Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 6e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 6e groepsmeditatie op zaterdag 4 december 2021.

Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

Huidige situatie 

Sinds 28 november moeten in Nederland horeca en winkels al om 17.00 uur dicht. Een nieuwe variant is opgedoken onder de naam Omicron; als je de letters door elkaar husselt krijg je Moronic. Volgens sommige bronnen is de Zwitserse regering van mening dat het probleem zichzelf deze winter zal oplossen. Dan is iedereen gevaccineerd, genezen of overleden. Daarom is er geen reden meer voor vaccinatiedwang.In de rest van de wereld is de situatie grofweg hetzelde gebleven.

    

Veel gestelde vragen

·       Moet ik mij aanmelden?Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.

·       Wat als je verhinderd bent?Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.

·       Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

Ervaringen

  • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.
  • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
  • Tijdens de vorige meditatie voelden sommige deelnemers een intense hitte opkomen. Hitte is nauw verbonden met het archetype van Sekhmet.
  • Sommige deelnemers zijn heel blij met het symbool van de levensbloem met het peace-teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.

Dion Fortune over Magie en Kosmische WettenDion: “Ons werk is nu gevorderd tot het stadium waarin we een goed astraal beeld gevormd hebben om mee te werken. Deze gedachtenvormen zijn de basis van occult werk. Ze zijn niet ‘echt’ in de zin waarin materiele objecten of spirituele wezens echt zijn, maar ze bestaan wel degelijk in de interne wereld. Visualiseren in de fantasie is hetzelfde als het draaien van een telefoonnummer.Net zoals we in de eerste maand van ons werk de astrale vormen hebben opgebouwd waarmee we ons werk doen, moeten we nu beginnen om de spirituele kracht aan te trekken die door de astrale vormen als kanalen wordt gebruikt. Hiervoor moeten we bij het begin beginnen en de wereld zoals die we wensen voor ons zien. Dat lijkt misschien wat ver verwijderd van de dagelijkse dringende aangelegenheden, maar het effect zal snel worden gerealiseerd. Deelnemers maken al melding van merkbare effecten op hun gezondheid en ze voelen zich meer in evenwicht.

Stel jezelf voor balancerend op de aardbol met je armen in de lucht als invocatie terwijl je in een baan door de ruimte snelt. De gekleurde platen in astronomieboeken kunnen helpen bij de realisatie.Bouw een mentaal plaatje van het begin van de evolutie en verbeeld jezelf als deel daarvan, zwevend door de ruimte op de bewegingen van de kosmos. Onthoud dat je daar zelf echt onderdeel van was, ook al was dat in een staat van evolutie en onthoud dat de ervaringen die je daar opdeed diep in je onderbewuste verborgen zijn. Die herinneringen komen weer los door daar langzaam plaatjes van op te bouwen in je geest.Het doel van deze oefening is om je voor te bereiden op de realisatie dat alles deel is van één groot geheel, “Het Al”.”

De opdracht van de 6e meditatie

De opdracht van deze week is: “De realisatie van de Ringen en Stralen die tot leven worden gewekt” 

Instructies 6e meditatie, zaterdag 4 december 2021, van 20.00 tot 20.15 uur

De instructies zijn gewijzigd.

 Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “De realisatie van de Ringen en Stralen die tot leven worden gewekt”. Gebruik het symbool van de Levensboem met het Peace-teken erin.

Stap 3: Stel je de 2e Meester van Wijsheid of archetype voor. Det 2e meester van de oranje straal (het 2e of sacraalchakra) is Maria Magdalena. Oranje is een hete kleur vol van vitale energie en nauw verbonden met levenskracht. Het staat voor overvloed, sensualiteit, sexueel genot, plezier, passie en goede gezondheid. Het element is water, het zintuig is smaak.

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor hun behoeften of heling. 

Stap 5: Open je geest als kanaal voor het werk van Maria Magdalena.

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie.

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

Volgende mediatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

 Lezing over Sekhmet in december 

Zaterdag 11 december 2021 “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Workshop door mr. Nancy Polet (Live in Dongen)

 SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!