Donderdag 8 december 2016, Nancy Polet: “Als Sekhmet tot je spreekt” (Oud-Beijerland)

img_2141Nancy Polet had onlangs een zeer indringende en persoonlijke ervaring met de Egyptische godin Sekhmet in The British Museum. Tot drie keer riep dit “levende” beeld haar naar zich toe. Nancy ontdekte dat gevoelige mensen ook in de huidige tijd de frequentie van Sekhmet kunnen waarnemen en haar tijdloze wijsheid tot zich krijgen.

Afgelopen zomer brachten Roeland Beljon en Nancy Polet img_2177-150hun jaarlijkse bezoek aan Glastonbury, Wiltshire en Londen. Nancy is herstellende van een burn out die haar sensitiever heeft gemaakt. Eenmaal in Londen wist Nancy dat ze een bezoek moest brengen aan de Egyptian Hall in het British Museum. In deze prachtige ruimte zoog een groot beeld van de Egyptische godin Sekhmet haar naar zich toe. Roeland zag hoe Nancy’s adem stokte en haar tranen gingen stromen. Nancy ervoer dat dit beeld “levend” was en een overweldigend diepe herinnering kwam boven. Nancy voelde dat ze deze energie heel erg goed kende maar ook dat “Zij” eigenlijk niet op deze plaats thuis hoorde. De ontmoeting met Sekhmet fascineerde Nancy enorm en binnen een week sekhmet-graancirkel-vierkantstond ze opnieuw oog in oog met de godin.

Hierna barstten de synchroniciteiten los en tot op de dag van vandaag komen leeuwen of katachtigen in allerlei vormen op Nancy’s pad. Tekens dat het contact echt was en er nog steeds is.

Terug in Nederland deed Nancy research naar Sekhmet, de godin van het vuur, van zowel vernietiging als van heling. Ze
leeuwen-150ontdekte dat vele mensen in deze tijd visioenen of spirituele ervaringen hebben bij het aanschouwen van een Sekhmet-beeld. Het verlangen opnieuw in de nabijheid van Sekhmet te zijn liet haar niet los en begin oktober bevonden Nancy en Roeland zich opnieuw in het British Museum. Tegen sluitingstijd had Nancy de mogelijkheid vrijwel alleen te zijn met Sekhmet en Haar energie volledig in zich op te nemen en Haar boodschap tot zich door te laten dringen.

Wie was/is Sekhmet en wat betekende ze in het Oude Egypte?
sekhmet-relief hieroglief-150 2000px-sekhmet-150

Welke Farao heeft de beelden laten maken?
hoteb karnak-2 karnak

Waar komen de Sekhmet-beelden vandaan en wanneer zijn ze uit Egypte verscheept?
 sekhmet-4-x-vierkant sothebys parijs

Waar op de wereld bevinden zich de krachtigste Sekhmet-beelden?
tour_sek-150 metropolitan-150 afbeelding4-150

Hoe kan een stenen beeld van een Egyptische godin bezield en “levend” zijn?
afbeelding11
 sekhmet-orbs-vierkant orbs 

Hoe werkt Egyptische magie?
leiden hope nevada

Waarom spreekt Sekhmet juist in deze tijd tot zoveel gevoelige mensen?
ra scully judy-hall 

Wat maakt Sekhmet in mensen los en wat is haar kracht?
afbeelding3-150 voeten sekhmet-vierkant

Bevatten de beelden in het Rijksmuseum voor Oudheden ook de “ka” (levensenergie)?
img_3294-vierkant img_3317-150-pix-hoog img_3402-vierkant

Op deze vragen en meer zal Nancy tijdens deze avond proberen een antwoord te geven. De avond zal worden afgesloten met een geleide-meditatie waarbij de aanwezigen worden uitgenodigd zelf de “levende” energie van Sekhmet te ervaren. 

De lezing is doorspekt met prachtige foto’s en filmpjes.
Voor deze gelegenheid zijn er extra luxe hapjes en drankjes (bij de prijs inbegrepen).

Een zeer bijzondere avond voor mensen die een hang hebben naar het Oude Egypte!

Wie is Nancy Polet? Lees hier verder.

Tentoonstelling RMO
Vanaf 18 november 2016 t/m 17 april 2017 vindt in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, de tentoonstelling “Koninginnen van de Nijl” plaats, waarin twee grote Sekhmet beelden te zien zijn. http://www.rmo.nl/tentoonstellingen/koninginnen-van-de-nijl

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Sekhmet”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

Programma
19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie
Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
Beneden Molendijk 35
3262 AA Oud-Beijerland
Klik hier voor de locatie

In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In sommige straten geldt vergunninghoudersparkeren.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.