Vooruitblik seizoen 2013/2014

603773_368176903296258_206727996_nIn september 2013 start alweer het vierde seizoen van lezingen en workshops bij Sky High Creations. In de vertrouwde galerie Beelden Bij Beljon zullen wij weer boeiende lezingen en workshops gaan organiseren. Binnenkort publiceren wij op deze website de agenda voor het najaar van 2013. Een kleine greep uit het programma: In september zal de bekende graancirkel onderzoekster Janet Ossebaard haar inzichten over graancirkeljaar 2013 geven. Daarin komen zowel de internationale als de Nederlandse IMG_1525graancirkels aan bod. Daarbij zal uiteraard ook worden gesproken over de connectie van sommige graancirkels met medium Robbert van den Broeke.

Daarnaast zullen wij wederom een serie workshops organiseren waaronder de populaire serie “Remote Viewing, Tracking en Meta Tracking” van Bert Janssen en Heather Clewett.

Heather ClewettHeather Clewett, sjamaan in de Inca traditiezal in een reeks middag workshops enkele Sjamanistische technieken de revue laten passeren.

Benjamin Adamah zal in het najaar nogmaals zijn workshop “Psycho-Energetische Zelfverdediging” geven.

En er staat nog veel meer op stapel, zoals een verdiepingslezing over de magie van Dion Fortune. Houd benjamin-adamah-7-222x300deze website in de gaten of geef je op voor onze mailinglijst. Stuur een mailtje naar info@skyhighcreations.nl en we houden je steeds up to date van de komende evenementen die wij organiseren.

We hopen je in het komende najaar te mogen begroeten bij een van onze lezingen en/of workshops. Graag tot ziens!