Zondag 28 april 2013: Workshop Psycho-Energetisch Zelfmanagement door Benjamin Adamah

Een cadeau aan jezelf voor de rest van je leven!

Stop het verouderingsproces met Psycho Energetisch Zelfmanagement! Benjamin Adamah leert je diverse technieken om het lichaam te beheersen, waaronder de longevity (anti-aging) technieken . Hij gaat  o.a. in op het energielichaam, de meridianen en acupunctuur drukpunten.

Vele mensen hebben te maken met verschijnselen als entiteitproblemen, aardstralen in huis, storende energieën die blijven hangen, vermoeidheid met geen normaal aantoonbare oorzaak, hinderlijke hoogsensitiviteit, of libidostoornissen door een verzwakt energieveld.  Adamah’s methodes kenmerken zich doordat ze niet gericht zijn op vechten, maar op immuniteit tegen ongewenste beïnvloeding van binnenuit door krachtopbouw en geweldloze visualisatie.

Hoe stop je het verouderingsproces?
Hoe kun je met een 5 minutentraining voor het slapen fitter opstaan?
Hoe krijg je je energie en je vitaliteit van je jeugd weer terug?
Hoe maak je je huis schoon en ontstoor je een aardstraalvortex?
Hoe kun je snel je kracht en libido herstellen?
Hoe bescherm je je aura en dicht je een beschadigd energieveld?
Hoe leer je astraal reizen via WILD?
Hoe leer je hoogsensitiviteit van vloek in zegen om te zetten?
Hoe rem je efficiënt en met weinig tijd het verouderingsproces?
Wat zijn risicoberoepen en gebieden voor entiteitbesmetting?

Allemaal vragen waar je praktisch mee om leert gaan op deze lezing/workshop. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Benjamin Adamah is een geïnitieerd Toledano-kabbalist, heks, ritueel magiër en ervaren energiewerker met een levenslange belangstelling voor westerse en oosterse technieken inclusief die van martial arts. Deze workshop biedt je het allerbeste van 25 jaar research en testwerk, bedoeld om mensen te helpen weer in hun kracht te laten komen. De cursist krijgt met deze workshop een kostbaar geschenk: totaal energetisch zelfmanagement.

Deze workshop sluit aan bij Adamah’s laatste boek VAMACHARA en de lezing Vamachara Archieven, die Benjamin Adamah geeft voor Sky Hig Creations op woensdag 17 april 2013. Meer informatie: klik hier

Datum: Zondag 28 april van 14.00 tot 17.00 uur

Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van workshop Benjamin Adamah. De kosten bedragen € 75,- per persoon. Koffie/thee en een borrel achteraf zijn inbegrepen.

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.