Woensdag 15 mei 2013: Sigrid Karssens, “Hemels Aarden”

SigridIn de lezing Hemels Aarden vertelt Sigrid Karssens over het openen van nieuwe bewustzijnsvelden. Onze sluiers vallen steeds vaker weg,  waardoor wij meer in contact komen met andere werkelijkheden, buitenaardse bewustzijnsvormen.

Sigrid legt uit hoe synchroon aan haar bewustzijnsgroei, de relatie met buitenaardse wezens zich ontwikkelt. Tijdens uittredingen, bewustzijnsverruimingen en heldere dromen treed zij binnen in andere werelden, ruimteschepen en parallelle werkelijkheden. Zij wordt daarbij geholpen door buitenaardse familieleden die haar via innerlijke dimensionale poorten begeleiden in deze nieuwe bewustzijnsvelden.

hemels_aardena_v_lrSigrid vertelt vanuit haar eigen waarheid en leest fragmenten uit het boek ‘Hemels aarden’ en uit haar nieuw te publiceren boek, over haar ervaringen met buitenaardsen, hybride kinderen, vaccinaties, innerlijke dimensionale poorten, het integreren van buitenaardse kwaliteiten in dit lichaam en nog veel meer. Het zijn ervaringen die een ander diep kunnen raken, verstrekkend zijn, verhelderend en soms ook zeer vermakelijk.

Sigrid is door haar multidimensionale reizen langzaam de angst kwijtgeraakt en groeit haar compassie voor de sterrenvolken. Zij beseft dat zij gelijktijdige levens heeft op andere planeten. Zij is dus zelf ook buitenaards. Hier gaat multidimensionaal bewustzijn over. Vanaf dit punt wordt samenwerken vanuit broederschap en gelijkwaardigheid met de verschillende buitenaardse volken mogelijk.

P1060920Door lezingen te geven en met het uitgeven van haar boek, hoopt Sigrid een bijdrage te leveren aan een collectief gedragen bewustzijn voor onze multidimensionaliteit, daarmee de liefde voedend voor onze buitenaardse connecties. Het zijn ontwikkelingen waar iedereen in zijn eigen tempo naartoe aan het groeien is. Als wij zicht krijgen op onze eigen buitenaardse delen, gaan voelen dat we eigenlijk één familie zijn, verliezen we onze angst en kunnen we vanuit liefde en gelijkwaardigheid met buitenaardsen gaan samenwerken. Dan kunnen we als broeders tezamen wonen. Laten we gezamenlijk de Nieuwe Aarde creëren.

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.