Woensdag 19 februari 2014, Johan Oldenkamp “Wholly Science en Christusbewustzijn”

foto johanHet Zesde Gebod van God gebiedt om niet te moorden. Vreemd genoeg zijn verreweg de meeste moorden sinds mensenheugenis gepleegd in de vermeende naam van God. Hier klopt dus iets totaal niet.

Allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp, auteur van 28 boeken, onderzoekt sinds zijn adolescentie alle religies en alle wetenschappelijke disciplines omdat hij de waarheid over God en al het  andere wil begrijpen. Inmiddels heeft hij deze waarheid gevonden, en  wil hij dit graag delen met zoveel mogelijk mensen.

IMG_3465Ieder mens die deze waarheid kent en daarnaar leeft, die heeft in zichzelf het Christusbewustzijn tot leven gebracht. Daarmee is de innerlijke Christus uit de dood opgestaan. Niemand kan dit voor een ander doen. Het is ieders eigen verantwoordelijkheid.

In zijn lezing op woensdagavond 19 februari a.s. in Oud-Beijerland zal Johan op een eenvoudige, logische en volledig onderbouwde manier zijn visie op de waarheid over God presenteren en uitleggen hoe het Christusbewustzijn tot leven kan worden gewekt.

Johan is de grondlegger van Wholly Science, waarin hij zuivere Wetenschap en ware Godsdienst weer heeft verenigd tot een samenhangend geheel. Wholly Science stelt ons in staat waarlijk vrij te worden van alle onnodige beperkingen. Meer informatie over Johan Oldenkamp vind je op zijn eigen website www.pateo.nl

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 20,- per persoon (nieuw tarief m.i.v. 1 januari 2014) persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

IMG_3458Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.