Workshop “Leven in overvloed, de weg naar blijvend gelukkig zijn”

DEEL 1

Leven in overvloed bereik je o.a. door Holistisch te leven. Holistisch leven is een helende, balancerende  benadering van alle aspecten van je totale wezen.

De meeste mensen leven niet het leven dat ze willen, maar op een manier waarvan ze denken, zo te moeten leven! En dat heeft effect op ons lichamelijke-, emotionele-, geestelijke- en ons spirituele leven.

Holistisch leven laat je inzien dat om echt gelukkig en op alle delen gezond te kunnen zijn, je in balans dient te zijn met al deze aspecten van jezelf en dat deze alle jouw aandacht nodig hebben.

Holistisch leven leert je te begrijpen dat problemen in je leven en lichaam eigenlijk ontstaan door negatieve emoties en gebeurtenissen, en dat je zelf de oplossing bent!

Deze eerste van 3 workshops gaat over ons lichaam, de hoofd chakra’s en de harmoniserende werking van kleuren, de Chinese 5 elementen leer en de healende werking van aanraken.

Hierdoor zal je meer inzicht over de energetische werking van je lichaam krijgen, waardoor je zelf in staat bent vanuit meer bewustzijn, invloed uit te oefenen op je lichaam, vitaliteit en geluksbeleving. 

DEEL 2 

De tweede workshop beslaat ons denken, zowel het bewuste als onderbewuste denken. We reageren grotendeels vanuit ons onder-bewustzijn, waar ons gehele leven, ervaren emoties en gebeurtenissen liggen opgeslagen, we zijn veelal niet in staat om vanuit het hier en nu te reageren. Ook al zijn we reeds volwassen, als we het verleden niet hebben verwerkt, laat het ons vaak nog op de zelfde wijze reageren als toen we kinderen waren.

We zitten vast in patronen van handelen. Die kunnen we doorbreken door aan de slag te gaan met ons onder bewustzijn en vanuit het hier en nu te gaan leven.

Omdat we regelmatig vanuit angst denken of ons zorgen maken, over dingen die zouden kunnen  gebeuren, of uit hoop en verlangen naar dingen die we nog niet hebben, zijn we ook niet in het hier en nu, maar in de gedachten energie van de toekomst.

Tijdens deze workshop legt Loura je uit hoe je dit kunt veranderen zodat je in staat bent om het hier en nu te ervaren, het verleden daar te laten waar het hoort, achter je en je toekomst positief leert te beïnvloeden van uit het hier en nu.

DEEL 3 

De derde workshop gaat over onze spirit, ons hoger-bewustzijn. Loura legt je uit hoe je daar beter mee in verbinding kunt komen. Zodat je geestelijke leven verrijkt wordt, waardoor je in je dagelijkse leven meer bezieling en blijvend gelukkig ZIJN kunt ervaren.

De energie die hier mee verbonden is, heeft een hogere trilling en hier leer je hoe je deze kunt gebruiken en inzetten voor jezelf en jouw invulling van jouw innerlijke doel hier op aarde. Alles waar je naar verlangt is al aanwezig, je hoeft er alleen maar ruimte voor te maken zodat je jezelf hiermee kan verbinden.