Zaterdag 30 november 2019, “Healing van water, Aarde en mens door de dolfijnen” Film met inleiding van Saskia Bosman (Breda)

Helende filmmiddag met de dolfijnen. Na een inleiding worden er opnames getoond die gemaakt zijn tijdens diepgaande en helende vaar- en zwemtochten met vrije dolfijnen in de Azoren (Portugal) en bij Zuid-Frankrijk. De film wordt begeleid met mooie muziek. Saskia Bosman maakt deze tochten op respectvolle wijze voor de dieren, met groepen mensen. Deze opnamen kunnen het publiek in een meditatieve staat brengen en daardoor een helend effect hebben.

Het zijn ware ontmoetingen tussen zelfbewuste, intelligente, gevoelige en liefdevolle soorten: mens en dolfijn. Er vinden levensveranderende, bewustzijnsgroei-versnellende uitwisselingen plaats op diepgaande niveaus. Als in zo’n situatie foto’s en films gemaakt worden, registreren deze ook de subtiele, helende energie. Vanwege dit principe kunnen foto’s van personen gelezen worden door helderziende en heldervoelende mensen. Wij kunnen allemaal deze energiefrequenties van de dolfijnenfilms ontvangen en ervan profiteren. Laat de hoge energiefrequenties van de films op je inwerken! Een volle zaal in Zeeland heeft onlangs sterke healing ervaren van de eerste film die toen klaar was.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu (Aarde en Kosmos). De laatste jaren verdiept ze zich in dolfijnen en walvissen en vooral hun contact met de mens. Saskia biedt deze middag aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als bioloog in de relatie tussen lichaam en geest en tussen de mens en andere levende wezens. Zij heeft hiermee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie. Hierin reiken dolfijnen en walvissen ons de vin.

Meer informatie over Saskia Bosman vind je op haar website: www.inspiradiance.nl

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: inleiding
16.00 uur: pauze
16.30 uur: film
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Saskia Bosman persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Dolfijnenfilm”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

IMG_7407Locatie
De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.