Vrijdag 28 oktober 2016 in Zwolle: Frank Stadermann en Janet Ossebaard: “Orbs? Wat een onzin! Of toch niet?”

Frank en JanetOrbs? Wat een onzin! Of toch niet?
Frank Stadermann is veertig jaar advocaat geweest. Sinds twee jaar onderzoekt hij het fenomeen ‘orb’. Hij leerde van het bestaan hiervan tijdens een graancirkelreis van Janet Ossebaard waaraan hij samen met zijn vrouw Marjan deelnam. Frank heeft tijdens zijn onderzoek geprobeerd vast te stellen of we hier te maken hebben met ‘gewoon’ stof of ‘gewoon’ vocht of iets van een heel andere orde. Bij zijn onderzoek betrad hij nieuwe paden die tot opmerkelijke ontdekkingen leidden. In deze lezing gaat hij vertellen wat zijn onderzoek inhield en wat hij heeft ontdekt.

Janet OssebaardLichtfenomenen in de Graancirkels
Aansluitend op het verhaal van Frank, gaat Janet Ossebaard verder met de rol van lichtbollen, lichtschepen en lichtwezens in de graancirkels. Wie of wat zijn deze lichtvormen, wat hebben ze met de geometrische patronen in onze velden te maken, waar komen ze vandaan en wat willen ze eigenlijk van ons? Janet zal tijdens deze presentatie nooit eerder vertoonde beelden laten zien (foto’s maar ook bewegende beelden) die tot een niet te vergeten avond zullen leiden! Meer informatie over Janet Ossebaard vind je op haar website: www.graancirkelsite.nl/

orb orb 2 orb 3

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Orbs”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. Consumpties zijn aan de bar voor een redelijke prijs verkrijgbaar. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

Programma
19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: Frank Stadermann:  “Orbs? Wat een onzin! Of toch niet?
21.00 uur: pauze
21.30 uur: Janet Ossebaard: “Lichtfenomenen in de graancirkels”
22.30 uur: borrel en gelegenheid om Frank Stademann en Janet Ossebaard persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

EnkLocatie
De Enk Assendorp
Enkstraat 67
8012 VA Zwolle
Zie voor de locatie de website: http://deenkassendorp.nl/contact/

In de omgeving geldt betaald parkeren tot 20.00 uur en dat kost € 1,– per uur. Vlakbij in de Van Karnebeekstraat is een parkeerterrein. Gratis parkeergelegenheid op 10 minuten loopafstand, maar let goed op de borden!

Openbaar vervoer
De Enk Assendorp is op loopafstand van NS Station Zwolle. Zie hiervoor de reisplanner van 9292.nl

menu 150Eten
In de binnenstad van Zwolle is voldoende gelegenheid om leuk en lekker te eten, wat fijn is voor wie van wat verder weg komt. In de Enk Assendorp kun je ook eten  voor een redelijke prijs.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen: 06 54752559