Zondag 5 september 2021 “UFO’s officiëel erkend”, lezing door Bart Uytterhaegen (Live in Breda)

Bart Uytterhaegen is een internationaal gevestigde UAP-expert of ufoloog. Hij studeerde Beeldende Kunsten aan het Sint-Lucas te Gent en behaalde daarna een diploma life coach.

Door een gebeurtenis in 1984, een zogenaamde Close Encounter, volgde er een uitgebreide studie van het UAP-dossier. UAP staat voor Unidentified Aerial Phenomena. Dit resulteerde in het oprichten van de onderzoeksorganisatie BUFON (Belgisch UFO Netwerk) met zo’n 10 jaar veldwerk, waaronder skywatch procedures (CE5) en graancirkel onderzoek. Binnen de wereld van de ufologie heeft Uytterhaegen inmiddels heel wat op zijn conto staan, zijnde media publicaties, interviews en nu ook een gloednieuw boek, ‘UFO’s – officieel erkend’, dat in zojuist gepubliceerd is bij uitgeverij Obelisk. Het bevat een zeldzame hoeveelheid (nieuwe) informatie over het Ufo fenomeen.

Het begon met een close encounter in 1984 die hem naar eigen zeggen krachtig in de ban hield. Het was het startschot voor een intense speurtocht om te trachten achterhalen wie deze vreemde en onbekende bezoekers waren. Geschiedenis, religie, filosofie, esoterie, mythologie, sagen en folklore passeerden de revue.

Bart Uytterhaegen, medeoprichter en voorzitter van BUFON (Belgisch UFO Netwerk), en tevens executive director bij het paritair internationaal bekende ‘Transology’, zet zich in voor een actief onderzoek die het UAP-dossier koppelt aan de buitenaardse hypothese. De obscure fringe science (randwetenschap), waar de ufologie zich nog in bevindt met alle bagage van dien, mag plaats maken voor een intrede in de wereld van de wetenschap en academici. Het veldwerk omvat graancirkel onderzoek in Wiltshire (UK), inclusief laboratorium analyse (in samenwerking met Sjaak Damen), onderzoek naar UFO-hotspots, desbetreffende getuigenissen, skywatch-procedures (in samenwerking met Inge De Smedt) en het uitdokteren van het UAP-dossier (in samenwerking met Jan Ceulemans).

Bart Uytterhaegen geniet samenwerking van internationale experts, waaronder Nick Pope (ex-MoD) die het voorwoord voor dit boek heeft voor hem nam, Stephen Bassett (PRG), Jim Penniston (ex-USAF) en Grant Cameron (auteur van o.a. ‘the Clinton UFO Story Book’). Dit leidde tot een exclusieve gelegenheid voor hem om het draaiend onderzoek van het MIC, Militair industrieel complex (USA) van dichtbij te volgen en rechtstreekse informatie van een ex-functionaris bij AATIP, een voormalig Pentagon onderzoek naar UAP’s, in te winnen. Inmiddels is Bart Uytterhaegen zijn werk en onderzoeksmethode te lezen in diverse magazines, zoals ‘Primo’ (België), ‘Spiegelbeeld’ (Nederland), en is er een lopende briefwisseling met de twee koningshuizen van de Lage Landen.

Nieuwe feiten
Volgens Bart Uytterhaegen hebben buitenaardse beschavingen al sinds lang contact met vooral Amerikaanse Militaire organisaties. In deze lezing zal hij onthullen wat daar zoal besproken wordt.
Verder zal Bart ingaan op wat het begrip “God” zou kunnen inhouden (waren de goden kosmonauten?) en hoe wij interactie kunnen hebben met het kosmisch veld.
In de lezing komen verklaringen aan bod van voormalig militairen zoals Nick Pope en Jim Peniston.

Ufo’s officieel erkend.
De laatste tijd erkennen officiële instanties zoals Nasa en het Engelse en Amerikaanse leger, steeds vaker dat er voertuigen van buitenaardse afkomst worden gesignaleerd. Dat is om ons voor te bereiden op wat dr. ir. Coen Vermeeren aankondigt als het nieuws van het millenium, namelijk dat er contact is met buitenaardse beschavingen en dat die als sinds mensenheigenis de aarde komen bezoeken. In zijn lezing en in het boek beschrijft Bart Uytterheagen uitgebreid wat dat precies betekent en welke mysterieuze gebeurtenissen in onze geschiedenis in werkelijkheid tekenen zijn van buitenaards contact en zelfs inmenging.

Meer informatie: https://ufonetwerk.be/

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: Lezing deel I
16.00 uur: pauze
16.30 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Bart Uytterhaegen persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Ufo’s”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Aan de zaal is de prijs € 22,50 pp. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.