Woensdag 6 november 2013, Frank Silvis, “De Wondere Wereld Van Water”

Frank SilvisIedereen heeft dagelijks met water te maken. Wanneer we douchen, eten, koken en niet te vergeten wanneer we een lekker glas water drinken. Water is voor ons in Nederland zo vanzelfsprekend, dat we zelden stilstaan bij hoe bijzonder het element water eigenlijk is.

Ir. Frank Silvis laat in zijn lezing zien hoe bijzonder water is. Daarbij gaat hij in op onderzoekers die hebben laten zien dat water in staat is om informatie op te slaan. Onderzoekers als Viktor Afbeelding2Schauberger, Jacques Benveniste en Masaru Emoto passeren de revue. Wie kent niet de prachtige ijskristallen die Emoto heeft gemaakt van water waar hij verschillende soorten muziek voor heeft gedraaid? Harmonische muziek liet hele mooie ijskristallen zien, terwijl disharmonische muziek chaotisch ijskristallen liet zien.

Hoe zuiver en vitaal is ons drinkwater eigenlijk? Frank heeft 12 jaar gewerkt bij drinkwaterbedrijf Vitens. Zelf heeft hij 13onderzoek gedaan naar de vitaliteit van ons drinkwater en de manier waarop we water positief kunnen beïnvloeden met kristallen, vitalisers, klankschalen, onze intentie en nog veel meer. Op zijn zoektocht naar het wezen van water is hij zelfs waternimfen tegen gekomen.

Ben jij benieuwd hoe jij je drinkwater positief kunt beïnvloeden, kom dan op 6 november 2013 naar Sky High Creations.

Zie ook www.vortexvitalis.nl. Voor meer informatie over Frank Silvis, zie de sprekerspagina.

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.