Woensdag 11 april 2012, Annemieke Witteveen

Graancirkels, Back to Basics

Graancirkels, een wereldwijd fenomeen. Er is veel over gezegd en geschreven. Vaak gaat het om geometrie, buitenaards leven, etc. Maar hoe zat het ook alweer? Wat is de geschiedenis van de graancirkels? Graancirkels komen in de hele wereld voor, maar vooral in Zuid Engeland, waarom? Wat tref je aan als je een graancirkel in loopt? Al deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in de lezing van Annemieke Witteveen.

Annemieke kreeg in 2002 het boek “Graancirkels, een wereldwijd mysterie” van Janet Ossebaard. Sindsdien is zij elke zomer in het Engelse graafschap Wiltshire te vinden om het fenomeen in al zijn facetten te bestuderen en op te snuiven. Haar ervaringen komen samen in een even leerzaam als boeiend verhaal.

Annemieke Witteveen is ook bekend van het kinderboek “Cirkeljagers” en haar antroposofische poppen waarin materiaal uit de graancirkels is verwerkt.

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
20.45 uur: pauze
21.00 uur: lezing deel II
22.00 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.