Zaterdag 17 april 2021, “Maak van je Huis een (Energetisch) Thuis” lezing door Toon Roijers (Via Zoom)

Tot een jaar geleden vloog Toon Roijers de wereld rond vanuit zijn bedrijf Energy Balance Expert. Hij wordt ingeschakeld door makelaars in luxe woningen en jachten. De mooiste villa’s zijn onverkoopbaar als er een energetische blokkade op ligt. Toon analyseert het probleem, zoekt de oorzaak op en helpt de klant deze blokkades op te heffen. Niet zelden verkoopt het huis dan binnen een maand. Nu reizen lastig is en klanten dichter bij huis helpt, heeft hij tijd voor reflectie. Toon heeft geconstateerd dat juist in deze tijd van onzekerheid en angst het huis een ankerpunt moet vormen in ons bestaan. Je moet zorgen dat je huis een thuis is. En dus vrij van energetische belasting. Temeer daar wij noodgedwongen meer tijd thuis doorbrengen dan ooit.

De wereld is drastisch veranderd. Thuiswerken is de regel en uitgaan is er niet meer bij. Het is belangrijker dan ooit dat je je goed voelt in huis. Van buiten komen er allerlei “bedreigingen” op je af. Angst in diverse verschijningsvormen en voordat je het weet pik je die angst zelf op. Angst is een lage frequentie, terwijl wij een hoge frequentie nodig hebben om te floreren. 

Het is daarom relevant om zoveel mogelijk je frequentie te verhogen zodat je je lekkerder voelt in en met jezelf en derhalve ook in je woning. Er is een wisselwerking tussen jou en de woning. Van Emoto weten wij bijvoorbeeld dat watermoleculen een geheugen hebben en dat je die positief of negatief kunt beïnvloeden. Wijzelf bestaan voor ruim driekwart uit water en ook bij de bouw van onze huizen is veelvuldig water gebruikt. Dat kan je allemaal beïnvloeden en je moet zorgen dat je huis jou positief beïnvloedt en jij je huis ook positief beïnvloedt.

Na een carrière als advocaat en 20 jaar in de makelaardij, hij was zelfs een tijdje lid van het bestuur van de NVM, heeft Toon Roijers het roer drastisch omgegooid. Hij doet nu alleen nog energetisch werk. Hij leest de aura’s van mensen en gebouwen en probeert die te matchen. Zodat de juiste mensen in de juiste woningen terecht komen en de beste versie van zichzelf kunnen zijn. De kans is natuurlijk groot dat je helemaal niet op zoek bent naar een nieuw huis, maar dat je wel je eigen frequentie en die van je woning wil verhogen. Of misschien zoek je wel een nieuw huis en wil je zelf weten hoe je de juiste match vindt.

Ook belangrijk is de inrichting van je huis. Sjamanen zeggen dat je beauty om je heen moet creëren om je beter te voelen maar bijvoorbeeld Feng Shui biedt goede handvatten om een omgeving te scheppen waarin je optimaal kan functioneren, maar ook relaxen. Ook dat is in deze tijd extra van belang.

Toon zal op 17 april uitgebreid uitleggen hoe je je eigen frequentie en die van je huis kunt verhogen en hoe je de match tussen jezelf en je woning kunt verbeteren. 
Meer informatie over Toon Roijers vind je op zijn website www.energybalance.expert

Zie ook deze video:

Programma
19.40 uur: Opening wachtkamer
20.00 uur: Aanvang lezing
21.30 uur: discussie en vragen stellen
22.00 uur: Einde lezing (eindtijd is indicatief)

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Toon Roijers”. De kosten bedragen € 15,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 15,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). Na de betaling ontvang je bijtijds de link naar de Zoom-sessie.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.