Zaterdag 13 mei 2023, : Aschwin. : vdf-Goes. “Autonoom of Soeverein, doorzie de matrix!”, (Dongen)

Het is 2023 en het vertrouwen in de Monarchie is historisch laag. En niet alleen de monarchie staat onder druk, het vertrouwen in de politiek en de overheid brokkelt hard af. Voor veel Nederlanders is dat reden om zich te bezinnen op het burgerschap. Je kunt ook zeggen dat steeds meer mensen beginnen te zien dat we leven in gevangenschap. Gevangen in een matrix. Geketend door een wirwar van regels en procedures. Natuurlijk is het handig dat er bepaalde regels zijn waar iedereen zich aan houdt. Verkeersregels behoeden ons bijvoorbeeld voor dodelijke ongelukken. Maar de maatschappij is doorgeslagen. De samenleving is onnodig ingewikkeld gemaakt en niemand heeft meer het hele overzicht. 

Aschwin Goes is zoals veel Nederlanders begonnen zich los te maken van het ‘systeem’. Hij heeft zich verdiept in de wijze waarop onze overheid omgaat met de burgers vanaf de geboorte tot aan het graf. Hij heeft ontdekt dat het heel anders in elkaar zit dan de meeste mensen denken. Hij kwam tot de conclusie dat onze overheid of “De staat der Nederlanden” gewoon een bedrijf is met de burgers als economisch bezit of contractant. Hij stuitte op begrippen als “geboorte trust”. Een bedrag dat wordt gereserveerd bij elke nieuwe geboorte en dat bij de dood toevalt aan de staat. Maar dat is jouw geld toch? Kun je daar bij leven over beschikken? Aschwin legt het allemaal uit.

In deze lezing legt Aschwin Goes uit hoe de vork in de steel zit. Hoe ziet die matrix er precies uit en wat voor gevolgen heeft dat voor de gemiddelde Nederlander. Ook laat hij zien hoe je kunt beginnen je ervan los te maken. Wat is soeverein en wat is autonomie en wat is het verschil? En er is meer, stuitend veel meer. Aschwin komt nog dagelijks tot ontluisterende nieuwe ontdekkingen.

: Aschwin. : vdf-Goes.
Aschwin vdf Goes is bekend in West Brabant en omstreken van zijn autobedrijf Goes Carflow. Al vanaf zijn prille jeugd handelde hij in auto’s. Maar omdat ook deze wereld veranderde op een manier die hem niet beviel is hij ermee gestopt. Aschwin verdiepte zich al jaren in spiritualiteit, grenswetenschap en magie en past dat in zijn dagelijks leven toe. Sinds enkele jaren steekt hij het leeuwendeel van zijn vrije tijd in het blootleggen van de matrix en uitzoeken hoe hij zich daar het beste van los kan maken.

Programma
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Programma deel I
15.30 uur: Pauze
16.00 uur: Programma deel II 
17.00 uur: Gelegenheid om Aschwin persoonlijk te ontmoeten
17.30 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Matrix”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL70 ABNA 0505774372 t.n.v. R.J. Beljon.

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Een fantastische biologiscge supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.