Zaterdag 16 oktober 2021 “Bestaansrecht”, lezing door Maarten Oversier (Live in Breda)

Maarten Oversier is regressie- en reïncarnatietherapeut. Vroeger was hij topkok en genoot hij landelijke bekendheid. Na grondig zelfonderzoek gooide hij het roer om. Maarten verhuisde in 2001 van de randstad naar een rustiek plekje in Drenthe. Daar geeft hij individuele therapieën in zijn praktijk aan huis. Het loopt storm bij Maarten en dat is niet voor niets. Maarten doet het goed en reguliere hulpverleners kunnen van hem leren.

Bestaansrecht
Ruim 25 jaar fulltime praktijk voering op basis van reïncarnatietherapie en voorouderheling in combinatie met een intensieve leerschool bij de in Canada woonachtige indianen, brachten vele duizenden verhalen en evenzovele inzichten naar de oppervlakte. Tezamen vormen ze de rode draad van dit boek waarin een duidelijke uiteenzetting gemaakt wordt van de werkelijke oorzaak-gevolg verbanden die ten grondslag liggen aan onze klachten en aandoeningen, van welke aard dan ook. Het boek brengt nauwkeurig in kaart hoe het verleden ons beïnvloed terwijl we daar gemiddeld maar nauwelijks besef van hebben. Vorige levens, onze voorouders in hun tijdsbeeld, de invloed van de katholieke kerk en twee wereldoorlogen met hongersnood, onveiligheid en vele andere ontberingen, het passeert op confronterende maar ook zeer herkenbare wijze allemaal de revue. Dat achter de schermen van deze wereldtonelen een script opdoemt van een grootschalig plan de mensheid te knechten wordt steeds duidelijker. Dat we tegelijk voor de uitdaging gesteld worden om ons daaruit te bevrijden indien we echt ontwaken en niet langer wegkijken, leidt het vooruitzicht van een enorme omwenteling van ons bewustzijn hoopvol in. 
Het boek bevat gedetailleerde uitleg over de ontstaansgeschiedenis van onze klachtenpatronen. Het heeft een prachtig voorwoord van Marcel Messing, nawoord van Ewald Stöteler en aanbevelingen van Geert Kimpen, Susan Smit en Herman den Blijker! Bekijk hier de introductievideo over het boek.

Lezing
In de gelijknamige lezing neem Maarten Oversier ons mee in zijn werkwijze en deelt hij met trots verhalen uit zijn boek en zijn praktijkervaring. Hij legt aan de hand van eigen praktijkvoorbeelden, uit dat de invloeden uit het verleden onverbiddelijk een rol spelen het heden. Én hoe bewustwording daarop een enorm effect heeft op het leven van de cliënt. Tevens zal Maarten zijn werkwijze delen en neemt hij ons een stukje mee in zijn ruime praktijkervaring.

Maarten Oversier
Maarten Oversier werkt inmiddels 25 jaar als reïncarnatietherapeut, en heeft ruime ervaring opgedaan in het werken met ‘de tranen van onze voorouders’. Hij heeft diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten, medicijnmannen- en vrouwen en zgn. ‘Elders’ uit de Noord Amerikaanse en Canadese Indiaanse bevolking. Zij vooral hebben hem geleerd over het belang van het werken met de voorouders, en het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen.

Maarten geeft al jaren lezingen, trainingen en workshops over deze onderwerpen in binnen- en buitenland. Ook geeft hij les aan diverse opleidingsinstituten in Nederland, Duitsland, Spanje en in de reservaten van de Iroquois-Indianen in Canada.
Meer info over Maarten Oversier vind je op zijn website: https://www.maartenoversier.com/

MELD JE AAN!
Onze bijeenkomsten zijn besloten van aard. Daarom hoeven wij GEEN CORONACHECK te doen aan de deur. Voorwaarde is wel dat iedereen zich van tevoren aanmeldt en niet onaangekondigd aan de deur verschijnt. Het is dus zaak dat je voor vertrek per email of telefoon aanmeldt en de betaling in orde maakt. Bij voorbaat dank voor je begrip en medewerking.

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: Lezing deel I
16.00 uur: pauze
16.30 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Maarten Oversier persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Bestaansrecht”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen.  Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
De Sacramentskerk in Breda
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Gratis parkeren op het terrein van de Sacramentskerk, maar betaald parkeren in de wijk. Parkeermeters zijn dun gezaaid!
Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.