Bert Janssen 4 grote steden tour

Tijdreiziger Bert Janssen geeft in april optredens in Utrecht, Groningen, Maastricht en Amsterdam naar aanleiding van het uitkomen van zijn nieuwe boek Boodschap van een Tijdreiziger.

Het is 2012 en 21 december nadert, de dag waarop de beschaving zou eindigen zoals wij het kennen. Iedereen praat er over en velen hebben een mening. Maar wat gaat er nu precies gebeuren? Bert Janssen geeft de antwoorden. Zijn optreden/performance is doordrenkt met dynamiet, drama, humor en verrassingen.

Bert Janssen is bekroond auteur, onderzoeker, ontdekkingsreiziger, avonturier en inspirerend entertainer. Hij reist de wereld over om mysteries te bestuderen, fotograferen en registreren wat heeft geleid tot de productie van drie documentaires. Daarnaast schreef Bert Janssen vele artikelen en is hij de auteur van verschillende boeken, waaronder ‘The Hypnotic Power of Crop Circles’ en de op gnostische inzichten gebaseerde thriller Sophia’s Ei.

Klik hier voor meer informatie of
Bestel direct kaarten

De 4 grote steden tour van Bert Janssen wordt georganiseerd door Frontier World. Dit is een stichting welke zich tot doel heeft gesteld om informatie op het gebied van de grenswetenschappen te verzamelen en te verspreiden. Frontier is opgericht in 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot een Nederlands- en Engelstalige uitgever en een boekwinkel in het hart van Amsterdam, Frontier Bookshop (Leliegracht 42). Frontier handhaaft nog steeds de oorspronkelijke produkten, met name het tijdschrift Frontier Magazine (indertijd Frontier 2000) en de boekencatalogus.