Zaterdag 24 oktober 2020, Workshop “Esoterische Astrologie – Astrologie van de Ziel” door Eric Huysmans (Oud-Beijerland)

In de Esoterische Astrologie staat niet de horoscoop van de persoonlijkheid centraal. Dat is het onderzoeksgebied van de exoterische astrologie. Esoterische astrologie gaat specifiek in op de betekenis en invloed van de dierenriem-tekens, de planeten en de zeven stralen op de ontwikkeling van de ziel. Van de individuele ziel en van de ziel van de mensheid als geheel.

Kennis over de Esoterische Astrologie is doorgegeven in de Tijdloze Wijsheidsleringen, in het bijzonder via het boek ‘Esoteric Astrology’ van Alice Bailey. Deze leringen vormen de basis van alle religies, zonder er zelf een te zijn. Ze overbruggen wetenschap, religie en filosofie en zijn afkomstig van de Meesters van Wijsheid die behoren tot de Spirituele Hiërarchie. Meester Djwhal Khul, de Tibettaan, heeft  deze kennis doorgegeven aan Alice Bailey.

In deze workshop gaan we samen kijken naar, en ons verbinden met, o.a. de volgende zaken:

  • De definitie en betekenis van esoterie, de leer van het innerlijke leven
  • De verschillende aspecten van onze menselijke samenstelling (persoonlijkheid-ziel-hoger zelf-monade)
  • Hoe onze samenstelling zich verhoudt tot de verschillende velden in het kosmische gebied
  • De horoscoop van 24 oktober (de transit), waarin we net het teken Schorpioen zijn ingegaan
  • De relatie van de transit met de huidige situatie in de wereld
  • De betekenis en kwaliteiten van Schorpioen en diens heersende stralen en planeten
  • De betekenis van de Zon, Ascendant en Maan in het algemeen en in jouw horoscoop
  • Bijzondere astrologische planeetstanden en aspecten in 2020 (m.n. Pluto, Saturnus en Jupiter) en de impact daarvan op het wereldgebeuren in het algemeen en de corona-crisis (inwijding) in het bijzonder
  • Het bijzondere belang van het jaar 2025 en de route daar naartoe (bijv. de naderende conjunctie op 21-12-20)

Naast overdracht en uitwisseling zullen we ons via enkele diepgaande meditaties verbinden met de heersende krachten en energieën. Dit zal een diepe impact hebben op je bewustzijn en de ontwikkeling daarvan.

(Ascendant-Zon-Maan in de horoscoop van Eric Huysmans)

Eric Huysmans
Eric Huysmans(1959) heeft na twee academische studies 15 jaar gewerkt in commerciële en managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 1999 legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en begeleidt hij mensen in zijn praktijk Sensability in Breda. Hiervoor zet hij, naast technieken als NLP, Ademflow, Mindfulness, Jassentechniek en de Oneness Deeksha, zijn studie naar de Tijdloze Wijsheid in. In 2019 heeft hij de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit hij lezingen, workshops en cursussen geeft. Daarnaast heeft hij vele artikelen en drie boeken geschreven. Zie www.sensability.nl

Programma
9.30 uur: inloop
10.00 uur: Deel I
11.30 uur: Deel II
13.00 uur: Lunch
14.00 uur: Deel III
15.30 uur: Deel IV
17.00 uur: Borrel

Kosten:
€ 120,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee, kliene versnaperingen en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. 

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Workshop, Esoterische Astrologie”. De kosten bedragen € 120,– per persoon. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A)

kapelle-03 5 x 10Locatie:
Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
Beneden Molendijk 35
3262 AA Oud-Beijerland
Klik hier voor de locatie

In de omgeving is ruime gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.