Leo Dekker, “Ons vergeten verleden”

Beeldend kunstenaar Leo dekker reisde begin jaren 70 al eens af naar de grote piramide van Gizeh. In de koningskamer werd hij aangetrokken om in de sarcofaag te gaan liggen. Wat hem toen overkwam heeft zijn leven voorgoed veranderd, maar het heeft ook grote invloed gehad op zijn kunstwerken. Hij begon met het bestuderen van Alice Bailey, Edgar Cayce Atlantis etc. Hij kwam erachter dat de mensheid een heel vergeten verleden heeft.

Op woensdag 27 juni 2012 zal Leo zijn verhaal uit de doeken doen. Hij gaat in op ons vergeten verleden en de invloed die de ontdekking daarvan op zijn schilderijen heeft gehad. Tegelijkertijd vindt er in de galerie een expositie plaats van zijn schilderwerken. Er zal een aantal tweeling schilderijen te zien zijn waarbij het ene schilderij van de hand Leo Dekker is en het andere schilderij van zijn collega Hans Verloop. De schilders hebben zich voor deze serie onder andere laten inspireren door het grootste tempelcomplex ter wereld Angkor Wat in Cambodja. De expositie wordt geopend op zaterdag 23 juni 2012 en duurt t/m 18 augustus 2012.

Aanmelden

Aanmelden voor de lezing van 27 juni 2012 kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
20.45 uur: pauze
21.00 uur: lezing deel II
22.00 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.