body Experience, communicatie met entiteiten

8 Is een afwijkende oefening van het programma en alleen geschikt voor zeer stabiele mensen die innerlijk helemaal schoon zijn. Benjamin Adamah leert hoe je snel via een Neuro Associated Commitment-peg een diep alfa tot theta bewustzijn oproept en via tactiele verbeeldingskracht en een speciale routine (WILD) astraal kunt leren reizen.

Het programma bestaat uit een korte lezing en vooraf-vragenronde van ca een uur, een pauze en een workshop van ca twee uur waarbij je onder begeleiding de oefeningen leert doen. Na afloop is er wederom gelegenheid tot vragen stellen.

Hoe je mee wilt doen is volledig eigen verantwoording. Niet iedereen kan bijvoorbeeld de wu chi doen, yi jin jing of 50 kniebuigingen, of is geschikt om in elke oefening te participeren. Dat is ook niet belangrijk. Je haalt er uit wat belangrijk voor je is. Er wordt bovendien een snelle dagelijkse routine geleerd die je in plaats van het uitgebreide programma kunt doen na de cursus.

Let op dat je gemakkelijke kleding draagt!

6 oktober 2012 – aanvang 14:00 uur.
De Oase
Geer 37, Nieuwland
0345-621250
Reservering / vragen via benjamin.adamah@gmail.com
Kosten, 50 euro
Meer informatie: luxnoxhex.nl