Woensdag 13 februari, Wim Roskam en Marianne Agterdenbos, “Akaija”

“Akaija”

Akaija-normal-300dpiAkaija is een kosmisch sieraad, ontstaan door inspiratie uit het hiernamaals. De boodschap van dit helende instrument is “Wij zijn één”. De lezing gaat over het ontstaan van de Akaija, het sieraad dat Wim Roskam heeft  ontworpen, geïnspireerd door zijn overleden vriendin Linda. Het gaat o.a. over elektronen-spin-inversie als gevolg van elektromagnetische straling waar de Akaija aantoonbaar bescherming tegen geeft. Wim heeft ook een boek geschreven over het ontstaan van de Akaija met als titel “Kiezen voor Vrije Keuze”

Earth-with-Akaija-IloaWim Roskam kan aantonen dat de Akaija-vorm zich ook rond de Aarde bevindt, verankerd in 5  punten: De grote pyramide, het tempelcomplex Angkor Wat in Cambodja, Aneityum-eiland, Paaseiland en een niet meer bestaand eiland in de Atlantische Oceaan, afgebeeld op een oude kaart van Piri Reis in de tijd van Columbus, mogelijk verbonden met Atlantis.

Wim en Marianne zijn dit voorjaar op Aneityum geweest, een Wim_Marianne_AustralianTreeeiland in de Stille Zuidzee waar de Great Circle van Jim Alison overheen loopt en hebben enkele intrigerende ontdekkingen gedaan. Overkoepelende thema van het hele verhaal is ‘Wij zijn Eén’, dat steeds weer terugkomt.

Voor meer informatie zie: www.akaija.com

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.