“Atlantis in de huidige tijd”, lezing door Yvonne van Steen (Zwolle)

In de geschiedenis wordt al lang gesproken over de teloorgang van Atlantis, een spiritueel en technologisch hoog ontwikkelde beschaving in het verre verleden. Je zou kunnen zeggen dat Altlantis aan hoogmoed tenonder is gegaan. Op dit moment in de geschiedenis staan we voor keuzes die de toekomst van de mensheid kunnen bepalen. Gaan we weer, net als Atlantis tenonder? Of maken we de volgende sprong in de evolutie? Wat kunnen we leren van de gebeurtenissen in Atlantis? Kunnen we de verlore gegane kennis en magische krachten weer naar boven halen?

Volgens Yvonne van Steen is de verloren gegane beschaving van Atlantis weer voelbaar in de huidige tijd. Door haar mediumschap, channelingen, influisteringen en handreikingen van Atlantis-entiteiten heeft ze veel informatie over het oude Atlantis doorgekregen.

Yvonne heeft vele reizen naar krachtplaatsen gemaakt, o.a. Griekenland, Egypte, Jordanië, Engeland en Frankrijk. Ze wordt op deze reizen begeleid door Atlantis-entiteiten. In Afbeelding3haar lezing zal ze vertellen over de bijzondere ervaringen die ze op deze reizen had.

Volgens Yvonne kunnen we ons bewust worden van de magische krachten van weleer. Er is een zoektocht gaande naar mensen die willen helpen om de aarde naar een hogere trilling te brengen.

Bij de bewustwording van de Atlantis-energie spelen krachtplaatsen, kristallen, kristallen schedels, eenhoorn-energie en graancirkels een belangrijke rol.

Meer informatie over Yvonne vindt je op de sprekerspagina.

Programma
19.30 uur: Ontvangst
20.00 uur: Lezing deel I
21.00 uur: Pauze
21.30 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
22.30  uur: Gelegenheid om Yvonne van Steen persoonlijk te ontmoeten
23..00 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Atlantis”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

EnkLocatie
De Enk Assendorp
Enkstraat 67
8012 VA Zwolle
Zie voor de locatie de website: http://deenkassendorp.nl/contact/

In de omgeving geldt betaald parkeren tot 20.00 uur en dat kost € 1,– per uur. Vlakbij in de Van Karnebeekstraat is een parkeerterrein. Gratis parkeergelegenheid op 10 minuten loopafstand, maar let goed op de borden!

Openbaar vervoer
De Enk Assendorp is op loopafstand van NS Station Zwolle. Zie hiervoor de reisplanner van 9292.nl

Eten
In de binnenstad van Zwolle is voldoende gelegenheid om leuk en lekker te eten, wat fijn is voor wie van wat verder weg komt. In de Enk Assendorp kun je ook eten  voor een redelijke prijs.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen: 06 54752559