Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Sjamanistische sessies met Heather Clewett in mei 2014

  Sky High Creations biedt je de in mei 2014 de gelegenheid om een één op één sessie te hebben met Heather Clewett. De afgelopen jaren is sensar sjamaan van de Inka traditie, Heather Clewett, regelmatig in Nederland geweest. Tijdens haar bezoeken heeft ze een groot aantal sjamanistische sessies gedaan.

  Heather ClewettIn mei 2014 is Heather weer in Nederland en komt speciaal naar Oud-Beijerland voor een aantal van deze bijzondere, en vaak verhelderende sessies.

  Zodra je ziek bent, heb je geen ziekte. Het ontbreekt je dan slechts (deels) aan gezondheid. Althans dat is de visie van sjamanen van de Inka traditie, zoals Heather Clewett. Het gaat er hierbij niet om de ziekte te bestrijden, maar om je gezondheid terug te winnen. Om opnieuw verbonden te worden met je gezonde toestand, je toestand van gezond zijn. Het kan hier een fysieke ziekte betreffen, maar ook een psychische. Heather verwoordt het zelf als volgt:

  pic4“During challenging times in and around your personal life – physical and mental health, relationships, business, financial, spiritual – there is a path back towards joy, vitality, excitement, and inspiration. The essence of Shamanic Healing is to reconnect you to your original state of balance and harmony which results in, once again, well-being within all aspects of your life.”

  Van maandag 19 t/m vrijdag 23 mei 2014 heeft Heather Clewett ruimte gemaakt om in de thuisbasis van Sky High Creations, Galerie Beelden Bij Beljon in Oud-Beijerland een beperkt aantal privé sessies te doen. Een unieke kans om kennis te maken met een bijzondere en uiterst effectieve benadering van “ziek” zijn.

  De sessies duren anderhalf uur. Hiervoor vraagt ze een vergoeding van € 150,–.

  Je kunt je aanmelden voor een privé sessie met Heather Clewett door een e-mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl of door even te bellen met 06 54752559.

  427524_294921920566946_189875263_nDe sessie vinden plaats op de volgende locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP Oud-Beijerland
  info@skyhighcreations.nl
  06 54752559

  In het tijdschrift Paravisie verscheen november vorig jaar een artikel over Heather Clewett naar aanleiding van haar workshop Egg Clearing. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen:

  Heather-Clewett

  Bezoek de websites van Heather:

  AlternativeMedicineSedona.com en InkaVisions.com

  contactus

   

 • Zondag 18 mei 2014, Workshop “Sjamanic Seeing” met Heather Clewett en Bert Janssen

  banner11nl

  Sjamanic Seeing of Tracking

  HEATHERSjamanen zijn in staat hun bewustzijn zodanig te verruimen dat ze zich vrij door het ruimte-tijd continuüm kunnen bewegen. Ze kunnen voor- en achteruit in de tijd reizen. Hun zichtvermogen lijkt daarbij op Remote Viewing. Sjamanen bereiken deze staat van bewustzijn onder andere door de positie van hun Assemblage Point te manipuleren.

  Deze dag zul je leren zelf je Assemblage Point te manipuleren en leer je te zien zoals de Sjamanen zien. Daarbij komen ook de verschillende niveaus van kijken aan de orde, serpent, jaguar, hummingbird en eagle. Je  zult vele oefeningen doen. We zullen online materiaal ter beschikking stellen waarmee je zelf kunt oefenen.

  Datum:
  Zondag 18 mei 2014 van 10.00 tot 17.00 uur.

  Locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

  IMG_1525Docenten
  Docenten zijn wederom de bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen en Inca sjamaan Heather Clewett.

  Voertaal:
  Het grootste deel van de workshop is in het Nederlands. Enkele oefeningen zullen door Heather Clewett in eenvoudig Engels worden gegeven. 

  Kosten:
  € 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 95,– over op rekening NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie:
  www.metatracking.com

 • Zaterdag 17 mei 2014, Workshop “The Illumination Process” met Inca Sjamaan Heather Clewett

  Illumination Process

  q'eroHet Illuminatie proces brengt genezing op het niveau van je oorspronkelijke blauwdruk. Het verbindt je weer met je authentieke zelf en brengt je in balans en harmonie met het leven. Deze harmonie met het leven wordt Ayni genoemd. Alleen door Ayni kunnen wij onze dagelijkse beproevingen doorstaan omdat we deze dan niet als beproevingen ervaren. Zodra het Illuminatie proces is volbracht, kan Spirit je helpen om je intenties en gebeden waar te maken.

  alexgreyHet Illuminatie proces heeft drie doelen. Ten eerste verbrandt het de donkere zware energie die de chakra’s blokkeert. Daardoor verbetert je immuun systeem. Ten tweede verbrandt het de giftige energie die verbonden is met je emotionele en fysieke blokkades (imprints). Deze energie is de brandstof waarmee zo’n blokkade zich manifesteert zodra deze geactiveerd wordt. Ten derde verwijdert het Illuminatie proces deze imprints uit je lichtlichaam (Luminous Energy Field of LEF)

  MachuPicchuEen imprint ontstaat zodra je je compassie verliest tijdens een traumatische ervaring. Zo’n traumatische ervaring kan heel reëel zijn, maar ook alleen bestaan in je perceptie. In beide gevallen zijn de gevolgen hetzelfde. Elke imprint is verbonden met een chakra. Zodra een imprint wordt geactiveerd komt de giftige energie via dit chakra in je zenuwstelsel en verstoort je emotionele en fysieke gezondheid.

  De imprint is de bron van de giftige energie, het chakra is de pijplijn en je zenuwstelsel distribueert het. Voor de Sjamaan geven de chakra’s met de daaraan verbonden imprints je totale emotionele en fysieke gezondheid weer.

  HEATHERDe workshop
  In de workshop leer je de chakra’s reinigen en jezelf of een ander weer te verbinden met zijn of haar authentieke zelf. Je zult oefenen met een partner. Om de oefeningen te kunnen doen neem je een eigen pendel mee, alsmede een deken of slaapzak en/of een kampeermatje. Het is aan te raden om comfortabele kleding te dragen,

  Programma:
  11.30 uur: inloop
  12.00 uur: start workshop
  18.00 uur: borrel
  Tussendoor zulle diverse kleine pauzes worden gehouden waarin koffie, thee, kleine versnaperingen en een broodje beschikbaar zijn.

  Docent
  Docent is Inca sjamaan Heather Clewett.

  Voertaal:
  De voertaal van deze workshop is eenvoudig Engels. 

  Kosten:
  € 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie, thee, een broodje tussendoor en een borrel aan het eind van de dag. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 20) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 95,– over op rekening NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

 • Dinsdag 13 mei 2014, Paul Smit “Verlichting voor luie mensen”

  PaulSmit_foto1Verlichting voor luie mensen
  Paul Smit laat je lachen, zet je aan het denken en confronteert je met ideeën die je wereld op z’n kop kunnen zetten. Hij verspreidt met veel enthousiasme de leer van non-dualiteit, ook wel advaita genoemd, een eeuwenoude Indiase stroming die beroemde aanhangers kent als Ramana Maharshi, Albert Einstein en Eckhart Tolle. Non-dualiteit draait om één inzicht: het leven bestuurt jou in plaats van andersom – zoals we geneigd zijn te denken. Paul Smit: ‘Als je dat inziet, ervaar je het leven als veel lichter. Non-dualiteit is dus eigenlijk verlichting voor luie mensen, omdat je er helemaal niets voor hoeft te doen.’

  Paul Smit
  Paul studeerde op zijn 24e af op de evolutie van het menselijk bewustzijn en rond zijn 29e kwam non-dualiteit op zijn pad. Na een proces van ontwaken, ontstond er steeds meer verwondering over hoe moeiteloos het universum in beweging is en hoe wij daarop meebewegen. Inmiddels is filosoof en cabaretier Paul Smit één van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij schreef onder andere de boeken ‘Praten over bewustzijn’, ‘Nondualiteit voor managers’, ‘Verlichting voor luie mensen’ en maakte de film ‘Alles over niets’. Daarnaast houdt hij zich bezig met individuele non-dualistische coaching en het geven van lezingen over dit onderwerp.

  Uit het boekje ‘Verlichting voor luie mensen’

  downloadNon-dualiteit
  Non-dualiteit betekent net als advaita, ”geen-tweeheid’. Het verwijst naar het idee dat alles één is en met elkaar verbonden. Advaita is een Indiase stroming die teruggaat op de oude Upanishaden (de geheime leer) uit 800 voor Christus. Eeuwenlang werd de non-dualistische zienswijze doorgegeven van leraar op leerling. Ramana Maharshi (overleden 1950) is een leraar die veel westerse leerlingen heeft gehad, waardoor deze filosofie geleidelijk aan onze kant is op komen waaien. Ramana Maharshi stelde de mensen die hem bezochten maar één vraag en die was: ‘Wie ben je?”. Het enige goede antwoord hierop is: ‘Bewustzijn’.

  statler_waldorf_02_01De Muppets
  Het is mogelijk te leven vanuit innerlijke rust, net zoals je die tijdens een film ervaart. Het enige dat maakt dat je op dit moment geen verlichting ervaart, is doordat er in je hersenpan een paar ‘valse’ overtuigingen zitten. Wij mensen hebben Muppets in ons hoofd. Deze Muppets leveren constant overal commentaar op met als resultaat dat we leven met allerlei zorgen, frustraties, schuldgevoelens, gepieker, verwijten, boosheid, irrationele angsten en stress.
  We proberen het leven naar onze hand te zetten, maken allerlei goede voornemens en plannen en raken in paniek als dingen opeens anders lopen dan wij voor ogen hadden.

  Het leven is een droom
  Inmiddels is wetenschappelijk aangetoond dat het hele universum een groot hologram is en dat de werkelijkheid die wij zien wordt gecreëerd door onze geest. Die werkelijkheid is daarom een verbeelding. Via onze zintuigen en onze hersenen wordt een werkelijkheid gecreëerd die niet werkelijk bestaat, maar die voor ons wel levensecht lijkt.Vandaar dat als jij je hoofd stoot tegen een keukenkastje het toch pijn doet. De werkelijkheid is een illusie maar wel een heel hardnekkige.
  Zodra je doorziet dat je bewustzijn bent en dat dit hele universum een droom is, vervalt ook de angst voor de dood. Want je bent onsterfelijk, je kunt helemaal niet dood! Wat je werkelijk bent is éénheid, eeuwigheid, oneindigheid en liefde. Alles is immers één.

  Ying_yang_signVerlichting
  Verlichting is iets alledaags. Het zijn die momenten van innerlijke rust die ontstaan wanneer de Muppets in ons hoofd stil zijn. Dat zijn momenten waarop we ‘opgaan in iets’. Het kan zijn dat je opgaat in het lezen van een boek, een goed gesprek, een film, een vrijpartij of in het uitoefenen van een sport. De Muppets in ons hoofd, ofwel het piekerverstand, staat dan uit en we zijn dan ‘in flow’, we zijn dan ‘in het NU’. Doordat het ego ons het idee geeft dat wij het leven besturen,zijn we de hele dag bezig met het vermijden van pijn en het zoeken naar plezier. En juist die race zorgt voor ellende. De bevrijding zit ‘m niet in het weglopen voor tegenslag en het streven naar voorspoed, maar in de omarming van beide. Het één kan namelijk niet bestaan zonder het andere. Alles bestaat uit Yin en Yang. Zodra er de omarming is van yin en yang, ontstaat er innerlijke rust en het ervaren van het leven wordt dan lichter. Het enige dat nodig is, is één inzicht. Het inzicht dat het leven jou bestuurt in plaats van dat jij het leven bestuurt.
  Zie ook de website www.paul-smit.nl

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs
  € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland.

  Programma: 

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 5 maart 2014, Piet Vergunst: “Starwhite, het voormalige White Powder Gold”

  Piet-04Piet Vergunst en ‘Starwhite’
  Piet Vergunst is coach, therapeut, onderzoeker en auteur en ook bekend van de Spiegel van Kozyrev. In de zomer van 2013 heeft Piet zich verdiept in de verhalen van Sir Laurence Gardner en David Hudson (zie hieronder) over het ‘White Powder Gold’. Hij is op zoek gegaan naar de bereidingswijzen van dit materiaal. Vervolgens heeft hij zich teruggetrokken in zijn alchemie werkplaats in de Franse Ardeche. Hij heeft de oude receptuur gevolgd die waarschijnlijk in Bethlehem is gebruikt en hij is de witte stof gaan maken. En dit is gelukt! Hij heeft het gemaakt en hij is het aan het gebruiken.Hij zal het poeder meebrengen naar de lezing.

  Mozes en Egyptische tempel
  Op de berg Horeb, waar Mozes ca. 3350 jaar geleden zijn stenen tafelen ‘ontving’, werd in 1904 door de Britse Archeoloog Sir Flinders Petrie de ruïnes van een Egyptische tempel aangetroffen. Uit de enorme hoeveelheden artefacten die werden gevonden, bleek dat de tempel moest zijn gebruikt als een soort werkplaats waar goud werd verwerkt. In deruïnes vond Petrie grote hoeveelheden fijn wit poeder.
  arkpyramidHet witte poeder kwam ook voor in de Egyptische oudheid. Op verschillende afbeeldingen met hiëroglyfen konden taalkundigen ontcijferen dat goud werd verwerkt tot ‘mfkzt’ (goudstof). Ook bij de Maya’s en bij de Sumeriërs werd dit poeder gebruikt. Het poeder wordt vermeld in de bijbel, in antieke Vedische geschriften en er wordt over verteld in oude Chinese verhalen. In het westen noemen wij de stof  ‘de steen der wijzen’.

  David Hudson
  David Hudson, een rijke katoenplanter in Arizona ontdekte in 1975, dat na bewerking van zijn land, grote delen bedekt was met een vreemd wit poeder. Hij heeft het poeder in laboratoria laten onderzoeken. Het bleek zwaarder dan lood. Uit experimenten bleek dat als een monster van het poeder herhaaldelijk verhit en vervolgens gekoeld werd, het koelproces ertoe leidde dat het monster tot 400%  van zijn startgewicht woog. Maar bij verdere verhitting zakte het gewicht tot onder het nulpunt, m.a.w. het woog dus minder dan niets! Als het poeder werd verwijderd uit de schaal, ontdekten ze dat de schaal meer woog dan met het poeder er in. Sterker nog: de schaal waarop het zich bevond begon te zweven, dus het poeder bracht leviterende kracht over op het materiaal waarop het zich bevond.

  images (1)Hudson bestudeerde boeken over alchemie waarin werd gesproken over ‘White Powder Gold’. Hij heeft het poeder toegediend aan patiënten met Aids en kanker, met zeer goede resultaten. Hudson meent zelf dat het poeder niet direct een medicijn is, maar meer een hulpmiddel om het bewustzijn van de mens te vergroten. Hij gaf het daarom ook als dieet aan gezonde mensen. Volgens Hudson corrigeert ‘White Powder Gold’ het DNA, zodanig dat alle problemen die in het DNA aanwezig zijn en vaak aanleiding zijn voor ziekten, opgelost worden.

  Sir Laurence Gardner en de Ark des Verbonds
  lost_secrets_sacred_ark_white powder gold
  In 2003 schreef historicus en schrijver Sir Laurence Gardner het boek genaamd: ‘Lost secrets of the sacred ark’, waarin hij op grond van Rozenkruizerarchieven onderzoek heeft gedaan naar de Ark en het ‘White Powder Gold’. Volgens Gardner (overleden in 2010) was de Ark des Verbonds het centrale allerheiligste voorwerp in het Jodendom. Het was een draagbare kist, waarin de 2 stenen tafelen met daarop de 10 geboden bewaard werden. In de bijbel staat dat de Ark een gouden kruik met manna bevatte. Gardner stelde dat de Ark de mysterieuze kracht om goud te transformeren tot een staat van gewichtsloosheid. Deze eeuwenoude kennis lag ten grondslag aan de overgangsrite van de farao’s naar het hiernamaals en wordt tegenwoordig gebruikt in de fascinerende nieuwe wetenschap van de ruimte-tijdmanipulatie. Volgens Gardner is dezelfde witte stof ook aangetroffen in het heelal, als stardust.

  Van ‘White Powder Gold’ naar ‘Starwhite’
  Piet heeft het voormalige ‘White Powder Gold’ omgedoopt tot ‘Starwhite’, in navolging van het verhaal van de Siberische Sjamanen over Sterrenstof. Het is de sleutel om je bewustzijn en je gewaarzijn te vergroten. Volgens Piet is de witte stof  ‘levenskracht’, de vitaliteit die Bovis meetbaar maakt. De stof is in staat ons systeem te vitaliseren.

  Toen Mozes van de berg kwam, verteerde hij het gouden kalf met vuur, strooide het over het water en gaf het zijn volgelingen te drinken. Over het water strooide hij het witte poeder goud, manna, het ‘mfkzt’van de Egyptenaren. Onze moderne wetenschap weet inmiddels dat als je van goud monoatomisch materiaal maakt het een wit poeder wordt met merkwaardige eigenschappen. Het monoatomisch goud is een herontdekking van duizenden jaren oude kennis, die door de eeuwen heen angstvallig geheim is gehouden.
  De Egyptenaren beschrijven iets wat ze de ‘rite van doorgang’ noemen. Het is een procedure waar priesters en farao’s zich aan onderwierpen. Een onderdeel van dit proces is het innemen van een grote dosis van het ‘mfkzt’. Een beschreven effect is het doodgaan, en wederopstaan, precies zoals ook geschreven staat over Jezus. Een mens die dit heeft ondergaan kan gedachten van een ander lezen, zich verplaatsen over grote afstand in een oogwenk, licht geven en zo meer. In de natuurkunde heet dit leviteren; het Meissner effect. Het Meissner effect treedt op in een speciaal materiaal als dat aan het supergeleiden is. Door het innemen van een grote hoeveelheid van dit monoatomische materiaal krijgt ons lichaam eigenschappen die lijken op een supergeleider.

  Werkzaamheden en ingrediënten ‘Starwhite’
  poeder‘Starwhite’ is gemaakt van puur organisch zeezout. Het alchemische proces waarmee het is gemaakt, maakt monoatomisch materiaal, in haar high-spin werkzaam. De elementen in ‘Starwhite’ zijn trans-dimensioneel van aard en gedrag. Zij verbinden een persoon subtiel maar direct aan het kosmische veld. Sommige mensen voelen deze verbinding direct, anderen kunnen dat niet. Maar onafhankelijk daarvan wordt er een verbinding gemaakt met wat in de oudheid ‘the blessed fields’ of ‘the Akashic Records’ heette. Deze elementen zijn net als sterrenstof de basis van al het leven in de kosmos. Het poeder is de quantum verbinding tussen het licht-lichaam en de ziel. Daardoor ontstaat het vermogen om een wakker gewaarzijn te ontwikkelen. Om de, in jezelf gecentreerde, ontwerper van deze werkelijkheid te worden. Het is ontworpen om je te verbinden met de aarde en de kosmos, wat de voorwaarde is voor balans, harmonie en welzijn. Stel je fantastische inzichten voor en het verkrijgen van grote wijsheid. Verbindt je!

  Interview Sir Laurence Gardner
  Tijdens de Nexus-Conferentie van 2003 in Amsterdam hebben Bert Janssen en Nancy Polet, Sir Laurence Gardner geïnterviewd en gefilmd over het ‘White Powder Gold’. Deze korte opname zal voorafgaand aan de lezing van Piet Vergunst vertoond worden.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 20,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: introductie en vertoning interview met sir Laurence Gardner
  20.10 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.