Zaterdag 20 maart 2021, “The Great WE-set, zo gaan we dat doen!” lezing door Fred Teunissen (Via Zoom)

Sinds vandaag is er een wachtlijst voor deze lezing. Wie zich al heeft aangemeld heeft al bericht gehad of men wel of niet een plaats heeft bij de live zoom-meeting. WIe heeft betaald krijgt altijd de link naar de video van de opname die we van de lezing maken. Het heeft dus nog wel zin om je aan te melden. Mocht er alsnog plaats vrijkomen, dan krijg je bericht als je op de wachtlijst staat.

De corona plandemie is in het stadium gekomen dat iedereen die zich niet wil laten injecteren Grote Beslissingen moet nemen. Wel of niet in het land blijven? De kinderen van school halen? Zelf voedsel verbouwen? Andere inkomstenbronnen aanboren? Diepere bindingen aangaan met gelijkgestemden?

Over deze grote thema’s gaat de Zoom-lezing die Fred Teunissen – geholpen door enkele mee-sprekers –  zaterdagavond 20 maart aanstaande geeft bij Sky High Creations.

Het is de bedoeling dat deze online samenkomst het karakter krijgt van een praktijkgerichte mini-conferentie.

In het eerste uur gaat Fred in op de routekaart voor de plandemie die een adviseur van de Canadese regering in oktober vorig jaar openbaar maakte. Tot nu toe houden alle westerse regeringen zich aan deze routekaart. Wat er aan routekaarten naar buiten toe wordt gecommuniceerd is een heel ander verhaal. Dat is voor de bühne.

In de Canadese routekaart staan ook de plannen voor het tweede, derde en vierde kwartaal van 2021. Dat is cruciale informatie voor wie niet voor grote verrassingen wil komen te staan.

Aansluitend op deze bespreking van de routekaart schakelen we over naar constructieve antwoorden daarop. Hier schuiven enkele ‘gastsprekers’ voor aan.

In het tweede uur zijn er vier centrale thema’s:
1 – Bescherming tegen de ‘corona’-veroorzakende EMF-straling
2 – Een alternatieve voedselvoorziening opzetten
3 – Home schooling, ervaringen tot nu toe
4 – Vorming van kleine, onderling verbonden ‘enclaves’

Fred Teunissen
Fred Teunissen (1952) schrijft al een halve eeuw ‘voor de verandering’. Hij nam in de jaren ’60 als activist deel aan de democratiseringsbeweging van scholieren en studenten en sloot zich tijdens zijn opleiding aan de School voor de Journalistiek in Utrecht (lichting 1974) aan bij een linksradicale politieke beweging.
Na het uiteenvallen daarvan, medio jaren ’80, volgden tien jaren van logistieke en managementfuncties in het bedrijfsleven.
In de tweede helft van de jaren ’90 werd de journalistiek weer Freds hoofdberoep. Aanvankelijk in loondienst, maar sinds 2003 als zelfstandige.
In 2012 richtte hij samen met zijn vriend en compagnon Ed Lute uitgeverij Trophonios Publishing op. In 2017 verschijnt van zijn hand het boek “Hemel onder vuur” waarin hij de ins en outs van het verschijnsel chemtrails beschrijft.
Fred is vader van drie dochters (Adrienne, Nadine en Stéphanie) en woont in Wilp
Meer informatie over Fred Teunissen is te vinden op: www.fredteunissen.nl, www.trophonios.nl.

Fred blogt op www.transitieweb.nl

Programma
19.40 uur: Opening wachtkamer
20.00 uur: Aanvang lezing
21.00 uur: Lezing deel II met discussie en vragen stellen
22.00 uur: Einde lezing (eindtijd is indicatief)

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Route naar vrijheid”. De kosten bedragen € 15,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 15,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). Na de betaling ontvang je bijtijds de link naar de Zoom-sessie.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.