Nieuws

  • “Boodschap van een tijdreiziger” maakt vliegende start

    Op zondag 1 april jl. vond de eerste voorstelling van de 4 stedentour van Bert Janssen plaats. In een volle zaal in Utrecht deed Bert op de van hem bekende spectaculaire wijze verslag van zijn belevenissen en bevindingen op de ontdekkingsreis die zijn leven sinds jaren is. Graancirkels, tijd,  realiteit en het verschijnsel “Squaring The Circle” zijn de hoofdingrediënten van zijn verhaal. Ook voor hen die Bert recent nog hebben zien spreken zitten er genoeg verrassingen in de voorstelling.

    Bij het optreden werd het nieuwe boek van Bert Janssen “Dagboek van een tijdreiziger” gepresenteerd. Het is tot eind april tijdens de 4 stedentour te koop voor slechts 15 euro. Vanaf 15 mei ligt het in de winkel voor 20 euro. Nieuwsgierig geworden? Er komen nog 3 voorstellingen. Klik hier  voor informatie en het bestellen van kaarten.

  • Bert Janssen 4 grote steden tour

    Tijdreiziger Bert Janssen geeft in april optredens in Utrecht, Groningen, Maastricht en Amsterdam naar aanleiding van het uitkomen van zijn nieuwe boek Boodschap van een Tijdreiziger.

    Het is 2012 en 21 december nadert, de dag waarop de beschaving zou eindigen zoals wij het kennen. Iedereen praat er over en velen hebben een mening. Maar wat gaat er nu precies gebeuren? Bert Janssen geeft de antwoorden. Zijn optreden/performance is doordrenkt met dynamiet, drama, humor en verrassingen.

    Bert Janssen is bekroond auteur, onderzoeker, ontdekkingsreiziger, avonturier en inspirerend entertainer. Hij reist de wereld over om mysteries te bestuderen, fotograferen en registreren wat heeft geleid tot de productie van drie documentaires. Daarnaast schreef Bert Janssen vele artikelen en is hij de auteur van verschillende boeken, waaronder ‘The Hypnotic Power of Crop Circles’ en de op gnostische inzichten gebaseerde thriller Sophia’s Ei.

    Klik hier voor meer informatie of
    Bestel direct kaarten

    De 4 grote steden tour van Bert Janssen wordt georganiseerd door Frontier World. Dit is een stichting welke zich tot doel heeft gesteld om informatie op het gebied van de grenswetenschappen te verzamelen en te verspreiden. Frontier is opgericht in 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot een Nederlands- en Engelstalige uitgever en een boekwinkel in het hart van Amsterdam, Frontier Bookshop (Leliegracht 42). Frontier handhaaft nog steeds de oorspronkelijke produkten, met name het tijdschrift Frontier Magazine (indertijd Frontier 2000) en de boekencatalogus.

  • Ervaring tijdens lezing Ed Vos

    Op woensdag 14 maart 2012 gaf Ed Vos bij Sky High Creations in Galerie Beelden Bij Beljon te Oud-Beijerland een lezing over Orbs en andere lichtverschijnselen. Tijdens de lezing had Nico Siegmann een bijzondere ervaring. Hij raakte in een trance en ontving een boodschap over de betekenis van orbs en overleden zielen. Het hele verhaal vind je hier. Neem er even de tijd voor. Op deze foto, die op de bewuste avond is genomen, is een orb te zien.

     

  • Nieuw: Graancirkelcentrum in Naarden

    In Naarden is sinds kort een prachtige nieuwe ontmoetingsplek voor graancirkel- enthousiasten. De moeite van een bezoek meer dan waard. Bijgaand een kleine foto impressie van de open dag op 11 maart jl. Het centrum is geopend van woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur. Daarnaast zijn er regelmatig lezingen, workshops ed. In het centrum zijn o.a. boeken over graancirkels te koop, maar ook is er de grootste bibliotheek van graancirkelboeken van Nederland, met dank aan Janet Ossebaard. Eigenaar van het graancirkelcentrum is de zeer gedreven Monique Klinkenbergh. Meer informatie: www.cropcirclegroup.com.

  • Lezing Ed Vos

    De lezing van Ed Vos op woensdag 14 maart a.s. “Orbs en andere lichtfenomenen, Multidimensionale Bewustzijnsvormen”, werd deze week aangekondigd in het Kompas, de regionale krant van de Hoeksche Waard. Ziehier het artikel: