Woensdag 14 maart 2012: Ed Vos

Orbs en andere Lichtfenomenen, Multidimensionale Bewustzijnsvormen

Lichtbollen ofwel orbs zijn een relatief onbekend verschijnsel. Ed Vos, die al zo’n 40 jaar als beroepsfotograaf werkzaam is, probeerde de verschijnselen te verklaren vanuit zijn vakkennis als fotograaf, maar kon uiteindelijk niet anders concluderen dan dat er hier iets bijzonders aan de hand was.

De lichtfenomenen laten zich niet alleen op foto’s zien maar zijn ook met het blote oog waarneembaar. De lichtverschijnselen breiden zich steeds meer uit, niet alleen in vorm, maar ook in aantal. Wereldwijd leggen steeds meer mensen de lichtbollen vast op hun foto’s.

Inmiddels geniet Ed Vos internationale bekendheid als lichtbollenfotograaf en geeft in het binnen- en buitenland lezingen. Hij heeft zijn ervaringen en vele foto’s gebundeld in het boek “Orbs en andere lichtfenomenen”. Zie ook www.dutchlightorbs.nl

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
20.45 uur: pauze
21.00 uur: lezing deel II
22.00 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.