Najaar 2022, “De Diabetes-Leugen”, lezing door mr. Nancy Polet (Dongen)

In maart 2018 belandde Nancy Polet in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. Het is onduidelijk hoe dit kon gebeuren. “Shit happens!” zullen we maar zeggen. Het leven kwam al snel weer terug in haar ogen en in de glimlach van oor tot oor, door de vloeistoffen die uit de infusen vloeiden. In een ziekenhuis wordt niet altijd uitgebreid overlegd over wat ze met je doen, zeker niet met jou. Zo kon het gebeuren dat de verpleegsters opeens insuline gingen toedienen. Volgens de internist was er sprake van Diabetes type 2 en daarom was men begonnen met insuline-injecties.

In 1e instantie ben je natuurlijk blij dat de dokters iets gevonden hebben waar geen operatie aan te pas hoeft te komen en je gaat zelf enthousiast aan de slag met de injectienaalden en de meetspulletjes. “Een pretpakket” noemde Nancy het vanwege de leuke kleurtjes van de naaldjes. Veel mensen schrikken van die naaldjes, maar geloof ons, het valt erg mee.
En zo gaat er ruim 3 jaar voorbij. Ongemerkt loopt de insulinebehoefte op en ga je steeds meer eenheden spuiten. In het ziekenhuis wordt 2 keer per jaar de zogenaamde hba1c-waarde in het bloed gemeten, dat is de bloedsuikerwaarde over de laatste 6 weken en de maatstaf van de ernst van Diabetes type 2. Als je netjes insuline spuit blijft die waarde in de ‘veilige’ zone en ‘lijkt’ er niets aan de hand.

Maar hoezo is er niets aan de hand als je steeds meer insuline moet spuiten om in die veilige zone te blijven? Hoeveel eenheden zijn dat als je 10 jaar verder bent? En is dat wel gezond? Bij Nancy werd de behoefte om van Diabetes type 2 af te komen steeds sterker. Haar vurige wens om zonder ziekte te zijn werd aangewakkerd door Sekhmet, de krachtige Egyptische Godin die een vooraanstaande plaats in haar leven heeft.
Nancy herinnerde zich een boek dat een vriend had aangeraden en begon te lezen. Het was inmiddels september 2021. Dit boek gaf nog niet helemaal de juiste aanwijzingen. Bij Donner in Rotterdam vond ze 2 boeken die exact beschreven wat nodig is om van Diabetes type 2 af te komen. De schrijver van het Engelse boek, ‘Life without Diabetes’, de medicus professor Roy Taylor, bleek ook de Engelse kok Dave Meyers (van de Hairy Bikers) Diabetesvrij te hebben gemaakt. Het andere boek heet ‘De Diabetes Code’ en is geschreven door internist en nierspecialist dr. Jason Jung.

Nancy las dat buikvet zorgt voor vervetting van de lever en de alvleesklier. Hierdoor ontstaat Diabetes type 2. Het verdwijnen van buikvet betekent het verdwijnen van Diabetes type 2.

Sinds begin oktober 2021 volgde Nancy de aanwijzingen van beide boeken en daarmee daalde de behoefte aan insuline gestaag. Van 50 eenheden per dag naar 0 eenheden half januari 2022. Ook viel ze ruim 20 kilo af. De internist heeft haar inmiddels van verdere behandeling ontslagen. Na 3,5 maand dus.

De boeken schrijven een periode van diëten of vasten in de beginfase voor. Op basis van deze boeken en enkele andere bronnen heeft Nancy haar eigen methode ontwikkeld.

Iedereen kan van Diabetes type 2 afkomen, of je nu 20 jaar of 5 minuten diabetes type 2 hebt. Echt moeilijk is het niet. Het is een kwestie van NIET naar de doktoren luisteren. Discipline is wel heel belangrijk en een sterke wil en bereidheid om je leefstijl aan te passen. Als Diabetes type 2 wordt geconstateerd, wordt door de artsen meestal wel gewezen op het eetpatroon, afvallen, beweging etc. Maar ze bieden ook meteen de medicijnen aan, die je het leven makkelijker zouden maken. Metforminepilletjes of insuline. Het betreft namelijk een verdienmodel.
De patiënt denkt dat het leven onveranderd kan doorgaan. Maar alle medicijnen hebben bijwerkingen. Leven zonder Diabetes type 2 en dus zonder medicijnen heeft de voorkeur.

In de lezing zal Nancy uitgebreid ingaan op haar zelf ontwikkelde methode, wat de artsen hebben aangeraden en welke fouten zijn gemaakt. Maar ook hoe het dieet precies werkt, wanneer je moet vasten en wat haar geheime tips zijn.

Diabetes-pandemie
Diabetes-type 2 komt tegenwoordig 10 keer vaker voor dan 50 jaar geleden. Het is inmiddels de duurste ziekte die ongeveer 25% van de zorgkosten voor zijn rekening neemt. Het is mede een probleem omdat Diabetes-type 2 de veroorzaker is van andere ziekten zoas Alzheimer, hart en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. Dit is de echte pandemie. Hoe komt het dat Diabetes-type 2 zoveel vaker voorkomt dan vroeger? Het antwoord is verrassender dan je denkt. Nancy geeft uitleg.

Nancy Polet
Nancy verdiept zich al ruim 40 jaar in esoterische en grenswetenschappelijke onderwerpen. Sinds 1994 bezoekt zij samen met haar partner Roeland Beljon jaarlijks de Engelse en Nederlandse graancirkels. Nancy schreef voor Frontier Magazine, Vamzz, Spiegelbeeld en Paravisie en interviewde markante personen uit de grenswetenschappen zoals Bud Hopkins, Sir Laurence Gardner, Judith Moore, Jim Marrs en Al Bielek. In 2007 is ze ingewijd in de Kriya Yoga.
In de herfst van 2010 richtten Nancy en Roeland Sky High Creations op. In het dagelijks leven is Nancy ruim 22 jaar werkzaam geweest als milieujuriste en is nog steeds juridisch actief. Door haar juridische achtergrond is ze analytisch, kritisch en grondig. Ze is in staat zich helemaal in een onderwerp vast te bijten.
Haar specialiteiten zijn onder meer: Kriya Yoga, Mahavatar Babaji, de Egyptische Godin Sekhmet. Dion Fortune, Magie, Glastonbury, Graancirkels, Plant Medicine, Kindermisbruik in geloofssystemen en bij de overheid, The Montauk Series, Mysteriesholen (Scientology, Egypte, The Golden Dawn), Paul Brunton, Jozef Rulof, Alien/Military Abductions, Philip K. Dick.
Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

Programma
14.00 uur: ontvangst
14.30 uur: lezing deel I
15.30 uur: pauze
15.45 uur: lezing deel II
16.45 uur: borrel en gelegenheid om Nancy Polet persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje
17.00 uur: sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Diabetes-Leugen”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 25,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 22,50 pp overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

 

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.