Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Woensdag 25 juni 2014, Jan Peter de Jong: “Gigantische bouwwerken dankzij minder zwaartekracht?”

  De kosmologie van de drie werelden

  5StonehengeLandscapedaytimeJan Peter de jong toont aan dat het bouwen van de Inca bouwwerken in Cusco, Peru gemakkelijk ging doordat de steen (o.a. als gevolg van een minder grote zwaartekracht) zacht was. Aan de steen kun je zien dat er met mallen werd gewerkt en dat delen van de steen als het ware zijn geboetseerd. Fascinerend is dat Jan Peter de Jong  ook laat zien dat dezelfde kenmerken terug te vinden zijn in de grote piramide van Gizeh, Stonehenge en diverse andere plekken in, Turkije, Malta, Duitsland en Jeruzalem.

  cheops-2Veel is er te zeggen over de geschiedenis van de mensheid en van de aarde. Er zijn controversiële opvattingen die gaan van buitenaardse invloeden, verdedigd door Erich von Däniken of Zecharia Sitchin, tot aan letterlijke interpretaties van de Bijbel waarin de geschiedenis van de aarde wordt gereduceerd tot een paar duizend jaar.

  In Cusco, Peru, kwam Jan Peter de Jong in aanraking met een zoon van wijlen Alfredo Gamarra, Jesus Gamarra, die hem alle ruïnes in en rond Cusco heeft laten zien. Verbluffende bouwwerken van gigantische afmetingen, gemaakt met geweldige precisie, op fantastisch mooie locaties. De officiële opvatting is dat deze door Inca’s zijn gemaakt.

  agamarraHet lot wilde dat Jan Peter in Cusco ging wonen. Door dagelijks in aanraking te komen met de bouwwerken, en door te gaan samenwerken met Jesus Gamarra, ging hij met andere ogen kijken. De ene steen is dan de andere niet meer. Jesus vertelde over het waarom van de precisie, de afmetingen, de verschillende stijlen en het verschijnsel ‘verglazing’. Dit alles herhaalt zich in alle bouwwerken, op dezelfde manier en in dezelfde volgorde, van Cusco tot Sacsayhuaman, van de Heilige Vallei van de Inca’s tot aan Machu Picchu. En uiteindelijk op wereldschaal, waar we dezelfde fenomenen kunnen zien in bijvoorbeeld de grote piramide in Gizeh en Stonehenge.

  vitrified-rock-koricancha01Er heersen verschillende opvattingen over de wijze waarop al deze bouwwerken tot stand zijn gekomen. Een ander tijdbesef, buitenaardse interventie, een vloeistof waarmee de steen werd opgelost om later weer te stollen. Jan Peter de Jong vond er geen plausibele verklaring bij zitten. Door het werk van Alfrede Gamarra ging Jan Peter op een andere manier naar de bouwwerken kijken, maar ook naar de geschiedenis. Vele logische conclusies zouden volgen. De solide basis hiervoor werd gelegd door Alfredo’s archeologische onderzoek in Cusco en omgeving. De uitkomst van dit onderzoek vormt het tastbare, visuele bewijs waarop ook zijn verdere studies en conclusies zijn gebaseerd. De belangrijkste conclusie is dat alle ruïnes in en bij Cusco, Peru, de volgende kenmerken vertonen:

  Knipsel* er zijn drie verschillende bouwstijlen te onderscheiden,
  * de eerste stijl speelt een centrale rol, door zich onder of in het centrum van de volgende twee stijlen te bevinden,
  * het bestaan van ‘verglazing’, een fenomeen waarbij de steen
  spiegelglad is en waarbij het licht sterk weerkaatst wordt,
  * het in grote getale aanwezig zijn van stenen waarvan het lijkt dat ze
  ooit vervormbaar waren (alsof het een soort klei was),
  * de herhaling van dit alles in alle ruïnes, bij Cusco, maar ook op
  wereldschaal.

  koricanchaAlfredo Gamarra kwam bovendien tot de conclusie dat de drie verschillende stijlen overeenkomen met drie verschillende perioden. De eerste stijl is heilig voor de stijlen daarna. De eerste twee bouwstijlen zijn gebouwd in een tijd dat de zwaartekracht minder was, en daarom kon er, door minder dichtheid en zwaarte van alle materialen, makkelijker mee gewerkt worden en konden er grotere stenen vervoerd worden.

  jpdejongIn de lezing zal jan Peter de Jong deze oude mysteries uitleggen aan de hand van de ideeen van Alfredo Gamarra en de resultaten van verder onderzoek onder andere door hem zelf. Daarbij zal hij naast de geologische/ archeologische kant ook ingaan op de spirituele en biologische kant van het verhaal. Zo wordt het duidelijk hoe de principes van Gamarra doorwerken binnen de verschillende disciplines door de tijd heen.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. Je aanmelding is definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 tnv R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je ontvangt een bevestiging.

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie
  Nog één keer organiseren wij een lezing op de locatie
  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Vanaf september gaan wij verder op diverse andere locaties.

  Zie kaart.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Donderdag 12 juni 2014, Philip Varekamp: “Orgone Transformers, Hèt middel tegen elektrostress”

  IMG_1729Philip Varekamp is Beeldend Kunstenaar, heeft o.a. een opleiding genoten op de Wackers Kunstacademie in Amsterdam en is momenteel eigenaar van de Orgone Giftshop. Hij kwam via via in aanraking met orgone energie en orgone transformers, maakte zijn eerste orgonite en voelde er energie uitkomen. Sindsdien is het van een hobby tot zijn werk gegroeid en heeft hij een webwinkel opgericht, later aangevuld met een stenenwinkel in een winkelstraatje in Rotterdam. Het is voor hem een ideale combinatie van mensen helpen, spiritualiteit, creativiteit en ambachtelijkheid.

  orgone-cone-restoracio-1Wat is Orgone?
  In de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw was Dr. Wilhelm Reich (1897-1957) in staat om het bestaan van etherische energie (levensenergie, Chi, Prana, Ether) waar te nemen en te meten, welke hij Orgone noemde. Hij gebruikte hiervoor een aangepaste geigerteller.

  fractal-groenespiraarl150Wat veroorzaakt negatieve energie of schadelijke straling?
  Binnenshuis: mobiele telefoons, DECT-telefoons, computers, draadloos internet, tv’s, magnetrons, ovens, CV’s, waterbedden, wekkerradio’s, elektrische dekens, loopbanden, TL-verlichting en aardstralen.

  Buitenshuis: mobiele telefoonmasten, UMTS-masten en electriciteits-transportkabels.

  orgone-bigchargingdisk15Wat is elektrostress en spininversie?
  Schadelijke straling kan spininversie op moleculair niveau in de bloedcellen veroorzaken. Bloed bestaat uit bloedcellen en een cel bestaat weer uit moleculen. Moleculen bestaan uit een kern met daarom heen draaiende elektronen. In een gezonde toestand draaien deze elektronen rechtsom, met de klok mee. Door magnetische velden die met name ijzer moleculen beïnvloeden gaan de elektronen in het molecuul van de cel linksom, oftewel tegen de klok in draaien. Dit heet spininversie.

  orgone-ear-blue-15Wat zijn de effecten van spininversie?
  Bij chronische spininversie (langer dan 2 maanden) kunnen de volgende effecten optreden:
  – Vermoeid, futloos, gedeprimeerd zonder duidelijke oorzaak;
  – Verzuring in de weefsels, verminderde opname van vitaminen en mineralen en verlaging van immuniteit;
  – Last van duizelingen, druk achter de ogen en/of hoofdpijn, oorsuizingen. Niet tegen drukte kunnen zoals in winkelcentra en volle zalen;
  – Onrustig, zenuwachtig en klachten die ’s nachts verergeren;
  – Slaapproblemen zoals nachtbraken, nachtmerries en ’s ochtends moe opstaan;
  – Prikkelbaarheid, geheugenverlies en verminderd concentratievermogen.
  Kort samengevat leidt straling tot spininversie. Spininversie leidt tot verzuring en aantasting van de immuniteit. Immuniteit verhogen, tekorten aanvullen en klachten van welke aard dan ook aanpakken, wordt veel effectiever als eerst de spininversie wordt behandeld en de ‘spin’ in het bloed weer wordt omgepoold. Vervolgens moet het huis of de werkplek ontstoord worden.

  orgonerozopiramido15Wat is een Orgone Transformer?
  Het is een mengsel van metaal, kunsthars en halfedelstenen. Heel simpel gesteld werken de objecten zo dat de energie aangetrokken wordt door de organische component (de kunsthars) en dan weerkaatst wordt door de anorganische component (het metaal). Een kwartskristal zorgt ervoor dat de energie volcontinue georganiseerd wordt en het object verlaat als een positieve en schone energie.

  Wat doet een Orgone Transformer?
  – Ze polen het lichaam om en heffen hierdoor spininversie op;
  – Ze reinigen en balanceren de energie;
  – Ze harmoniseren de Chi/Prana om je heen:
  – Ze transformeren de negatieve etherische energie in positieve energie;
  – Ze zijn effectief tegen eletrosmog en negatieve aardstralen;
  – Ze verminderen schadelijke gevolgen van elektro-magnetische straling;
  – Ze zorgen dat je meer in je eigen energie blijft;
  – Ze helpen aangeboren psychische gevoeligheid te ontwaken;
  – Ze stimuleren de positiviteit in mensen en de omgeving;
  – Ze verbeteren de relaties tussen mensen;
  – Ze verminderen vaak chronische slapeloosheid.

  orgoneheartblue15Hoe kan je een Orgone Transformer gebruiken?
  Je kan een Orgone Transformer overal neerleggen om positieve Chi/Prana in de omgeving in te brengen. Bijvoorbeeld bij de watermeter, onder het bed, bij de planten, bij de magnetron, in de koelkast, in het handschoenen vakje van de auto, bij het basisstation van de DECT-telefoon, bij de computer, op negatieve aardlijnen of bij de mobiele telefoonzendmast op het dak. Overal zal het de negatieve energie omzetten in positieve energie.

  orgone-gsm-zwart-rechthoek-15Welke soorten Orgone Transformers zijn er?
  Er zijn piramides, ronde piramides, kogels, hangers met fractals, ringen, hartjes en meer. Deze zijn alle met de hand gemaakt, zeer betaalbaar en te verkrijgen in de Orgone Giftshop van Philip Varekamp aan de Zaagmolenkade 113 te Rotterdam. Zie ook www.orgone-giftshop.com. Tijdens de lezing zullen er Orgone Transformers te zien en te koop zijn.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. Je aanmelding is definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 tnv R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je ontvangt een bevestiging.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 28 mei 2014, Nancy Polet: “Het Glastonbury van Dion Fortune, het vervolg”

  D2Nancy Polet
  Nancy Polet verdiept zich al 30 jaar in esoterische en grenswetenschappelijke onderwerpen. Sinds 1994 bezoekt zij samen met haar partner Roeland Beljon jaarlijks de Engelse en Nederlandse graancirkels. Samen zijn zij de drijvende krachten achter Sky High Creations. In het dagelijks leven is Nancy ruim 22 jaar milieujuriste. Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

  Mystieke ervaring in zomer van 201006
  Nancy brengt sinds 1995 ieder jaar een bezoek aan Glastonbury ofwel het magische Avalon. In 2010 had zij een mystieke ervaring in de White Spring in Glastonbury. Deze ervaring liet haar niet meer los en heeft haar leven een andere wending gegeven. Haar leven werd magischer en de synchroniciteiten stapelen zich op. Ook heeft ze veel onderzoek gedaan om de ervaring te kunnen verklaren. Dit onderzoek bracht haar op het spoor van occultiste, trancemedium, magiër en schrijfster Dion Fortune die lang in Glastonbury gewoond heeft.

  Lezing van 20 maart 2013
  In maart 2013 was Nancy er klaar voor om haar mystieke ervaring te delen. In haar lezing heeft zij  het publiek meegenomen naar de vele krachtplaatsen die Glastonbury rijk is en heeft zij uitgebreid verteld over de gebeurtenis in de White Spring.
  Afbeelding7Daarna heeft Nancy de meest bepalende momenten uit het leven van Dion Fortune de revue laten passeren. Dion Fortune heeft in Glastonbury haar eigen esoterische organisatie opgericht, de ‘Fraternity of the Inner Light’, een mysterieschool binnen de westerse mysterie traditie. Met behulp van de krachten die nog steeds aanwezig zijn in Glastonbury ontwikkelde Dion haar mediumschap en kreeg ze essentiële esoterische informatie door. Ook produceerde ze zo’n 21 esoterische boeken, waaronder 6 romans die bij gevoelige 11personen het effect hebben van een spirituele inwijding.
  Haar motto was: “I desire to know in order to serve”.
  De lezing was een groot succes, de zaal was uitverkocht en er waren veel positieve reacties.
  Een Engelstalig artikel van Nancy over het leven en de magie van Dion Fortune is gepubliceerd in VAMzzz nr. 04. Klik hier om het artikel te lezen.

  tumblr_mevk5yiwpe1r8xssuo1_1280Lezing van 28 mei 2014
  Over haar mystieke ervaring en de queste daarna heeft Nancy een artikel geschreven dat is gepubliceerd in Spiegelbeeld van maart 2014 genaamd: ‘Ontmoeting met een Keltische godin in Glastonbury’.
  Klik hier om het artikel te lezen.
  Tijdens de komende lezing zal ze dieper ingaan op haar zoektocht die volgde op de ervaring in de White Spring. Ze heeft de IMG_6319meeste boeken van Dion Fortune gelezen, maar ook vele andere boeken bestudeerd. De zoektocht bracht haar op vele bijzondere plekken en de puzzelstukjes vielen als vanzelf op hun plaats. Uiteindelijk heeft ze de verklaring gevonden voor wat haar was overkomen in de White Spring.

  Tijdens het tweede deel van deze avond vol magie zal Nancy ingaan op de belangrijkste esoterische werken van Dion Fortune, waaronder ‘Psychic Self Defense’ en ‘The Mystical Quabalah’. Bovendien zal ze aandacht besteden aan de beste occulte romans Afbeelding5van Dion, zoals ‘The Sea Priestess, ‘Moon Magic’ en ‘The Secrets of Doctor Taverner’. Met deze boeken kan zelfs iemand die niet veel van magie weet, zijn eigen rituelen maken en resultaat behalen.
  Zoals Dion zelf zei: “Het boek ‘The Mystical Quabalah’ geeft de lezer alle theorie die hij nodig heeft, maar de romans geven de daadwerkelijke praktijk, en samen leveren ze de sleutels tot de tempel.”

  Alle deelnemers ontvangen een exemplaar van het tijdschrift Spiegelbeeld met daarin het artikel “Ontmoeting met een Keltische godin in Glastonbury”.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs
  € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland.

  Programma: 

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Sjamanistische sessies met Heather Clewett in mei 2014

  Sky High Creations biedt je de in mei 2014 de gelegenheid om een één op één sessie te hebben met Heather Clewett. De afgelopen jaren is sensar sjamaan van de Inka traditie, Heather Clewett, regelmatig in Nederland geweest. Tijdens haar bezoeken heeft ze een groot aantal sjamanistische sessies gedaan.

  Heather ClewettIn mei 2014 is Heather weer in Nederland en komt speciaal naar Oud-Beijerland voor een aantal van deze bijzondere, en vaak verhelderende sessies.

  Zodra je ziek bent, heb je geen ziekte. Het ontbreekt je dan slechts (deels) aan gezondheid. Althans dat is de visie van sjamanen van de Inka traditie, zoals Heather Clewett. Het gaat er hierbij niet om de ziekte te bestrijden, maar om je gezondheid terug te winnen. Om opnieuw verbonden te worden met je gezonde toestand, je toestand van gezond zijn. Het kan hier een fysieke ziekte betreffen, maar ook een psychische. Heather verwoordt het zelf als volgt:

  pic4“During challenging times in and around your personal life – physical and mental health, relationships, business, financial, spiritual – there is a path back towards joy, vitality, excitement, and inspiration. The essence of Shamanic Healing is to reconnect you to your original state of balance and harmony which results in, once again, well-being within all aspects of your life.”

  Van maandag 19 t/m vrijdag 23 mei 2014 heeft Heather Clewett ruimte gemaakt om in de thuisbasis van Sky High Creations, Galerie Beelden Bij Beljon in Oud-Beijerland een beperkt aantal privé sessies te doen. Een unieke kans om kennis te maken met een bijzondere en uiterst effectieve benadering van “ziek” zijn.

  De sessies duren anderhalf uur. Hiervoor vraagt ze een vergoeding van € 150,–.

  Je kunt je aanmelden voor een privé sessie met Heather Clewett door een e-mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl of door even te bellen met 06 54752559.

  427524_294921920566946_189875263_nDe sessie vinden plaats op de volgende locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP Oud-Beijerland
  info@skyhighcreations.nl
  06 54752559

  In het tijdschrift Paravisie verscheen november vorig jaar een artikel over Heather Clewett naar aanleiding van haar workshop Egg Clearing. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen:

  Heather-Clewett

  Bezoek de websites van Heather:

  AlternativeMedicineSedona.com en InkaVisions.com

  contactus

   

 • Zondag 18 mei 2014, Workshop “Sjamanic Seeing” met Heather Clewett en Bert Janssen

  banner11nl

  Sjamanic Seeing of Tracking

  HEATHERSjamanen zijn in staat hun bewustzijn zodanig te verruimen dat ze zich vrij door het ruimte-tijd continuüm kunnen bewegen. Ze kunnen voor- en achteruit in de tijd reizen. Hun zichtvermogen lijkt daarbij op Remote Viewing. Sjamanen bereiken deze staat van bewustzijn onder andere door de positie van hun Assemblage Point te manipuleren.

  Deze dag zul je leren zelf je Assemblage Point te manipuleren en leer je te zien zoals de Sjamanen zien. Daarbij komen ook de verschillende niveaus van kijken aan de orde, serpent, jaguar, hummingbird en eagle. Je  zult vele oefeningen doen. We zullen online materiaal ter beschikking stellen waarmee je zelf kunt oefenen.

  Datum:
  Zondag 18 mei 2014 van 10.00 tot 17.00 uur.

  Locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

  IMG_1525Docenten
  Docenten zijn wederom de bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen en Inca sjamaan Heather Clewett.

  Voertaal:
  Het grootste deel van de workshop is in het Nederlands. Enkele oefeningen zullen door Heather Clewett in eenvoudig Engels worden gegeven. 

  Kosten:
  € 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 95,– over op rekening NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie:
  www.metatracking.com