Nieuws

 • Artikel over Transology

  Klik op de foto voor een link naar de leesbare PDF versie:

   

 • Zondag 8 april 2018, Ole Dammegard en Ronald Bernard: “Fake News – Echte Waarheid” (Breda)

  Georganiseerd door Studium Generale Breda en DVM-TV.

  Tijd: Zondag 8 april 2018 | 13:00 – 17:30 uur en 19:30 – 22:00
  Entree: Middagprogramma 17,50 Euro | Avondprogramma 15 Euro | Passepartout 25 Euro
  Locatie: Sacramentskerk | Zandberglaan 58 | Breda
  Zaal open: 12:30 uur

  Programma

  13:00 Ole Dammegård – The latest False Flags in the world – gevolgd door pauze
  15:30 Ronald Bernard – De onstopbare coöperatieve (r)evolutie
  17:30 – 19:15 pauze
  19:30 Ole Dammegård – False Flags in The Netherlands – doorlopend in
  21:00 Q & A met Ronald en Ole samen – aansluitend borrel

  In de zaal zijn versnaperingen verkrijgbaar tijdens de pauzes.

  Ole Dammegård

  Ole Dammegard is in 1958 in Denemarken geboren en is op 8-jarige leeftijd verhuisd naar Zweden. Hij is muzikant, onderzoeksjournalist, auteur en spreker.

  In 1983 startte hij zijn onderzoek naar de moord op John F. Kennedy, Martin Luther King en Robert Kennedy. Later, in 1990, begon hij met onderzoek naar de moord op de Zweedse premier Olof Palme en hij schreef daar een tweedelig boek over van maar liefst 1100 pagina’s, getiteld: Coup d’etat in Slow Motion’. Hij documenteerde 10 jaar later diverse feiten die keer op keer niet bleken te kloppen met de originele lezing die we in de mainstream media te horen krijgen als het gaat om terroristische aanslagen, politieke moorden en andere belangrijke historische gemanipuleerde gebeurtenissen en reële complotten.

  Hij staat nu bekend als een van de meest gerespecteerde onderzoekers van deze onderwerpen ter wereld en hij is door ontelbare alternatieve mediakanalen geïnterviewd om zijn theorieën te bespreken en te verklaren. Door zijn zeer gerichte en gedetailleerde onderzoek naar ‘valse vlag-operaties’ is hij zelfs al een paar keer in staat gebleken om tijd en plaats van de volgende aanslag te voorspellen aan de hand van verborgen aanwijzingen die om een bepaalde reden kennelijk bewust worden ‘prijsgegeven’.

  Ole ontving in Denemarken de Praagse Vredesprijs en hij heeft vorig jaar ontdekt dat zijn achternaam over het internet gaat als een ‘werkwoord’. Als men het heeft over ‘Dammegarding’ wordt daarmee bedoeld dat foto’s en officiële versies van een terroristische aanslag of politieke moord dermate onder de loep worden gelegd dat er aanwijzingen kunnen worden gevonden die aantonen dat er hele andere –vaak politieke – motieven achter deze aanslagen schuilgaan.

  Kortom, Ole is een geïnspireerd onderzoeker en spreker die je in levenden lijve graag wilt horen verklaren dat angst niet het juiste antwoord is op de gebeurtenissen in de wereld van vandaag.

  De lezing van Ole is in het Engels.

  Website Ole Dammegård:  www.lightonconspiracies.com

  Ronald Bernard

  Ronald Bernard (1962) is sociaal maatschappelijk ondernemer.  Hij heeft een achtergrond in economie, psychologie, bouwkunde en theologie.

  Ronald heeft sinds vorig jaar grote bekendheid gekregen door een vijftal interviews die door DVM-TV zijn opgenomen en gepubliceerd. Het eerste interview ging vrij onverwachts viraal en de diverse daaropvolgende interviews zijn inmiddels al in heel veel talen vertaald en in nog meer veel landen verschenen; van Finland tot China en van Tsjechië tot Israël.

  Als zelfstandige was Ronald dertig jaar werkzaam in diverse branches. In de financiële sector was dit o.a. vermogensbeheer en valuta- en depositohandel. Hij is kind aan huis in menig EU land en staat voor een ‘Goed Beheer van Al het Leven’. Als grondlegger van De Blije B zet hij een rentevrije fairtrade pro-life coöperatieve bank (i.o.) op. Aldus is er vanuit de samenleving een onstopbare coöperatieve (r)evolutie gaande. Hier zal Ronald uitgebreid over vertellen zodat ‘een goed beheer van al het leven’ en een gezonde samenleving hopelijk iedereen inspireert tot een reële manifestatie in de (nabije) toekomst.

  De lezing van Ronald is in het Nederlands.

 • Zondag 18 maart 2018, Digitropolis – de donkere kant van AI, 5G en IoT (Breda)

  Documentaire en discussie van We Are Change
  georganiseerd door Studium Generale Breda en WeAreChange Rotterdam.

  Tijd: Zondag 18 maart 2018 | 19:00 – 22:00 uur
  Entree: Gratis
  Locatie: Sacramentskerk | Zandberglaan 58 | Breda
  Zaal open: 18:45 uur

  5G, The Internet of Things, en Artificial Intelligence; als je de media, de politiek en de corporaties mag geloven, kleven er uitsluitend voordelen aan deze key aspects van de techrevolutie. Over de fundamentele ‘dark sides’ en ethische kwesties wordt nadrukkelijk gezwegen.

  Welke impact heeft die nieuwe digitale infrastructuur op ons dagelijks leven? Welke effecten heeft dit op onze privacy, gezondheid, veiligheid en democratische invloed?
  Veel tijd om over deze vragen na te denken hebben we niet. Steeds meer devices en apparatuur zijn namelijk al ‘smart’. Ze zijn uitgerust met sensoren, iets van een besturingssysteem en mogelijkheden tot het zenden en ontvangen van data.
  En aangezien in 2020 het draadloze 5G datanetwerk operationeel moet zijn betekent dit draadloze en real-time dataoverdracht met nagenoeg glasvezel snelheid. Dit geeft een enorme push aan een nieuwe realiteit waar cash geld uiteindelijk zal verdwijnen en de personal adds op elke straathoek zijn te vinden.
  Kortom: radicale veranderingen die zich momenteel (ongemerkt) razendsnel voltrekken.

  We Are Change Rotterdam richt zich binnen de docu #Digitropolis uitsluitend op de ‘dark side’ van deze miljarden verslindende techno-stampede. Met deze docu bieden we een tegenwicht wat bijdraagt om een realistischer beeld van deze ontwikkelingen te krijgen.
  Dit onderwerp is echter zo veelomvattend, ingrijpend en urgent, dat we naast de documentaire ook dit thema letterlijk bij jullie op de agenda willen zetten.

  BREDA 18 maart 2018, Zandberglaan 58, 19:00 – 22:00 uur

  Daarom organiseert We Are Change Rotterdam i.s.m. Studium Generale Breda een ‘live vertoning’ van deze docu met aansluitend een interactief gesprek met de makers, de gasten en met jullie natuurlijk!

  #BeTheChange, doe mee & haak aan!

  Volg de facebook eventpage voor laatste info en updates!

  Facebook eventpage: https://www.facebook.com/events/1775932102713452/

  Aanmelden via info@wearechange.nl o.v.v. Digitropolis Breda

  Op de eventpage en/of onze eigen facebookpagina staat ook een extended trailer. Die staat alleen op FB, dus geen YT link https://www.facebook.com/WeAreChange.NL/videos/1587325614655252/

 • Happy New Year from Sky High Creations

 • Artikel over orgaandonatie in Arts en Auto