Zaterdag 26 maart 2022, “De Diabetes-Leugen”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen)

In maart 2018 belandde Nancy Polet in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. Het is onduidelijk hoe dit kon gebeuren, “shit happens” zullen we maar zeggen. Het leven kwam al snel weer terug in haar ogen en de glimlach van oor tot oor, door de vloeistoffen die uit de infusen vloeiden. In zo’n ziekenhuis wordt niet altijd uitgebreid overlegd wat ze met je doen. Zo kon het gebeuren dat de verpleegsters opeens insuline gingen toedienen. Volgens de internist was er sprake van diabetes type 2 en daarom was men begonnen met insuline-injecties.

In eerste instantie ben je natuurlijk blij dat de dokters iets gevonden hebben en je gaat zelf enthousiast aan de slag met de injectienaalden en de meetspulletjes. Veel mensen schrikken van die naaldjes, maar echt, het valt erg mee. En zo gaat er ruim 3 jaar voorbij. Ongemerkt loopt de insulinebehoefte op en ga je steeds meer eenheden spuiten. Twee keer per jaar wordt in het ziekenhuis de zogenaamde hba1c-waarde in het bloed gemeten, dat is de bloedsuikerwaarde over de laatste 6 weken en de maatstaf van de ernst van de diabetes. Als je netjes insuline spuit blijft die waarde in de ‘veilige’ zone en ‘lijkt’ er niets aan de hand.

Maar hoezo is er niets aan de hand als je steeds meer insuline moet spuiten om in die veilige zone te blijven? Hoeveel eenheden zijn dat als je 10 jaar verder bent? En is dat wel gezond? Bij Nancy werd de behoefte om van de diabetes af te komen steeds sterker. Haar vurige wens om gezonder te worden werd aangewakkerd door Sekhmet, de krachtige Egyptische godin die een vooraanstaande plaats in haar leven heeft. Nancy herinnerde zich een boek dat iemand had aangeraden en begon te lezen. Het was inmiddels september 2021. Dit boek gaf nog niet helemaal de juiste aanwijzingen. Bij Donner in Rotterdam vond ze twee boeken die exact beschreven wat nodig is om van diabetes type 2 af te komen. De schrijver van het Engelse boek, ‘Life without Diabetes’, de medicus professor Roy Taylor, bleek ook de Engelse kok Dave Meyers (van de Hairy Bikers) geholpen te hebben. Die is nu al jaren diabetesvrij. Het andere boek heet ‘De Diabetes Code’ en is geschreven door internist en nierspecialist dr. Jason Jung.

Nancy las dat buikvet zorgt voor vervetting van de lever en de alvleesklier. Hierdoor ontstaat diabetes type 2. Het verdwijnen van buikvet betekent verdwijnen van diabetes type 2.

Sinds 2 oktober 2021 volgt Nancy de aanwijzingen van beide boeken en daarmee daalde de behoefte aan insuline gestaag. Van 50 eenheden per dag naar 0 eenheden op 14 januari 2022. Ook viel ze ruim 15 kilo af. De internist heeft haar inmiddels van verdere behandeling ontslagen.

De boeken schrijven een periode van streng diëten of vasten in de beginfase voor. Op basis van deze boeken en enkele andere bronnen heeft Nancy haar eigen methode ontwikkeld.

Iedereen kan van diabetes type 2 afkomen, of je nu 20 jaar of 5 minuten diabetes type 2 hebt. Echt moeilijk is het niet. Discipline is wel heel belangrijk en de sterke wil en bereidheid om je leefstijl aan te passen. Als diabetes wordt geconstateerd wordt door de artsen meestal wel gewezen op het eetpatroon, afvallen, beweging etc. Maar ze bieden ook meteen de medicijnen aan die je het leven makkelijker zouden maken. Metforminepilletjes of insuline. De patiënt denkt dan dat het leven onveranderd kan doorgaan. Maar alle medicijnen hebben bijwerkingen. Leven zonder diabetes en dus zonder medicijnen heeft de voorkeur.

In de lezing zal Nancy uitgebreid ingaan op haar zelf ontwikkelde methode, wat de artsen hebben aangeraden en welke fouten zijn gemaakt. Maar ook hoe het dieet precies werkt, of je wel of niet moet vasten en wat haar geheime tips zijn.

Nancy Polet
Nancy verdiept zich al ruim 30 jaar in esoterische en grenswetenschappelijke onderwerpen. Sinds 1994 bezoekt zij samen met haar partner Roeland Beljon jaarlijks de Engelse en Nederlandse graancirkels. Nancy schreef voor Frontier Magazine, Vamzz, Spiegelbeeld en Paravisie en interviewde markante personen uit de grenswetenschappen zoals Bud Hopkins, Sir Laurence Gardner, Judith Moore, Jim Marrs en Al Bielek. In 2007 is ze ingewijd in de Kriya Yoga. 
In de herfst van 2010 richtten Nancy en Roeland Sky High Creations op. In het dagelijks leven is Nancy ruim 20 jaar werkzaam geweest als milieujuriste. Door haar juridische achtergrond is ze analytisch, kritisch en grondig. Ze is in staat zich helemaal in een onderwerp vast te bijten.
Haar specialiteiten zijn onder meer: Jozef Rulof, Paul Brunton, graancirkels, mysterie scholen, alien/military abductions, plant medicine, Kriya Yoga, Mahavatar Babaji, The Montauk Series, Philip K. Dick, Magie, Glastonbury, Dion Fortune en de Egyptische Godin Sekhmet.
Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: lezing deel I
16.00 uur: pauze
16.30 uur: lezing deel II
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Nancy Polet persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Diabetes-Leugen”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 22,50 pp. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 20,– pp overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.